giannhskz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν η ψύκτρα της coolermaster, hyper 212 evo χωράει στο κουτί zalman z5 plus και αν όχι ποία μου προτείνετε στη ίδια τιμή?
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ναι δεν νομίζω να εχει πρόβλημα εξάλου δεν ειναι και τεραστίων διαστάσεων οπως κατι αλλες , γενικά στο κουτί σου μονο να εχει μαζεμένα οσο μπορεί τα καλώδια για να εχεις καλύτερο air flow (ροή αέρα)
giannhskz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Διάβασα ένα σχόλιο για την ψήκτρα στο eshop ενός χρήστη και έλεγε πως χώρεσε εύκολα για αυτό αγόρασα το κουτί αλλά στο site της zalman λέει ότι χωράει μέχρι 150mm ψήκτρες ενώ η ψήκτρα είναι 158mm. Η arctic cooling freezer 13 είναι καλή επιλογή για ελαφρύ overclocking?
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αφου διάβασες απο χρήστη οτι την χωράει στο συγκεκριμένο κουτί ε κομπλε θα ειναι , για την arctic cooling freezer 13 δεν εχω γνώμη μιας και δεν την εχω δοκιμάσει αλλα για ελαφρύ overclocking και αν εχεις καλο εξαερισμό στο κουτί θα ειναι εντάξει πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα