Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα κάνω αναβάθμιση τη GPU μου και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο 27αρι μονιτορ, όσο για την τιμή δεν θέλω να υπερβώ τα 650 ευρώ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα κάνω αναβάθμιση τη GPU μου και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο 27αρι μονιτορ, όσο για την τιμή δεν θέλω να υπερβώ τα 650 ευρώ.

Απο περιεργεια σε τι Gpu θα πας για αυτες τις αναλυσεις που κοιτας?

Δημοσ.

αυστηρά τα 650 ή ok και για 663 πχ?

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/358639/2560x1440.html?keyphrase=27+

Asus, Dell, HP...

ντάξει αμα είναι για 13 ευρώ δεν υπάρχει πρόβλημα

Απο περιεργεια σε τι Gpu θα πας για αυτες τις αναλυσεις που κοιτας?

Θέλω να περιμένω να δω τι επιδώσεις θα έχει η R9 σειρά της Amd και μετά θα αποφασίσω τι θα πάρω

Δημοσ.

φίλε μου να σε κάνω μια ερώτηση? για πιο λόγο να δώσεις 600 ευρώ για Monitor όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις μια κανονική τηλεόραση και μάλιστα 32" ή και παραπάνω ? όπυο έχουν όλα αυτά που θέλεις αναλύσεις κλπ και ιδιότητες monitor αλλά είναι και τηλεοράσεις . πιστεύω ότι τα monitor είναι μια απάτη  δεν αξίζει να έχεις Monitor παρά μόνο κάτι μικρά που έχουν στα λογιστικά γραφεία ή στους δήμους . αν επιθυμείς πάντως σ'αυτά τα λεφτά κάποια τηλεόραση μπορώ να σου πω μερικές προτάσεις με τις διαστάσεις που θέλεις και τα λεφτά που θα γλυτώσεις να τα επενδύσεις είτε στην κάρτα γραφικών σου είτε σε κάτι άλλο.

Δημοσ.

φίλε μου να σε κάνω μια ερώτηση? για πιο λόγο να δώσεις 600 ευρώ για Monitor όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις μια κανονική τηλεόραση και μάλιστα 32" ή και παραπάνω ? όπυο έχουν όλα αυτά που θέλεις αναλύσεις κλπ και ιδιότητες monitor αλλά είναι και τηλεοράσεις . πιστεύω ότι τα monitor είναι μια απάτη  δεν αξίζει να έχεις Monitor παρά μόνο κάτι μικρά που έχουν στα λογιστικά γραφεία ή στους δήμους . αν επιθυμείς πάντως σ'αυτά τα λεφτά κάποια τηλεόραση μπορώ να σου πω μερικές προτάσεις με τις διαστάσεις που θέλεις και τα λεφτά που θα γλυτώσεις να τα επενδύσεις είτε στην κάρτα γραφικών σου είτε σε κάτι άλλο.

Ψάχνω για μονιτορ που έχει ανάλυση 2560x1440 οι τηλεοράσεις δεν υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση δυστηχώς

Δημοσ.

Αν βαλεις διπλα διπλα μια 32 1920x1080 και μια 27 με 2560x1440, οχι μονο θα δεις τεραστια διαφορα, αλλα θα πιστεις οτι μακρια απο μεγαλα Monitors με 1920x1080.

Εγω ειχα 27αρι με 1920x1080 και το πουλησα για να παρω Dell 24αρι με 1920x1200 και βρηκα την υγεια μου. Φαντασου δλδ ποσο τεραστια θα ειναι η διαφορα αναμεσα σε 1920x1080 με την 2560x1440.

• Like 3
Δημοσ.

Αν βαλεις διπλα διπλα μια 32 1920x1080 και μια 27 με 2560x1440, οχι μονο θα δεις τεραστια διαφορα, αλλα θα πιστεις οτι μακρια απο μεγαλα Monitors με 1920x1080.

Εγω ειχα 27αρι με 1920x1080 και το πουλησα για να παρω Dell 24αρι με 1920x1200 και βρηκα την υγεια μου. Φαντασου δλδ ποσο τεραστια θα ειναι η διαφορα αναμεσα σε 1920x1080 με την 2560x1440.

Ακριβώς αυτό διάβασα και εγώ. Και αποφάσισα να πάρω 27αρι μονιτορ με μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που έχω τώρα για να δω και διαφορά

Δημοσ.

Πέραν από την κλασική Dell, δες αν μπορείς να βρεις φθηνά την 27EA83-D ή οποία out of the box δείχνει πιο σωστή στα μάτια μου από την Dell. Ι could be wrong.

Επίσης οι Ασιατικές με τα PLS απλά τα σπάνε! Μπορεί να έχουν στα αλήθεια λιιιίγο χειρότερες γωνίες από τις αντίστοιχες IPS, αλλά είναι πολύ πιο smooth σε κίνηση σε παιχνίδια. Και αν δεν σου κάτσει και τελωνείο κοστίζουν ψίχουλα, παίρνεις δύο σε αυτά τα χρήματα :)

• Like 2
Δημοσ.

Πέραν από την κλασική Dell, δες αν μπορείς να βρεις φθηνά την 27EA83-D ή οποία out of the box δείχνει πιο σωστή στα μάτια μου από την Dell. Ι could be wrong.

Επίσης οι Ασιατικές με τα PLS απλά τα σπάνε! Μπορεί να έχουν στα αλήθεια λιιιίγο χειρότερες γωνίες από τις αντίστοιχες IPS, αλλά είναι πολύ πιο smooth σε κίνηση σε παιχνίδια. Και αν δεν σου κάτσει και τελωνείο κοστίζουν ψίχουλα, παίρνεις δύο σε αυτά τα χρήματα :)

Ασιατικες καλά μου ακούγετε  :-D. Είναι όμως καλής ποιότητας η θα χαλάσει σε μικρό χρονικό διάστημα?

Δημοσ.

Μα δεν έχουν και τίποτα να χαλάσει... ούτε καν πλακέτες δεν έχουν για OSD, τα panel είναι της LG και της Samsung ( ; ) μόνο το power brick είναι που και να χαλάσει οι περισσότεροι θα σου στείλουν ένα είτε δωρεάν (έχει συμβεί) είτε για ευτελές ποσό.

Είναι πολύ καλές επιλογές κάτι τέτοιες

http://www.ebay.com/itm/New-QNIX-QX2710-LED-Evolution-2-27-2560x1440-PLS-Monitor-Perfect-Pixel-Matte-/121110804377?pt=US_Computer_Speakers&hash=item1c32c43799

perfect pixel για να είσαι σίγουρος, matte για να μην σου πάνε τα νεύρα και η τιμή είναι τέτοια που... ξέρωγω... και τελωνείο να σε πιάσει για ΦΠΑ το καταπίνεις... απλά πρέπει να έχεις gpu με το κατάλληλο DVI γιατί τρέχουν natively.

Δημοσ.

χμμ είμαι λίγο έξω ακόμα πάνω σ'αυτό το θέμα αλλά μου δώσατε και ιδέες.

Ευχαριστώ επίσης !

Μα δεν έχουν και τίποτα να χαλάσει... ούτε καν πλακέτες δεν έχουν για OSD, τα panel είναι της LG και της Samsung ( ; ) μόνο το power brick είναι που και να χαλάσει οι περισσότεροι θα σου στείλουν ένα είτε δωρεάν (έχει συμβεί) είτε για ευτελές ποσό.

http://www.ebay.com/itm/New-QNIX-QX2710-LED-Evolution-2-27-2560x1440-PLS-Monitor-Perfect-Pixel-Matte-/121110804377?pt=US_Computer_Speakers&hash=item1c32c43799

perfect pixel για να είσαι σίγουρος και η τιμή είναι τέτοια που... ξέρωγω... και τελωνείο να σε πιάσει για ΦΠΑ το καταπίνεις...

προς θεού όχι ebay..... τα τελευταία χρόνια γίνονται πολλά λάθη παραγγέλνεις κάτι και σου έρχεται άδειο κουτί. Μόνο amazon εμπιστεύομαι πλέον.

Δημοσ.

perfect pixel για να είσαι σίγουρος και η τιμή είναι τέτοια που... ξέρωγω... και τελωνείο να σε πιάσει για ΦΠΑ το καταπίνεις... απλά πρέπει να έχεις gpu με το κατάλληλο DVI γιατί τρέχουν natively.

Πιστόλι φένεται και σε εξεφτελιστική τιμή   :P . Θα κοιτάξω να πάρω καμιά τέτοια πιστεύω αξίζει τα λεφτά της. Σε ευχαριστώ πολύ!!  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...