PuNiShErR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το pc και όταν φτάνει στο windows logo (windows 7 έχω ) κάνει restart.Βάζω νέο cd εγκατάστασης των windows και δεν το βρίσκει έπειτα βάζω bootable usb και κάνει boot αλλά κολλάει και αναβοσβήνει πάνω αριστερά ο κέρσορας.Δοκίμασα την gpu το τροφοδοτικό και τον σκληρό σε άλλο pc kai δουλεύουν μια χαρά. Επίσης έκανα reinstall τα windows μεταφέροντας το σκληρό σε άλλο pc και μόλις το έβαλα στο δικό μου πάλι το ίδιο πρόβλημα άρα ούτε τα windows έφταιγαν. Στη συνέχει έκανα clear cmos άλλαξα ram και έβγαλα τη gpu και σύνδεσα την οθόνη στην onboard gpu αλλά τα ίδια. Αρα υποθέτω πως φταίει η mobo.Τώρα όμως αν αγοράσω καινούργια mobo και τελικά δεν είναι η mobo τζάμπα λεφτά? Πως μπορώ να σιγουρευτώ πως είναι η mobo χωρίς να πάω σε τεχνικό γιατί θέλει πολλά λεφτά?
tenyson123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 βαλε τον σκληρο σε αλλο pc και ελεξετον με hdsentinel τρεξε και ενα memtest για τις μνημες και βλεπουμε μετα
PuNiShErR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ola coble einai. ( greeklish gt molis ekana install ta windows ).Μέγεθος Γραμματοσειράς ( ellhnikoi xarakthres)
PuNiShErR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οι πυκνωτές είναι οκ. Memtest προς το παρόν μπορώ να τρέξω των windows και είναι οκ(στο extended test )
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για τρεξε ενα occt test . Κανε ολα τα τεστ ομως. Εχει 3 νομιζω, cpu, gpu, psu. βασικα memtest επρεπε να κατεβασεις και να κανεις το bootable. Αυτο των win ολα σωστα τα βγαζει.
PuNiShErR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Memtest και occt απο δευτέρα Root cause found : unspecified changes to system configuration might have caused the problemRepair action : syst files integrity check and repairResult : Failed. Error code = 0x490Αυτο το βρήκε το startup repair τι είναι? (9φδγγδγδγδγδγδηδηδηδξεξδξδξδξδξδνδ) Ορίστε και ενα bluescreen.
PuNiShErR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το memtest δεν έβγαλε error.Το occt το τρέχω όπως το memtest? Γιατι δεν βρήκα πως να το κάνω bootable.
Driftas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μπορεί να είναι λιγάκι χαζό, αλλά, δες από HWMonitor, από τάσεις/θερμοκρασίες πως είσαι.
PuNiShErR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να μπω στα windows!. Hwmonitor Ακριβώς οτι γράφει: Cpu temp 52 Ambient temp 46 Cpu fan speed 800rpm System fan speed n/a Front fan speed n/a +5 Vin 5.0820V +12 Vin 11.9610V +1.25 Vin 1.2672V VCoreA 1.2690V
Driftas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 θα σου πρότεινα 2 πραγματάκια 1. από το site του κατασκευαστή του σκληρού συνήθως έχει προγραμματάκια που τσεκάρουν το σκληρό σου δίσκο. δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις και με αυτά ένα έλεγχο 2. δοκίμασε και την ακόλουθη εντολή σε command prompt σαν administrator (οταν φυσικά καταφέρεις να bootαρεις) SFC /scannow
PuNiShErR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο σκληρός πως γίνεται να δουλεύει άψογα σε άλλο πσ και στο δικό μου οχι και να έχει αυτός το πρόβλημα? Επίσης δεν ξερω αν έχει μεγάλη σημασίαν οταν πάω στο bios γράφει: Cd/dvd-rom drive order No Optical Drive Ενώ εχω cd μέσα και όταν ξεκινάει το πσ ακούγεαι να το διαβάζει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από PuNiShErR
PuNiShErR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ενα νεο στοιχείο είναι πως το dvd δεν το αναγνωρίζει η μητρική αρα η το καλώδιο εχει πρόβλημα (εκείνο το άσπρο πλατύ δεν ξέρω πως το λένε) ή η mobo.Ομως αφού εχω κάνει boot χωρίς τοdvd σημαίνει οτι φταίει η mobo.Σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα