Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ίδια αγωνία έχω κι εγώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω...

...αλήθεια, υπάρχει κανένα κολπάκι στο youtube, που να σε ειδοποιεί όταν ανεβαίνει καινούργιο βίντεο από κάποιο χρήστη; Μη μένουμε και στο σκοτάδι!

Eννοεις κατι αλλο απο το να γινεις συνδρομητης στον x χρηστη?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eννοεις κατι αλλο απο το να γινεις συνδρομητης στον x χρηστη?

Βασικά...μπορεί να εννοώ κι αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Έχω κάνει εγγραφή σε κάποια κανάλια, όταν τυχαία βρήκα σ' αυτά κάποια βίντεο που μ' ενδιέφεραν, ώστε να μπαίνω απ' ευθείας σ' αυτά και να τσεκάρω για καινούργια (π.χ. επεισόδια κάποιων παλιών ελληνικών σειρών), αντί να γράφω κάθε τόσο τον τίτλο στο search.

Δεν έχω προσέξει όμως αν υπάρχει κάποια ειδοποίηση, όταν προστίθεται κάτι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος, ε; Μη βαράς! :cry:

Δημοσ.

Βασικά...μπορεί να εννοώ κι αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Έχω κάνει εγγραφή σε κάποια κανάλια, όταν τυχαία βρήκα σ' αυτά κάποια βίντεο που μ' ενδιέφεραν, ώστε να μπαίνω απ' ευθείας σ' αυτά και να τσεκάρω για καινούργια (π.χ. επεισόδια κάποιων παλιών ελληνικών σειρών), αντί να γράφω κάθε τόσο τον τίτλο στο search.

Δεν έχω προσέξει όμως αν υπάρχει κάποια ειδοποίηση, όταν προστίθεται κάτι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος, ε; Μη βαράς! :cry:

Xαχα οχι ρε συ σιγα,εγω μπαινω με το λογαρισμο μου στο youtube και παταω Συνδρομες,οποτε μου βγαζει οτι καινουριο εχει βγει απο τα καναλια που ειμαι subscriber.Για συγκεκριμενη ειδοποιηση οπως οταν εχεις καινουριο email πχ δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια

Δημοσ.

Οι συνδεσμοι ήταν παντοτε δεξαμενη για διάφορες παρατάξεις, κόμματα κλπ ώστε να επανδρώνουν τις ομάδες κρούσης τους με ατομα, κυριως, περιθωριακά που οι σχέσεις τους με την κοινωνία δεν είναι ιδιαιτερα καλή. 

Ρίχνοντας μια ματιά στη γειτονική Σερβία θα βρούμε τον Αρκαν, σπουδαίο παλικάρι, φιλαράκι του Μιλόσεβιτς. Ο Αρκαν λοιπόν στρατολογήθηκε απο τον Μιλοσεβιτς ως αρχηγός των οργανωμένων του Ερυθρού Αστέρα ώστε να στρατολογήσει κόσμο, δημιούργησε κάποιες ομαδες με εθνικιστικές τάσεις και ονόματα και άρχισε τη δράση του. Επέβελε στρατιωτική πειθαρχία (μας θυμίζει κάτι; ) και εν τέλει δημιουργησε μια παραστρατιωτική οργάνωση. Η αρχή του εθνικιστικού αυτού αγώνα δόθηκε σε ενα ποδοσφαιρικό ματσάκι με μια κροατικη ομαδα (ευνοητοι οι λόγοι που επέλεξε αγωνα ποδοσφαίρου) http://www.kifin.es/gazette/sports/2012/11/to-tsekouri-tou-polemou.144.html

Φυσικά η δράση του Αρκαν συνεχίστηκε κατα τη διαρκεια του πολέμου, κατα τη διάρκεια της επέμβασης των αμερικανων αλλά πέρα από αυτά ο ίδιος ανέβασε απο χαμηλες εθνικες μια ομαδουλα την Ομπιλιτς η οποία έφτασε μέχρι και την κατάκτηση ενός πρωταθληματος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%82_%CE%92%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=8840

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=124636

Ευλογα καταλαβαίνει κανεις οτι η καλύτερη δεξαμενη δημιουργίας "προβατων" ειναι ο χώρος του αθλητισμου, αυτός ο χώρος ειναι και ο στόχος ακραιων οργανώσεων ώστε να στρατολογήσουν κοσμο που θα εξυπηρετεί τους σκοπους τους. Αν το κανουν για μια ομαδα, δεν θα το κανουν για μια μεγαλύτερη ιδεα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε πια Νοπο αυτη την ειχε διαλυσει ο καπετανιος  το 80 ελεος,επισημα στον παναθηναικο δεν υπαρχει φασιστικη οργανωση .

Ανεπισημα φυσικα και υπαρχουν  οπως υπαρχουν και στην κοινωνια μας .

Αν και ημουν οργανωμενος πριν πολλα χρονια ,  δεν σημαινει πως ολοι  οσοι ειναι εγγεγραμενοι σε συνδεσμους ειναι υπερ της βιας η' τιποτα τελειωμενα πρεζακια ,εχει πολλους που απλα ειναι μελη για να βρισκουν ευκολα εισιτηρια.ΟΙ καθυστερημενοι ειτε ειναι σε συνδεσμους ειτε ειναι εκτος θα βρουν τον φυσικο ιδεολογικο τους  χωρο (που κανονικα πρεπει να ειναι ο ζωολογικος κηπος )και εκει θα εκφραστουν .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Προφανως και δεν ειναι ολα τα μελη ενός συνδεσμου τελειωμένα πρεζάκια, ενα 10% θα ελεγα ότι είναι και μπορεί να λέω πολύ αλλά είναι η καλύτερη βαση στρατολόγησης. Θα τους δώσουν λίγη πρέζα, θα κανουν καμια "δουλεια", ευκολα λεφτά.. Θα βγουν παρεουλα κανα βραδάκι, θα οργανωθούν δίπλα από τον μπαμπη τον σουγιά που τον έχει τον τρόπο του και ξερει να μιλάει, θα φέρουν και κανα 2 φιλαράκια που δεν ασχολουνται με τα αθλητικά αλλά είναι καλά παιδιά και έχουν ανάγκη και ξαφνικά μολις χτυπήσει το κινητο σε 30' ειναι έτοιμη η ομαδα εφόδου, πλήρως εξοπλισμένη.

Δημοσ.

Οι φασιστικές νοοτροπίες υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στις τάξεις των οπαδών, σε άλλες ομάδες περισσότερο, σε άλλες λιγότερο.

Κάπου το είχα ξαναγράψει νομίζω, τα "Εδώ είναι Πειραιάς" και τα πεσίματα σε έναν άνθρωπο που το μόνο ..κακό που έκανε είναι να φοράει την εμφάνιση της ομάδας που υποστηρίζει σε λάθος (για κάποιους ηλίθιους) μέρος, δεν θέλουν και πολύ να μεταμορφωθούν "Εδώ είναι Ελλάδα" και πέσιμο σε κάποιον άνθρωπο που έτυχε να γεννηθεί σε λάθος χώρα ή με λάθος χρώμα.

Κάποιοι που βιαστήκατε να απορρίψετε όσα γράφονται στο πρώτο ποστ, κάντε ένα κόπο και διαβάστε και τα λινκ που υπάρχουν στο τέλος του, αναφέρονται ενδιαφέροντα πράγματα για το πώς και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να κάνουν κάποιοι κουμάντο σε μία εξέδρα.

Από εκεί και πέρα, δεν είμαι υπέρ της άποψης "τα πολιτικά έξω από το γήπεδο, εδώ προσκυνάμε όλοι τον δικέφαλο αετό" και λοιπές μπαρούφες, αυτό δεν γίνεται γιατί και η υποτιθέμενη απολιτίκ στάση, η μη έκφραση κάποιας διαμαρτυρίας -οπουδήποτε-, επηρεάζει επίσης πολιτικές ισορροπίες, και πολλές φορές πολύ πιο επικίνδυνα απ΄όσο φανταζόμαστε.

Πιο απλά, προφανώς και μετά από μία πολιτική δολοφονία θέλω να βλέπω πανό διαμαρτυρίας και σε γήπεδα.

Και παντού.

Δημοσ.

Οι φασιστικές νοοτροπίες υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στις τάξεις των οπαδών, σε άλλες ομάδες περισσότερο, σε άλλες λιγότερο.

Κάπου το είχα ξαναγράψει νομίζω, τα "Εδώ είναι Πειραιάς" και τα πεσίματα σε έναν άνθρωπο που το μόνο ..κακό που έκανε είναι να φοράει την εμφάνιση της ομάδας που υποστηρίζει σε λάθος (για κάποιους ηλίθιους) μέρος, δεν θέλουν και πολύ να μεταμορφωθούν "Εδώ είναι Ελλάδα" και πέσιμο σε κάποιον άνθρωπο που έτυχε να γεννηθεί σε λάθος χώρα ή με λάθος χρώμα.

Κάποιοι που βιαστήκατε να απορρίψετε όσα γράφονται στο πρώτο ποστ, κάντε ένα κόπο και διαβάστε και τα λινκ που υπάρχουν στο τέλος του, αναφέρονται ενδιαφέροντα πράγματα για το πώς και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να κάνουν κάποιοι κουμάντο σε μία εξέδρα.

Από εκεί και πέρα, δεν είμαι υπέρ της άποψης "τα πολιτικά έξω από το γήπεδο, εδώ προσκυνάμε όλοι τον δικέφαλο αετό" και λοιπές μπαρούφες, αυτό δεν γίνεται γιατί και η υποτιθέμενη απολιτίκ στάση, η μη έκφραση κάποιας διαμαρτυρίας -οπουδήποτε-, επηρεάζει επίσης πολιτικές ισορροπίες, και πολλές φορές πολύ πιο επικίνδυνα απ΄όσο φανταζόμαστε.

Πιο απλά, προφανώς και μετά από μία πολιτική δολοφονία θέλω να βλέπω πανό διαμαρτυρίας και σε γήπεδα.

Και παντού.

Oι παναθηναικοι εβαλαν πανο παντως .

Δημοσ.

Oι παναθηναικοι εβαλαν πανο παντως .

To ξέρω, και η ΑΕΚ, και ο Πανιώνιος, και ο ΠΑΟΚ, και ο Άρης, και ο Ατρόμητος, και η ΤΖΕΝΟΑ, και αρκετές ακόμα που ξεχνάω.

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ με τους αρθογράφους απαραίτητα, αλλά ως προς την είδηση, πληροφορία και πόλεμος (τουλάχιστον επικοινωνιακός) που μαίνεται ήδη.

http://www.soccerplus.gr/article/40902-oi-topothetiseis-porto-leone-th7-eksarxeion-gia-ti-dolofonia-toy-p-fyssa

http://www.sxedio-b.gr/index.php/articles/item/332-marinakis

Δημοσ.
Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης μέτρησης της εταιρείας Marc, οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, του Παναθηναϊκού 7,6%, της ΑΕΚ 3,6% και του ΠΑΟΚ 10,1%. Ερευνα του καθηγητή Γιάννη Ζαϊμάκη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε σε 650 οπαδούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, εκτιμά την απήχηση της Χρυσής Αυγής στους οργανωμένους οπαδούς σε ποσοστό 12%.

Πάντως τα παραπάνω ποσοστά δεν αποκλίνουν και πολύ κατά μέσο όρο από το 7% των εκλογών του 12. Το δε ποσοστό των οπαδών της ΑΕΚ μόνο θετικά μπορεί να ερμηνευθεί.

Δημοσ.

12% των οργανωμένων να ψηφιζει ΧΑ και τα ποσοστά των 4 λαοφιλέρεστερων ομαδων να ειναι κοντα στο 7% δεν βγαινει.. Επίσης όπως ειπε και ο Φωτης πιο πανω, αλλο οργανωμένος για να παιρνει φθηνα εισιτήρια και αλλο ο βαθυς πυρήνας των οργανωμένων, αν γίνει σε αυτούς ερευνα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ διαφορετικά. 

Επίσης ένα πολύ καλό αρθρο και ιδιαιτερο αποκαλυπτικο στο τέλος για τις σχέσεις Μαρινακη - οπαδων - κρατους - φασιστων http://parallhlografos.wordpress.com/2013/10/03/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%AF/

• Like 1
Δημοσ.

είχα πρόσφατα σε στενό οικογενειακό μου κύκλο ένα συμβάν με φανατισμένους συνδέσμους και την κακή επιρροή που ασκούσαν σε ανήλικους. Δεν θα μιλήσω για τα "εργαλεία" που είχαν στους χώρους των συνδέσμων, είναι γνωστά! Από γκλοπς, λοστούς, πτυσσόμενα μαχαίρια κτλ. Θέλω όμως να τονίσω πως ένα μεγάλο ποσοστό των οργανωμένων στους συνδέσμους ήταν της πολιτκής έκφρασης των Χ.Α....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...