Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο να βαλω το παλιο μου κινητο samsung galaxy s3 i9300 16gb ασπρο η οθονη και το καπακι ειναι αροστα περιμετρικα ειναι ξεβαμενο και θα δωσο και αλλο ενα που δεν λειτουργει η οθονη του (δεν σκεφτομαι να το χρεωσ επιπλεον απλα τι να το κανω μετα; απο το να το πεταξω)

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

ποσο μπορω να πουλησω ενα HTC Desire 620G dual sim λευκο με σπασμενη οθονη? εχω εγγυηση κουτι ακουστικα και ολα τα υπολοιπα εκτος απο τον φορτιστη του κουτιου του..αγορασμενο εδω και 5-6 μηνες

Το μονο προβλημα που εχει ειναι το σπασμενο του digitizer αλλα η οθονη του δεν εχει κανενα θεμα

Nομίζω 90

ποσο να βαλω το παλιο μου κινητο samsung galaxy s3 i9300 16gb ασπρο η οθονη και το καπακι ειναι αροστα περιμετρικα ειναι ξεβαμενο και θα δωσο και αλλο ενα που δεν λειτουργει η οθονη του (δεν σκεφτομαι να το χρεωσ επιπλεον απλα τι να το κανω μετα; απο το να το πεταξω)

Με κάθε επιφύλαξη στα 110 όλα πακέτο διαφορετικά θα χρειαστεί να κατεβάσεις την τιμή κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας.

Καθώς έψαχνα στο πατρικό μου κάτι συρτάρια βρέθηκε απο το πουθενά

ένα πολύ παλιό Pc game Ms-dos το "BAAL" σε δισκέτες 5,25 σε άριστη κατάσταση.

Θέλω να μάθω την αξία του.

Έψαξα στο ebay αλλά τίποτα.

Ξέρει κανένας να βοηθήσει?

Το παιχνίδι είναι  σπάνιο.

post-222771-0-10910100-1469780411.jpg

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Καθώς έψαχνα στο πατρικό μου κάτι συρτάρια βρέθηκε απο το πουθενά

ένα πολύ παλιό Pc game Ms-dos το "BAAL" σε δισκέτες 5,25 σε άριστη κατάσταση.

Θέλω να μάθω την αξία του.

Έψαξα στο ebay αλλά τίποτα.

Ξέρει κανένας να βοηθήσει?

Το παιχνίδι είναι  σπάνιο.

post-222771-0-10910100-1469780411.jpg

Mόλις βρήκες την λύση στο πρόβλημα σου. Βάλ'το στο ebay και όποιος σου κάνει την καλύτερη-μεγαλύτερη προσφορά το πουλάς

.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο να δωσω μια Sony A6000 με δευτερη μπαταρια και tempered στην οθονη με φακο Sony 35/1.8 στα κουτια τους με αποδειξεις αγορας.

Εγγυηση εχει μονο το σωμα ως 13/6/17

Μαζι με μια μνημουλα Samsung EVO SDXC 64gb

Δημοσ.

Καλα εχω παθει την πλακα μου με τις αγγελιες κινητα.Ειπα να παρω ενα xiaomi(ενα εκ των mi4 , mi4c , redmi 3s , redmi 3 note pro) τα οποια banggood ειναι 110-140...

Εβαλα αγγελια ζητησης και λεω , δινω οσα χρηματα οσο κανουν νεα banggood...

Οι προτασεις που εχω δεχτει ειναι μεχρι +40 απο οσο εχει νεο..!!!! μεταχειρησμενο 40 ευρω πανω αποσο κανει νεο επειδη στην περιπτωση του νεου θα εχει αναμονη 3 βδομαδες....

Εμποριο κανουν μερικοι εδω μεσα τι διαολο...γιατι βλεπω και μερικες αγγελιες με ενα καρο κινεζικα σφραγισμενα +50 ευρω αποσο κανουν νεα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εχω παθει την πλακα μου με τις αγγελιες κινητα.Ειπα να παρω ενα xiaomi(ενα εκ των mi4 , mi4c , redmi 3s , redmi 3 note pro) τα οποια banggood ειναι 110-140...

Οι προτασεις που εχω δεχτει ειναι μεχρι +40 απο οσο εχει νεο..!!!! μεταχειρησμενο 40 ευρω πανω αποσο κανει νεο επειδη στην περιπτωση του νεου θα εχει αναμονη 3 βδομαδες....

Εμποριο κανουν μερικοι εδω μεσα τι διαολο...γιατι βλεπω και μερικες αγγελιες με ενα καρο κινεζικα σφραγισμενα +50 ευρω αποσο κανουν νεα...

Ασφαλως υπαρχουν μερικοι που κανουν εμποριο οχι μονο στα κινητα αλλα και στο hardware. Δεν προσεξες οτι φερνουν καινουργιες καρτες γραφικων σφραγισμενες και με αποδειξη Ελληνικου η ξενου σοβαρου on line μαγαζιου 100 ευρω κατω απο τιμες Ελλαδας?

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενεις και περνεις και το ρισκο τις μεταφορας (χαθει,τελωνειο κτλ) ή βρισκεις καποιο κινεζοσιτε που το εχει στο ευρωπαικο καταστημα του και το περνεις απο εκει. Χωρις να θελω να θιξω ή να υπερασπιστω κανεναν ακομα και στα κινεζικα site υπαρχει διαφορα στην τιμη απο ευρωπη ή απο κινα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο καλο που εχει οταν αγοραζεις απο δω με καπελο οτι μπορεις να το τεσταρεις οση ωρα θελεις να δει αν λειτουργουν ολα και σωστα.

Αλλα τα 50 και 40 ευρω τα θεωρω υπερβολη.

Εγω που εψαχνα καποιο διαστημα το Xiaomi mi MAX μου εστειλε ενας για το 32αρι 340 ευρω και εξω εχει 230! :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα !!! Λοιπόν έχω βρεί αυτήν την μητρική asusu z170.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/674201-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/

Eίναι σφραγισμένο με εγγύηση 2 χρόνων από ASUS (η αγορά του έγινε από ebay) . Αξίζει όσον αφορά την τιμή και την εγγύηση , γιατί αν συμβεί κάτι , λέμε τώρα , πως θα γίνει αντικατάσταση της??

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα !!! Λοιπόν έχω βρεί αυτήν την μητρική asusu z170.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/674201-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/

Eίναι σφραγισμένο με εγγύηση 2 χρόνων από ASUS (η αγορά του έγινε από ebay) . Αξίζει όσον αφορά την τιμή και την εγγύηση , γιατί αν συμβεί κάτι , λέμε τώρα , πως θα γίνει αντικατάσταση της??

Δεν ξερω αν η ASUS δινει εγγυηση βαση serial number

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δεν δίνει , θέλει απόδειξη / παραστατικό αγοράς 

Οποτε να μην μπλεξει. Και εγω βρηκα μια 980Ti Gigabyte με 400 ευρω αλλα οταν μου ειπε δεν εχει αποδειξη ειπα ευχαριστω και ας εχει 600+ που και τα 600+ δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα οταν πλεον οι 1070 εχουν 500 ευρω.

https://www.skroutz.gr/s/7136386/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Gaming-OC-WindForce-3X-GV-N98TG1-GAMING-6GD.html

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...