Salonikios933 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ας απαντήσουν μόνο όσοι έχουν Εμπειρίες απο την εν λόγο εταιρία. Ευχαριστώ. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει ήδη, πολυσέλιδο - και κλειδωμένο, πλέον... - θέμα εδώ, όπου υπάρχουν οι γνώμες όλων μας. Έκανες αναζήτηση με τον όρο worldventures και δεν το βρήκες; Ας σε βοηθήσω, για να μη λέμε τα ίδια όλη την ώρα: Ελπίζω να μη βαριέσαι το διάβασμα...
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κρίμα που κλείδωσε το συγκεκριμένο νήμα, είχε μεγάλη πλάκα. Άραγε η "εταιρεία" συνεχίζει τις επιτυχίες της;
kalogeros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς γιατί κλείδωσε το thread της WV?
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Yup δεν χρειαζεται πολλα. Ειναι τιτανια απατεωνια.
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς γιατί κλείδωσε το thread της WV? Υποθέτω, διότι εξαντλήθηκε ό,τι ουσιαστικό υπήρχε να ειπωθεί, από ένα σημείο και μετά. Μόνο χαβαλέ κάναμε πλέον. Προσωπικά, συμφωνώ με το κλείδωμα, για να πω την αλήθεια...
Salonikios933 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 <p>Μακριά φίλε, μεγάλη απατεωνιά!</p> Δηλαδή ; λεπτομέρειες ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Στο link που σού έδωσα, έριξες καμιά ματιά, ή βαρέθηκες; Να κάνουμε copy-paste, το παλιό thread σε καινούργιο, τι λες;
Salonikios933 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 <p>Στο link που σού έδωσα, έριξες καμιά ματιά, ή βαρέθηκες; Να κάνουμε copy-paste, το παλιό thread σε καινούργιο, τι λες;</p> Δεν σου απευθύνθηκα καν ! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν σου απευθύνθηκα καν ! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Το ξέρω...απευθύνθηκες όμως σ' ένα ολόκληρο forum, στο οποίο, το συγκεκριμένο θέμα, για την ίδια ακριβώς «εταιρία», έχει συζητηθεί σε περισσότερες από 100 σελίδες και - καλώς - κλειδώθηκε, διότι έχει εξαντληθεί. Το γεγονός ότι εσύ δεν έχεις δουλειά να κάνεις και βαριέσαι να ανατρέξεις στη συζήτηση εκείνη, όπου απαντάται κάθε πιθανή και απίθανη ερώτηση, δε σημαίνει ότι ισχύει και για τους υπόλοιπους το ίδιο. Αν όντως σ' ενδιέφερε, αντί να σχολιάζεις τις απαντήσεις που σού δίνονται εδώ, θα είχες ήδη αρχίσει το διάβασμα. Από πλευράς μας πάντως - και πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν μ' αυτό - δεν έχουμε σκοπό να επαναλάβουμε τα ίδια κατεβατά σ' ένα καινούργιο thread, μόνο και μόνο διότι εσένα σού ήρθε να το ανοίξεις. Αυτά τα ολίγα, επί τού παρόντος... 1
Salonikios933 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα περιμένω απαντήσεις. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα περιμένω απαντήσεις. ...κι εγώ θα περιμένω να κλειδωθεί κι αυτό. Κάτσε να δούμε ποιος θα περιμένει περισσότερο! 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις