Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello all,

εδώ και χρόνια από τότε που βγήκαν οι πρώτες adsl (2004 εποχή) και μέχρι σήμερα (σχεδόν 2014 εποχή) η απόσταση μου από το DSLAM (περιστερίου) είναι στα 4,2 χμ. Σήμερα η γραμμή κλειδώνει οριακα στο 1,5 με 2 mbps. Καμια VDSL, κανενας παροχος καλυτερες ταχύτητες.

Τι γινεται; Το παιρνω απόφαση πως το internet μου θα ειναι αυτο;

Attenuation 57,4 down / 33,0 up

Δημοσ.

Το πρόβλημα θα λυθεί με vdsl όταν (και αν) θα επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στο Περιστέρι.

Από όσα έχω διαβάσει, ο δήμαρχος δεν έδωσα άδεια στον ΟΤΕ για την κατασκευή του έργου, ζητώντας αντισταθμιστικά, και ο ΟΤΕ πάγωσε το έργο. Άλλες περιοχές που είχαν έντονο όμοιο πρόβλημα, όπως η Άνω Γλυφάδα, σώθηκαν με το vdsl και έχει γεμίσει με πράσινες καρφίτσες (ταχύτητες 30 και 50) στο χάρτη της ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Hello all,

εδώ και χρόνια από τότε που βγήκαν οι πρώτες adsl (2004 εποχή) και μέχρι σήμερα (σχεδόν 2014 εποχή) η απόσταση μου από το DSLAM (περιστερίου) είναι στα 4,2 χμ. Σήμερα η γραμμή κλειδώνει οριακα στο 1,5 με 2 mbps. Καμια VDSL, κανενας παροχος καλυτερες ταχύτητες.

Τι γινεται; Το παιρνω απόφαση πως το internet μου θα ειναι αυτο;

Attenuation 57,4 down / 33,0 up

Είσαι άτυχος

Δημοσ.

Σοβαρο δημαρχο εχετε, αν ισχυει αυτο που μας ειπες.Τι να πω .....Απλως περιμενε μπας και....

Δημοσ.

Το πρόβλημα θα λυθεί με vdsl όταν (και αν) θα επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στο Περιστέρι.

Από όσα έχω διαβάσει, ο δήμαρχος δεν έδωσα άδεια στον ΟΤΕ για την κατασκευή του έργου, ζητώντας αντισταθμιστικά, και ο ΟΤΕ πάγωσε το έργο. Άλλες περιοχές που είχαν έντονο όμοιο πρόβλημα, όπως η Άνω Γλυφάδα, σώθηκαν με το vdsl και έχει γεμίσει με πράσινες καρφίτσες (ταχύτητες 30 και 50) στο χάρτη της ΕΕΤΤ.

αν εγραφαν και ημερομηνιες που καναν τις μετρησεις θα ταν καλυτερα

τωρα για το περιστερι τοσα χρονια ειχατε ιδιο δημαρχο?νομιζω οτι κοιτανε και ποσοι θα βαλουν vdsl(+10ε).γιατι δεν νομιζω πως τα ν.π. ειναι περισσοτερο πυκνοκατοικημενα απο το περιστερι

Δημοσ.

αν εγραφαν και ημερομηνιες που καναν τις μετρησεις θα ταν καλυτερα

Τις μετρήσεις τις προκαλεί ο συνδρομητής, προκειμένου να βγει καλλίτερος μέσος όρος από ένα ικανό δείγμα. Έτσι, όταν πατήσεις πάνω στην καρφίτσα, σου εμφανίζει, εκτός των άλλων, και τον αριθμό των μετρήσεων που προκάλεσε ο συνδρομητής.

Δημοσ.

ο δημαρχος του περιστεριου οσο ξερω ζητησε και απο καποιον αλλον παροχο αρκετα πραγματακια για να τον αφησει να ριξει ινες στην περιοχη του.

κατα τα αλλα οχι ο τοπικ σταρτερ δεν μπορει να κανει τιποτα μεχρι να μπουν τα νεα kv.και ειδικα το περιστερι ειναι απο τις περιοχες που θα πρεπε να μπει vdsl>απο τα μεγαλυτερα αστικα κεντρα με πολλα προβληματα λογω αποστασεων

Δημοσ.

Κριμα ρε γαμωτο. Ειναι το σπίτι της κοπελιάς μου και ενω στο δικο μου σπιτι εχω στησει media server που ειναι published στο intenet και εχω 5 mbps upload δε μπορουμε να δουμε content απο το σπιτι της λογω χαμηλου download του adsl της. Δηλαδη μιλαμε ενα 3-4 mbps θα εφτανε μια χαρα και δεν παιζει ουτε αυτο!

Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες/παρηγορια.

Δημοσ.

Κριμα ρε γαμωτο. Ειναι το σπίτι της κοπελιάς μου και ενω στο δικο μου σπιτι εχω στησει media server που ειναι published στο intenet και εχω 5 mbps upload δε μπορουμε να δουμε content απο το σπιτι της λογω χαμηλου download του adsl της. Δηλαδη μιλαμε ενα 3-4 mbps θα εφτανε μια χαρα και δεν παιζει ουτε αυτο!

Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες/παρηγορια.

κανεις υπομονη.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.να λες και ευχαριστω που παιζεις εστω και 2 mbit.αλλοι δεν εχουν καθολου adsl και αστα να πανε .στρεφονται σε αλλες λυσεις πιο αργες και πιο ακριβες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έφτασα να έχω προσωπικά επικοινωνία με τον Δήμαρχο του Περιστερίου ο οποίος μου είπε πως δεν έχει συμφωνήσει με τον ΟΤΕ γιατί ο ΟΤΕ θέλει να σκάψει να περάσει ίνες/καλώδια αλλά δεν αναλαμβάνει το κόστος αποκατάστασης (να κλείσει πεζοδρόμια / δρόμους κλπ μετά το σκάψιμο). Λέει ο Δήμαρχος πως είπε στον ΟΤΕ πως αν δεν αναλαμβάνουν τα κόστη αυτά τουλάχιστον να κάνουν γεναία έκπτωση στο λογαριασμό των δημοτών πράγμα που πάλι ο ΟΤΕ δε δέχτηκε.

Κοινώς ο Δήμαρχος μου λέει πως είναι ο Ρομπέν των Δασών εμένα όμως μου φαίνεται πως κάποια μίζα δεν έχει δωθεί κάτω από το τραπέζι. Σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους δήμους δηλαδή πως λειτούργησε το πράγμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

ο δήμαρχος του Περιστερίου θέλει να στρωθούν τελείως οι δρόμοι κι όχι απλά να "μπαλωθούν" αν δεν κάνω λάθος...

προφανώς αυτό θα ήταν ιδανικό αλλά δεν νομίζω ότι προβλέπεται και για αυτό πήρε μπάλες ο δήμος...

Δημοσ.

....... μια και πλησιαζουν και οι δημοτικες εκλογες....... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια δλδ θελει ο δημαρχος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...