Prospector8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ακομα και με τον 6300 ο φιλος θα ηταν κομπλε?? Παρατηρησε κανεις ποσο light "gamer" ειναι?? Αν εχει σκοπο να μεινει για καιρο ακομα με την 6850 1gb, τι να τους κανεις τους 8350/4430/4570 κτλπα οτι δεν θα αξιοποιουνται καθολου?? Εδω φιλος ειναι ακομα με τον Phenom 965BE μου,τον ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει,και παιζει 97.5% απροβληματιστα οτι παιχνιδι βγαινει ακομα και σημερα... Χαλαρωστε λιγο με τις gaming απαιτησεις των cpu γιατι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως μας τα δειχνουν μερικα "sites" ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το είχα πει και παλιότερα και θα το ξαναπώ Θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα νέο thread, πιθανόν να γίνει και sticky, που να ξεκινάει και να αναλύει τις διαφορές, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε επεξεργαστή, και απο τις δυο πλευρές, και να τα αναλύει σε βάθος. Πραγματικά πιστέυω ότι λείπει κάτι τέτοιο απο το ινσομνια. Δεν αναφέρομαι στα διάφορα μεμονομένα reviews που μπορεί να βρει κανείς, αλλά σε κατ ουσίαν συζήτηση, με όποιες αντιπαραθέσεις, με επιχειρημάτα πάντα. Γιατί αυτές οι διαμάχες έχουν τρομερό ενδιαφέρον, και σίγουρα, όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να μάθουν κάτι παραπάνω απ οτι γνωρίζουν σήμερα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και οι δυο εταιρείες έχουν τα δικά τους διαμάντια και τις δικές τους αποτυχίες στην πορεία. Απο το να υπάρχουν λοιπόν όλες αυτές οι πληροφορίες, διασκορπισμένες στα δίαφορα threads, καλύτερα σε ένα, που θα πέφτουν πολλές συγκρίσεις ανάμεσα σε διάφορους επεξεργαστές.
Prospector8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εγω το μονο που μπορω να δειξω ειναι συγκριτικο οσο αφορα τα παιχνιδια μεταξυ cpus,απο προγραμματα γραφιστικα και τετοια δε εχω ιδεα Και το αναφερω αυτο,διοτι φιλος πηρε 8350,και με εβαλε σε πειρασμο να κανω καμια συγκριση με τον 3570 μου.. Και οπως λες και εσυ θα ηταν οντως πολυ χρησιμο να υπηρχε κατι κατι τετοιο εδω μεσα..
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το είχα πει και παλιότερα και θα το ξαναπώ Θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα νέο thread, πιθανόν να γίνει και sticky, που να ξεκινάει και να αναλύει τις διαφορές, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε επεξεργαστή, και απο τις δυο πλευρές, και να τα αναλύει σε βάθος. Δεν είναι και πολλά που πρέπει να ξέρεις,το κακό είναι ότι οι amdάκιδες απλά δεν δέχονται κανένα στοιχείο.. Λένε ότι δεν νοείται διπύρηνος στο 2013-14,ας το δούμε λιγάκι αυτό Εγώ βλέπω σε αυτήν την σελίδα,λόγου ευκολίας επειδή κάνουν αρκετά bench και βγάζουν μερικά απλά νούμερα που δείχνουν το μέσο όρο. http://www.cpu-world.com/Compare/240/AMD_FX-Series_FX-6300_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G3430.html (όποιος έχει πρόβλημα με αυτό το σίτε ας βγάλει από την εμπειρία του πόσο ποιο μεγάλο είναι το single) ο ταπεινός «υπέρ-κοστολογημένος» κατά μερικούς g3430 έχει 47% μεγαλύτερο single, για την ευκολία της συζήτησης λέω ότι είναι 50% οπότε διπλάσια ταχύτητα. Η ταχύτητα ενός πυρήνα είναι το πόσα transistor έχει επί την συχνότητα σε ghz σε δευτερόλεπτα. Αν έχεις cpu με ένα 1ghz τότε έχεις 1000000000 (δισεκατομμύριο) κύκλους κάθε δευτερόλεπτο... Για να δούμε λοιπόν πως εκτελούνται τώρα 4 thread πες ότι κάθε ένα από αυτά τα thread θέλει το 100% από έναν πυρήνα του 6300 για να τρέξει με την πλήρες ταχύτητά του,μπορεί να είναι νήματα από παιχνίδια, τα νήματα π.χ. που υπολογίζουν την φυσική του κόσμου μέσα στο παιχνίδι ή που ορίζουν την ευφυΐα τον χαρακτήρων είναι νήματα που δεν σπάνε σε περισσότερα νήματα ούτε μπορείς ένα νήμα να το σπάσεις σε πάνω από ένα πυρήνα,μπορεί να είναι και φίλτρα για photoshop adobe vst,γενικά διάφορα πράγματα. Στον 6300 λιπών με κάθε κύκλο θα εκτελούνται 100% των εντολών που έχει ο κάθε ένας από τους 4 πυρήνας σε κάθε κύκλο και όλα τα τέσσερα νήματα θα τρέχουν μια χαρά ομαλά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στον «κακόμοιρο» g3430 τώρα τι θα γίνει;;; Σε έναν κύκλο θα τρέχει μόνο τα δυο από αυτά τα νήματα ταυτόχρονα αλλά θα παράγει την ίδια εργασία για αυτά τα δυο νήματα που θα παράγει ο 6300 σε δυο κύκλους(διπλάσια ταχύτητα,πες ότι είναι «μόνο» 90% ,πες ότι θες) ,στον δεύτερο κύκλο θα κάνει το ίδιο για τα υπόλοιπα δυο νήματα. Μιας και αυτές οι αλλαγές θα γίνονται 3,3 δισεκατομμύριο φορές το δευτερόλεπτο δεν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα εκτέλεσης, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ αν ένα από αυτά τα νήματα θέλει πάνω από το 100% που μπορεί να τους προσφέρει ο 6300 για να τρέξει με την πλήρες του ταχύτητα,αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα,θα τρέξει με χαμηλότερη ταχύτητα οπότε λιγότερα ομαλά, εδώ πιάνει http://en.wikipedia.org/wiki/Amdahl ο νόμος του αμντάλ ,όλα τα άλλα νήματα που εξαρτώνται από αυτό πρέπει να περιμένουν,να συγχρονιστούν δηλαδή με αυτό το ένα νήμα. Στον «κακόμοιρο» «διπύρηνο» το ίδιο νήμα έχει μέχρι και την διπλάσια ταχύτητα στην διάθεση του... Που καταλήγουμε με όλα αυτά;;; Ο g3430 είναι τετραπύρηνος FX-6300, με την επιπλέον ευελιξία ότι μπορεί να δώσει παραπάνω ταχύτητα σε ένα νήμα όταν την χρειάζεται κάτι που δεν μπορεί να γίνει στον 6300. Ο I3-4130 (και κάθε i3) έχει και ht,τρέχει δυο νήματα ταυτόχρονα σε κάθε πυρήνα, οπότε όσο δεν υπερβαίνεις την συνολική δύναμη του, γίνεται τετραπύρηνος FX-8320 + ότι νομίζεις ότι προσθέτει και το ht. Μιας και έχει και πάλι διπλάσια ταχύτητα στο single. http://www.cpu-world.com/Compare/355/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i3_i3-4130.html Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από TheELF
Timour21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι και πολλά που πρέπει να ξέρεις,το κακό είναι ότι οι amdάκιδες απλά δεν δέχονται κανένα στοιχείο.. ο ταπεινός «υπέρ-κοστολογημένος» κατά μερικούς g3430 έχει 47% μεγαλύτερο single, για την ευκολία της συζήτησης λέω ότι είναι 50% οπότε διπλάσια ταχύτητα. Η ταχύτητα ενός πυρήνα είναι το πόσα transistor έχει επί την συχνότητα σε ghz σε δευτερόλεπτα. Αν έχεις cpu με ένα 1ghz τότε έχεις 1000000000 (δισεκατομμύριο) κύκλους κάθε δευτερόλεπτο... Για να δούμε λιπών πως εκτελούνται τώρα 4 thread Στον 6300 λιπών με ... Λιπών, εκτός του οτι δεν ξέρεις ορθογραφία, (βασική, πράγματα που έπρεπε να γνωρίζεις απο το δημοτικό), να σου πω σε αυτό το σημείο οτι το λιπών γράφεται λοιπόν, δεν ξέρεις ούτε αριθμητική (δεν μιλάω για μαθηματικά, μιλάω για απλή αριθμητική, επιπέδου δημοτικού άντε 1ης/2ας γυμνασίου). Πάμε λοιπόν (ή λιπών αν θες) να σου εξηγήσω κάποια πράγματα πάνω στα ποσοστά για να μην γελοιοποιείσαι και ξεφτυλίζεσαι ακόμα και σε πιτσιρίκια που μπαίνουν να διαβάσουν. Όταν έχεις μια τυρόπιτα (στα εξηγώ απλά μπας και τα καταλάβεις) που κάνει 1 ευρώ, και αυξήσεις την τιμή της κατά 50%, η τιμή της ΔΕΝ διπλασιάζεται, (αναφέρομαι στο παράδειγμά σου οτι με 50% περισσότερη single performance, περιμένεις να είναι διπλάσια η ταχύτητα) αλλά πάει στο 1,5 ευρώ. Για να διπλασιαστεί λιπών (ή λοιπόν για εμάς που έχουν βγάλει το δημοτικό) η επίδοση, (ή η τιμή της τυρόπιτας) θα πρέπει το ποσοστό να είναι στο 100%, και όχι στο 50%. Όταν μπορέσεις να κατανοήσεις λοιπόν απλή αριθμητική, τότε πήγαινε και σε περισσότερο πολύπλοκα πράγματα, μέχρι τότε, πάρε τον άβακα, και ξεκίνα μελέτη.
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 http://pclab.pl/art54006-5.html 15 fps με 30fps πόσο είναι η διαφορά εδώ μετάξι 15 και 30;;; ο i3-3140 παράγει 30 καρέ το δευτερόλεπτο και ο 6300 θέλει και δεύτερο δευτερόλεπτο για να τα παράγει. Αν αυτό δεν είναι διπλάσιος χρόνος τότε τι να πω.
cabdik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το είχα πει και παλιότερα και θα το ξαναπώ Θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα νέο thread, πιθανόν να γίνει και sticky, που να ξεκινάει και να αναλύει τις διαφορές, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε επεξεργαστή, και απο τις δυο πλευρές, και να τα αναλύει σε βάθος. Πραγματικά πιστέυω ότι λείπει κάτι τέτοιο απο το ινσομνια. Δεν αναφέρομαι στα διάφορα μεμονομένα reviews που μπορεί να βρει κανείς, αλλά σε κατ ουσίαν συζήτηση, με όποιες αντιπαραθέσεις, με επιχειρημάτα πάντα. Γιατί αυτές οι διαμάχες έχουν τρομερό ενδιαφέρον, και σίγουρα, όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να μάθουν κάτι παραπάνω απ οτι γνωρίζουν σήμερα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και οι δυο εταιρείες έχουν τα δικά τους διαμάντια και τις δικές τους αποτυχίες στην πορεία. Απο το να υπάρχουν λοιπόν όλες αυτές οι πληροφορίες, διασκορπισμένες στα δίαφορα threads, καλύτερα σε ένα, που θα πέφτουν πολλές συγκρίσεις ανάμεσα σε διάφορους επεξεργαστές. παλιοτερα ειχε γινει ενα συγκριτικο τεστ απο "δικο" μας παιδι και ειχε κανει ολοκληρο θεμα. βεβαια εχει παλιωσει, αλλα ισως καταλαβεις καποια πραγματα, αναλογικα του τοτε..!! http://www.hwbox.gr/parousiaseis-melon/2729-telika-o-epeksergastis-epireazei-ta-fps-ton-paixnidion-ingame-benches-not-56k.html το να διαβαζεις διαφορα reviews στο ιντερνετ, ειναι και λιγο παραπλανητικο, καθως παιζουν ρολο και το set-up, και οι ρυθμισεις και αρκετες μικρες λεπτομερειες..!!
karmen1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αυτήν την σύγκριση μόνο εσύ την έχεις κάνει μέσα σε αυτό το νήμα και μόνο για λόγους εντυπωσιασμούς. Τρίτο μήνυμα σε αυτό το νήμα... http://www.insomnia.gr/topic/503568-αναβάθμιση-σε-cpu-mb-ram/#entry52712803 Κάρμεν,στα 300€ βγαίνει σύνθεση με τον i5,300€ βγάζεται σύνθεση και με τον 8320 ( #25 ) ,«σε θέμα που ο topic starter μιλάει για 300 ευρώ max χωρίς o/c και ιστορίες, χωρίς να δείχνει ότι είναι power user, ενώ ρωτάει WTF is a cpu cooler» http://www.insomnia.gr/topic/503568-αναβάθμιση-σε-cpu-mb-ram/page-2#entry52713217 Γελούσατε(κάποιοι) όταν είπα ότι ο intel έχει διπλάσια ταχύτητα ανά πυρήνα ,πάνω σε αυτό που βρισκόμαστε πλέον;;; Δε μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω το σεντόνι και ούτε είδα τα benchmarks ή ότι είναι στο γράφημα. Απλά επειδή στις αναβαθμίσεις σε βλέπω πρώτη φορά και μάλλον μετακόμισες να στα πω απλά τα πράματα. Σε αυτό το Section έχουμε επιλογή hardware με λεφτά ΑΛΛΩΝ. Οπότε εξήγησε μου καταρχήν γιατί το o/c απαιτεί περισσότερα λεφτά. Και μη μου πεις τη ψύκτρα γιατι θα κλάψουν και οι πέτρες. Μη μου πεις για extreme μητρική γιατί θα ραγίσουν τα βουνά. Μιλάμε για τον topic starter πάλι. Επίσης με αυτά που διαβάσατε ότι κάνει στο pc ο άνθρωπος αντί να κάτσετε να του γλυτώσετε κανένα φράγκο του λέτε να πάει σε i5 ή σε 8320/8350. Εγώ λέω να πάει σε socket 2011 να έχει και δυνατότητα quad sli να παίζει πασιέντζα. Γι' αυτό μη ξεχάσετε να του πείτε να βάλει λεφ΄τα στην άκρη και για 2πλης ισχύς τροφοδοτικό. Που θέλω να καταλήξω ELF? Και με i3 θα έκανε δουλειά αλλά επειδή είμαι καμμένη και εν έτη 2013 τον i3 δεν τον προτείνω τότε και ένας 6300 θα του έκανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά δεν το έγραψα για να καταλάβω κάτι εγώ, ή να καλύψω κάποια απορία που μπορεί να έχω. Την ιδεά την έχω ρίξει ώστε να μπορούμε να συζητάμε τόσο το αντικειμενικά τεχνικό κομμάτι, όσο και το υποκειμενικό γούστο του καθενός. Φανταστείτε πόσο ουσιαστικές συζητήσεις θα μπορούσαν να γίνουν που να αφορούν γενικότερα (και ειδικότερα) τους διάφορους επεξεργαστές. Δεν αναφέρομαι σε ανούσια (απο ένα σημείο και μετά) παράθεση μιας φωτο, ενός review, που ο ταδε cpu υπερτερεί κατα 0.00000123654% σε ένα άσχετο πρόγραμμα. Μιλαω για την ουσία της συζήτησης....
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κάτι άλλο πέρα απο το fsx έχεις να μας δείξεις? διότι αν βαζισεις όλη την θεωρεία σου σε ενα μόνο κακό γραμμένο παιχνίδι 7ετιας τότε κάτι δεν παει καλα... Υπάρχουν περιςςοτερα πολλα πράγματα πέρα απο fsx εκεί έξω. Τα πράγματα που ισχύουν για το ιντελομπεντσο το fsx δεν ισχύουν πουθενά αλλού.
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παλιοτερα ειχε γινει ενα συγκριτικο τεστ απο "δικο" μας παιδι και ειχε κανει ολοκληρο θεμα. βεβαια εχει παλιωσει, αλλα ισως καταλαβεις καποια πραγματα, αναλογικα του τοτε..!! http://www.hwbox.gr/parousiaseis-melon/2729-telika-o-epeksergastis-epireazei-ta-fps-ton-paixnidion-ingame-benches-not-56k.html το να διαβαζεις διαφορα reviews στο ιντερνετ, ειναι και λιγο παραπλανητικο, καθως παιζουν ρολο και το set-up, και οι ρυθμισεις και αρκετες μικρες λεπτομερειες..!! Έχει πολύ μεγάλη διαφορά αν είναι ίδιας τεχνολογίας οι πυρήνες ή όχι. Κάτι άλλο πέρα απο το fsx έχεις να μας δείξεις? διότι αν βαζισεις όλη την θεωρεία σου σε ενα μόνο κακό γραμμένο παιχνίδι 7ετιας τότε κάτι δεν παει καλα... Υπάρχουν περιςςοτερα πολλα πράγματα πέρα απο fsx εκεί έξω. Τα πράγματα που ισχύουν για το ιντελομπεντσο το fsx δεν ισχύουν πουθενά αλλού. Πες μου εσύ πόσο διαφορά στο single έχουν οι intel,δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω το σεντόνι και ούτε είδα τα benchmarks ή ότι είναι στο γράφημα. Απλά επειδή στις αναβαθμίσεις σε βλέπω πρώτη φορά και μάλλον μετακόμισες να στα πω απλά τα πράματα. Σε αυτό το Section έχουμε επιλογή hardware με λεφτά ΑΛΛΩΝ. Οπότε εξήγησε μου καταρχήν γιατί το o/c απαιτεί περισσότερα λεφτά. Και μη μου πεις τη ψύκτρα γιατι θα κλάψουν και οι πέτρες. Μη μου πεις για extreme μητρική γιατί θα ραγίσουν τα βουνά. Μιλάμε για τον topic starter πάλι. Επίσης με αυτά που διαβάσατε ότι κάνει στο pc ο άνθρωπος αντί να κάτσετε να του γλυτώσετε κανένα φράγκο του λέτε να πάει σε i5 ή σε 8320/8350. Εγώ λέω να πάει σε socket 2011 να έχει και δυνατότητα quad sli να παίζει πασιέντζα. Γι' αυτό μη ξεχάσετε να του πείτε να βάλει λεφ΄τα στην άκρη και για 2πλης ισχύς τροφοδοτικό. Που θέλω να καταλήξω ELF? Και με i3 θα έκανε δουλειά αλλά επειδή είμαι καμμένη και εν έτη 2013 τον i3 δεν τον προτείνω τότε και ένας 6300 θα του έκανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Ο άνθρωπος ο ίδιος είπε ότι σκέφτεται για 8350 και ότι θέλει να ρίξει βάρος στον επεξεργαστή βάζοντας και κακή μητρική σε αυτόν...τι μου λες τώρα; Στα λεφτά που είπε του προτείνουμε επεξεργαστές. Δεν πρότεινα εγώ o/c ,και δεν ήθελε ο ts o/c οπότε προς τι η συζήτηση περί αυτού;;
Fulgore1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλα ο TheElf δεν προτεινει μονο i3 σε σχεση με Amd αλλα και σε σχεση με i5 http://www.insomnia.gr/topic/503829-pc-%CE%BC%CE%B5-800-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ σχολιο 3 1
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δε μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω το σεντόνι και ούτε είδα τα benchmarks ή ότι είναι στο γράφημα......απλά ρουφάω τα δάχτυλα μου και καταλαβαίνω πόσο διαφορά έχει ένας με τον άλλον;;; Καλα ο TheElf δεν προτεινει μονο i3 σε σχεση με Amd αλλα και σε σχεση με i5 http://www.insomnia.gr/topic/503829-pc-με-800-ευρώ/ σχολιο 3 Όχι, πρέπει να έχεις 8350 για να μην κολλάει το word....
karmen1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μα εσύ μου έδωσες λινκ δικιά σου απάντηση για o/c Και σου ξαναλέω έρχομαι και σου λέω στις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ θέλω να παίζω πασιέντζα και θέλω να πάρω 4930Κ εσύ απο τη μεριά σου αντί να με πας σε 4960Χ γιατί δε μου λες τις ανάγκες μου μπας και δε τις ξέρω που δε τις ξέρω αλλά μου δίνεις συγκριτικά απο Benchmarks ανα πυρήνες και δε συμμαζεύεται; Που θέλω να καταλήξω; 10 σελίδες θέμα και σας έγραψε το παλικάρι και καλά έκανε! Και για τους πυρήνες έλα σπίτι μου να κάτσεις σε 2 pc χωρίς να ανοίξεις cpu z άμα δεις διαφορά σε δύναμη στους πυρήνες θα κάτσω να με μπιμπ! Αυτά απο εμένα! 3
cabdik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δεν παιζει τοσο ρολο, ειδικα τη στιγμη που η τεχνολογια των γραφικων, πλεον, ριχνει περισσοτερο βαρος στην καρτα γραφικων. και λιγοτερο στους επεξεργαστες..!!! και στις αναλυσεις που παιζει πλεον η πλειοψηφια (1080Ρ), ειναι ακομα μικροτερη η διαφορα που κανει ο επεξεργαστης, απο οτι η καρτα γραφικων..!! αυτο ειναι αποδεδειγμενο.., δεν το λεω εγω..! εννοειται, βεβαια, οτι δεν θα πας να παιξεις, οτιδηποτε με ΑΤΟΜ και BRAZOS....!! αυτη τη στιγμη, θελουμε δεν θελουμε, η καλυτερη VFM λυση περι τα €100, ειναι ο 6300. πιο κατω θα ελεγα τον PENTIUM G3420/3430..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα