DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σας ενοικιαζω ενα εξοχικο παραθαλασσιο σπιτι χωρις συμβολαιο εδω και πολλα χρονια,η τιμη ενοικιασης ειναι 4 χιλιαδες τον χρονο σε δυο δοσεις κατα την διαρκεια του ετους. Με τον ιδιοκτητη ηρθαμε προσφατα σε προστριβη γιατι ηθελε την δευτερη δοση να του την δωσω των σεπτεμβριο ενω εγω του ειπα πως μπορω νοεμβριο το πιο συντομο λογο κρισης .Αυτος προφανως βρηκε και καποιον να το νοικιασει ακριβοτερα και εβγαλε ολα τα πραγματα μου μεσα απο το σπιτι ενω εγω ημουν αθηνα και τα πηγε σε μια αποθηκη χωρις φυσικα να ειδοποιηθω πρωτα για το οτιδηποτε.Επειδη με εχει εξοργισει αυτη του η συμπεριφορα μετα απο τοσα χρονια θελω να τον κυνηγησω με καθε τροπο. θα ηθελα την αποψη σας για το πως μπορω να κινηθω.
Pa0ki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δε νοίκιασες ποτέ το σπίτι του edit:Σκέτη παραπληροφόρηση είμαι Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από Pa0ki
DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και τα χρηματα που του κατεθετα τοσα χρονια σε τραπεζικο λογαριασμο τι θα πει οτι ηταν δανεικα?
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σας ενοικιαζω ενα εξοχικο παραθαλασσιο σπιτι χωρις συμβολαιο εδω και πολλα χρονια, Νοίκιασες χωρίς συμβόλαιο και θέλεις να κυνηγήσεις τον ιδιοκτήτη ...
DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καταρχην εγω δεν ειχα καποια διευκολυνση για το οτι νοικιασα χωρις συμβολαιο ,απαιτηση του ιδιοκτητη ηταν που κακως δεχτηκα . και τελος το θελω να τον κυνηγησω αναφερετε στο οτι εβγαλε τα πραγματα μου χωρις ειδοποιηση.
DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Απο το σπιτι μεσα,τα πεταξε σε μια αποθηκη και το νοικιασε αλλου χωρις καμμια ειδοποιηση πρωτα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 1. Η μίσθωση δεν γίνεται υποχρεωτικά με έγγραφο συμβόλαιο - αρκεί, κατά το νόμο, και προφορική συμφωνία. Όταν μάλιστα υπάρχει καταβολή του μισθώματος σε τραπεζικό λογαριασμό, εύκολα αποδεικνύεται η μισθωτική σχέση. 2. Το "άδειασμα" του σπιτιού χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση είναι και ποινικό αδίκημα, συνιστά αυτοδικία. Βρες δικηγόρο. ΥΓ: Καλό θα ήταν να δίνουμε με σιγουριά τη γνώμη μας όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ κάτι. Όχι όταν υποθέτουμε. Γιατί διαβάζω μερικές απαντήσεις και πραγματικά είναι για γέλια - ή για κλάματα... 13
DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Χτες το βραδυ εγινε αυτο και ολη την νυχτα δεν μπορεσα να κλεισω ματι απο το αισθημα αδικιας.Ευχαριστω πολυ εχω σκοπο αμεσα να κινηθω νομικα.
gdask Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από το περιστατικό που σου άδειασε το σπίτι, κοίτα πως μπορείς να τον καταγγείλεις και στην εφορία γιατί κατά 99% δεν θα δήλωνε τίποτα από αυτά που του έδινες. Έτσι να τσούξει λιγάκι παραπάνω. 1
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ακομη και αν δεν εγραφε ενοικιο στις καταθεσεις ? δεη σε ποιο ονομα ηταν? υπαρχει καποιο δεδικασμενο?
DAIDALUS0084 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η δεη ηταν στο δικο του ονομα στις καταθεσεις δεν εγραφα ενοικιο αλλα φανταζομαι μετα απο τοσα χρονια υπαρχουν και δεκαδες μαρτυρες οτι νοικιαζα το συγκεκριμενο σπιτι.
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από το περιστατικό που σου άδειασε το σπίτι, κοίτα πως μπορείς να τον καταγγείλεις και στην εφορία γιατί κατά 99% δεν θα δήλωνε τίποτα από αυτά που του έδινες. Έτσι να τσούξει λιγάκι παραπάνω. Σωστά. Στη χειρότερη τηλ ΣΔΟΕ 1517, πως ξερεις οτι ο εν λόγω κύριος νοικάζει σπιτι και δε τα δηλώνει στην εφορία (αφου δε τα κανει με συμβόλαιο) Btw, σορυ ρε παιδιά (οχι στον topic starter μιας και συνεχεια βλεπω σχετικά θέματα), αλλά πως νοικιαζετε σπίτι χωρίς συμβόλαιο;;; Δε συμφερει δλδ τον ενοικιαστη;;; δε το καταλαβαίνω... Ισα-ισα νομίζω πως έτσι ενας ενοικιαστης ειναι πιο προστατευμένος νομικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα