Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε πολύ από τότε που βγήκε. Τώρα η τιμή του είναι πολύ πιο λογική. Αξίζει όμως ή να προτιμήσω κανένα Desire πχ;

Μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά του όσοι το είχατε;  

Επεξ/σία από damoclesword
Δημοσ.

Νομιζω πως με το ποσο που διαθετεις υπαρχουν καλυτερα κινητα με ανωτερη ραμ 2gb κλπ .<br><br><br><br><br><br><br>

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App</p></blockquote><br>

Δημοσ.

και μενα μου αρεσε πολυ και με πριζονεις τωρα ! στα 350 περιπου δε παιζει ?

ναι 349 για την ακρίβεια στο skroutz!

Νομιζω πως με το ποσο που διαθετεις υπαρχουν καλυτερα κινητα με ανωτερη ραμ 2gb κλπ . Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

το ξέρω αλλά να πω την αλήθεια δεν κοιτάω Samsung λόγω πικρής εμπειρίας στο παρελθόν. κι επειδή έχω και τώρα HTC, στόχευα περισσότερο για εκεί.

και μενα μου αρεσε πολυ και με πριζονεις τωρα ! στα 350 περιπου δε παιζει ?

ναι 349 για την ακρίβεια στο skroutz!

Νομιζω πως με το ποσο που διαθετεις υπαρχουν καλυτερα κινητα με ανωτερη ραμ 2gb κλπ . Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

το ξέρω αλλά να πω την αλήθεια δεν κοιτάω Samsung λόγω πικρής εμπειρίας στο παρελθόν. κι επειδή έχω και τώρα HTC, στόχευα περισσότερο για εκεί.

Δημοσ.

Οχι δεν αξίζει τοσα κιτα το htc one mini στα ίδια λεφτα περίπου

Ναι οκ, και το One mını πολύ ωραίο είναι, αλλά από specs νομίζω ότι το Χ έχει καλύτερα. 4πύρηνο επεξεργαστή έναντι 2πύρηνου, 4.7 οθόνη έναντι 4.3. Δε λέω, το mini πιάνει και LTE, αλλά σαν σύνολο δεν θα έλεγες ότι 350 ευρώ είναι αρκετά καλά λεφτά για το One X; (Και με μια cyanogen ROM της αρεσκείας σου δεν σε νοιάζει αν θα του βγάζει αναβαθμίσεις η HTC.)

Δημοσ.

Δεν κοιτας samsung λογω πικρης εμπειριας.Θα το πω για εκατομυριοστη φορα.Επειδη μια ρημαδα συσκευη που πηρατε απο x,y εταιρια καποτε στη ζωη σας ειχε ελλατωματα η δε σας ικανοποιησε η δεν ξερω κ εγω τι αλλο δεν ειναι λογος να αποκλεισεις την εταιρια απο μελλοντικες αγορες,Ειχα κ εγω τραυματικη εμπειρια απο LG αλλα ενα G2 τωρα και τα μυαλα στα καγκελα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κοιτας samsung λογω πικρης εμπειριας.Θα το πω για εκατομυριοστη φορα.Επειδη μια ρημαδα συσκευη που πηρατε απο x,y εταιρια καποτε στη ζωη σας ειχε ελλατωματα η δε σας ικανοποιησε η δεν ξερω κ εγω τι αλλο δεν ειναι λογος να αποκλεισεις την εταιρια απο μελλοντικες αγορες,Ειχα κ εγω τραυματικη εμπειρια απο LG αλλα ενα G2 τωρα και τα μυαλα στα καγκελα

Πικρή εμπειρία είχα εγώ κι άντε πες έτυχε. Samsung Omnia, από τα πρώτα "έξυπνα" κινητά, ίσως ακόμα δεν είχε στρώσει σαν τεχνολογία (προβλήματα από digitizer μέχρι και μπαταρίας, στο τέλος καμμένης motherboard) Μετά παίρνει φίλος μου το πρώτο galaxy, τα ίδια. Ξαφνικά restart, κρασαρίσματα σε εφαρμογές όπως Youtube & Gmail. Αλλά ας μην γενικεύουμε ακόμα. Παίρνει και συνάδελφος στη δουλειά πριν από λίγους μήνες το S4, ακόμα περισσότερα προβλήματα μέσα στο πρώτο δίμηνο. Μη αναγνώριση κάρτας SIM, καμμένo pixel στην οθόνη, εξαφάνιση(!) εικονιδίου τηλεφώνου από το μενού. Δεν λέω ότι όλα τα Samsung είναι ελαττωματικά, αλλά προσωπικά δεν θα είναι και η πρώτη μου επιλογή. Καταλαβαίνεις το γιατί. 

Δημοσ.

Για εμενα δεν αξιζει..Δεν θα κοιταζα αυτη την στιγμη Android Smartphone με 1GB Ram..

Μπορεις να κοιταξεις το Optimus G και το Nexus 4..Και τα δυο εχουν πολυ καλη ποιοητητα κατασκευης..

Δημοσ.

Για εμενα δεν αξιζει..Δεν θα κοιταζα αυτη την στιγμη Android Smartphone με 1GB Ram..

Μπορεις να κοιταξεις το Optimus G και το Nexus 4..Και τα δυο εχουν πολυ καλη ποιοητητα κατασκευης..

χμμμ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ως τώρα LG. Πιστεύεις ότι χρειάζεται 2 γιγα RAM για να τρέξει το Android απροβλημάτιστα;

Με ένα 300άρι 350άρι τι θα προτείνατε;

Δημοσ.

Λιγακι υπομονη να παει 350 το lg g εγω θα εκανα.

οχι δεν πιστευω οτι θελει 2gb το αντροιντ.

απλα εγω ρουταρω κ κανιβαλιζω ολες τις βλακειες που κουβαλα το κινητο.

Με στοκ ρομ αν το κανεις αυτα, ειναι οριακα μεν, ανεκτοτατη δε η χρηση στις παλιες ναυαρχιδες με 1 gb ram.

ρε παιδια ενα desire hd που εχω με 768 ραμ κ αλλαζω σε καλες ρομ,ειναι ανετο σαν το gs4 μου σχεδον..

οποτε παρε αναλογα με ποση ορεξη εχεις να ασχοληθεις..

Δημοσ.

Λιγακι υπομονη να παει 350 το lg g εγω θα εκανα. οχι δεν πιστευω οτι θελει 2gb το αντροιντ. απλα εγω ρουταρω κ κανιβαλιζω ολες τις βλακειες που κουβαλα το κινητο. Με στοκ ρομ αν το κανεις αυτα, ειναι οριακα μεν, ανεκτοτατη δε η χρηση στις παλιες ναυαρχιδες με 1 gb ram. ρε παιδια ενα desire hd που εχω με 768 ραμ κ αλλαζω σε καλες ρομ,ειναι ανετο σαν το gs4 μου σχεδον.. οποτε παρε αναλογα με ποση ορεξη εχεις να ασχοληθεις..

σαν ποιότητα πιστεύω τα LG είναι ένα κλικ κατώτερα των HTC. Όχι under the hood, εξωτερικά μιλάω (πλαστικά μέρη, σασι κτλ). Όσο για custom roms κτλ, άσε ειναι κόλλημα! Έχω κάνει το xda αρχική σελίδα ! :-D

Δημοσ.

χμμμ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ως τώρα LG. Πιστεύεις ότι χρειάζεται 2 γιγα RAM για να τρέξει το Android απροβλημάτιστα;

Με ένα 300άρι 350άρι τι θα προτείνατε;

Η αληθεια ειναι οτι για μια ευχαριστη και smooth εμπειρια android τα θες τα 2GB και καποια στιγμη αργοτερα custom rom για να φυγει η σαβουρα

Δημοσ.

χμμμ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ως τώρα LG. Πιστεύεις ότι χρειάζεται 2 γιγα RAM για να τρέξει το Android απροβλημάτιστα; Με ένα 300άρι 350άρι τι θα προτείνατε;

Η αληθεια ειναι οτι για μια ευχαριστη και smooth εμπειρια android τα θες τα 2GB και καποια στιγμη αργοτερα custom rom για να φυγει η σαβουρα

πραγματικά πολύ σαβούρα έρχεται από "μαμά" android. όρεξη να'χεις να σβήνεις apps. αλλά τεσπά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...