Δημοφιλής ανάρτηση nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω αυτές τις μέρες δουλειά σε γραφείο κηδειών και βρήκα κονέ να με συστήσουν σε ενα απο τα μεγαλύτερα. θέλω να ρωτήσω οποίον ξέρει να με πει μερικά πράγματα.με είπε ενας φίλος οτι μέσα στις δουλειές είναι και : βούλωμα μύτης/αφτιών με κώλα , πλύσιμο με σκούπα και νερό (άκου σκούπα ) , οτι μπορεί να μη μπαίνει το πτώμα στην κάσα και να θέλει να σπάσουν κάποια κόκαλα για να χωρέσει και κάτι τέτοια.ισχύουν αυτά ? η με κάνει πλάκα?δεν έχω καμια υπερβολική ευαισθησία αλλα θα ήθελα να ξέρωξέρει κανείς πόσος ειναι περίπου ο μισθός ενος νέου νεκροθάφτη ? είμαι 24 αν παίζει ρόλο με τα μισθολόγια θα με κολλάνε και βαρέα ανθυγιεινά ? 71
Δημοφιλής ανάρτηση Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Είσαι ο θεός του Insomnia, το απογείωσες το μπλα μπλα. Έχω την τιμή και είμαι πρώτο ποστ από κάτω, σε αυτό το επικό thread. Τι να πω, ρίγη συγκίνησης διατρέχουν τη ραχοκοκκαλιά μου. Μπαγάσα, το έχεις πιάσει το νόημα. H δουλειά έχει απόλα πάντως, Δεν βλέπω γιατί όχι. Δεν παραπονιέται και κανείς στο κάτω κάτω. 68
VitamineQ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ναι αυτά που λέει ο φίλος σου ειναι αλήθεια. Θα ακούς και τον αέρα να βγαίνει μερικές φορές όταν ξεαγκυλωνεις τα πτώματα. Σαν να αφήνουν τη τελευταία τους πνοή ειναι. Ωραία δουλειά έχει πολυ χρήμα αφου εχεις το κονε μη χάσεις την ευκαιρία. Αν καταφέρεις μετά από χρόνια και ανοίξεις και δικό σου γραφείο θα είσαι άρχοντας. Δες αν μπορείς να σε πας σε μεταφορές εκτός πόλης. Και εκεί παίζει πολυ χρήμα. 4
Δημοφιλής ανάρτηση HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μην τολμησει κανεις να κλεισει αυτο το thread γιατι θα γινει μακελειο. 51
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω αυτές τις μέρες δουλειά σε γραφείο κηδειών και βρήκα κονέ να με συστήσουν σε ενα απο τα μεγαλύτερα. θέλω να ρωτήσω οποίον ξέρει να με πει μερικά πράγματα. Και αν σε αφησουν κανενα βραδυ παρεα με τα πτωματα ,θα εισαι ενταξει?
noob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και αν σε αφησουν κανενα βραδυ παρεα με τα πτωματα ,θα εισαι ενταξει? Η καλύτερή του πλάκα κάνεις??
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Και που ξέρεις, μια φορά στα τόσα θα έχεις και τα τυχερά σου 2
gdask Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 βούλωμα μύτης/αφτιών με κώλα Και όχι μόνο αυτές οι τρύπες... 4
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 με είπε ενας φίλος οτι μέσα στις δουλειές είναι και : βούλωμα μύτης/αφτιών με κώλα , πλύσιμο με σκούπα και νερό (άκου σκούπα ) , οτι μπορεί να μη μπαίνει το πτώμα στην κάσα και να θέλει να σπάσουν κάποια κόκαλα για να χωρέσει και κάτι τέτοια. Επίσης τα πτώματα χρειάζονται και μακιγιάζ, θα πρέπει να τους αλλάζεις εσώρουχα 2 ώρες πριν τα διαβάσουν, δε πρόκειται να πλήξεις ποτέ!
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Nicoc καποτε παντως, το "νυχτοκαματο" μονο (ητοι 1 κομπλε διανυκτερευση-all night long) σε Γραφειο Τελετων,σου παντελονιαζε 14.000δρχ και στο γυρισμα σε ευρω το θυμαμαι @ 40e. Τωρα ομως, εχουν πεσει απολαβες... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΕΙ [οχι οπως καποτε, που εκαστο θανατικο = Κορακοπάρτυ] 1
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ξερω οτι το θεμα ειναι περιεργο αλλα θα μιλησω οσο πιο σοβαρα μπορω, ναι παιζουν πολλα περιεργα πχ να πρεπει να τον ξεπαγωσεις ή να κλεισεις τα ματια ή να τους βαλεις μπαμπακι στο .... και επισης να το πληνεις και να τον ξυρησεις αμα ειναι αντρας. Αλλα εχει πολυ καλα λεφτα,πχ για μεταφορα κασας παιζει ενα 50αρι φαση, το να ανοιξεις μαγαζι δικο σου ειναι πολυ πολυ δυσκολο γιατι πραγματικα μιλαμε για μαφια ολα τα ποστα στο νεκροταφειο ειναι πιασμενα και πληρωνουν μερικοι και προστασια οπως τους νταβατζηδες. Αν δεν εχεις κολληματα πηγαινε χωρις δευτερη σκεψη.
revolver1990 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Να πας σε αυτόν http://www.baboulas.gr/MAIN.html πληρώνει καλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις