Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα παρει πριν κανα χρονο ενα φλασακι Intenso 32gb business line στα 14.90 ευρω, εχθες που το πηγα πισω γιατι τα εφτυσε με ρωτησαν "θελετε πιστωτικο η αντικατασταση" εγω τους ειπα αντικατασταση γιατι ειχα δει οτι για να παρω κατι σαν αυτο πρεπει να δωσω 22 ευρω και το θεωρω κοροϊδια να πρεπει να πληρωσω απο την τσεπη μου για να παρω το (ιδιο) φλασακι.

Σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι μου εχει γινει πιστωση 14.90 και πηγα απο κει για φασαρια.

Μου ειπαν πως δεν υπαρχει αυτο και για αυτο μου εκαναν την πιστωση ασχετα αν υπαρχει ακριβως το ιδιο (ιδια μαρκα με τα ιδια χαρακτηριστικα 32GB 28 read 6.5 write) απλα αντι για μεταλικο που ηταν το δικο μου ειναι διαφανο και εχει 22 ευρω.

Σιγουρα αν το ειχα πληρωσει 30 ευρω και το ιδιο πλεον εχει 22 ευρω θα μου εκαναν αντικατασταση.

Βαση νομου δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου το αντικαταστησουν με ιδιο η καλυτερο προϊον;

Δημοσ.

Πίστωση σε οτι γράφει η απόδειξη ναι η αντικατάσταση με ίδιο η καλύτερων χαρακτηριστικών (όχι απαραίτητα κ τιμής)

Δημοσ.

Σωστα! Και δεν με νοιαζει αν το ειχαν βγαλει προσφορα. Να εχουν και περιορισμενη εγγυηση στις προσφορες.

Δηλαδη ενας που πηρε προσφορα το Note απο το Πλαισιο στα 199 ευρω αν του χαλασει  τι θα του πουνε παρε πιστωτικο 199 ευρω και δωσε μας αλλα 100 ευρω για να το παρεις το ιδιο με 299 ευρω.

Στην δικια μου επιλογη δεν ειναι αν θα παρω πιστωση η το (ιδιο) προϊον;

• Like 1
Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που επικαλούνται αδυναμία αντικατάστασης (θεωρόντας ότι αυτό που λες εσύ είναι διαφορετικό προϊόν ακόμα κι αν στην ουσία είναι το ίδιο προϊόν με άλλη συσκεασία) δεν είναι επιλογή σου.

Πίεσε τους λίγο και στην χειρότερη αντί για πίστωση ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Εγω δεν θελω τα λεφτα μου πισω θελω στικακι 32GB με 28 αναγνωση και 6.5 εγραφη και εχουν και δεν με νοιαζει αν εχει 22 ευρω.

Οπως λεει ο νομος "με τα ιδια χαρακτηριστικα"

Οταν ειχα παρει κατι μνημες για 180 ευρω και ειχαν προβλημα γιατι μου εδωσαν αλλες που εκαναν 110 ευρω "με τα ιδια χαρακτηριστικα" και δεν μου εκαναν πιστωση αφου δεν ειχαν τι ιδιες αλλα ειχαν "με τα ιδια χαρακτηριστικα"

Εχω και εναν δισκο που τον ειχα παρει 145 ευρω και εχει μερικα βαρεμενα sector αυριο θα τους τον παω και επειδη πλεον δεν υπαρχει ο ιδιος θα τους πω δεν θελω "με τα ιδια χαρακτηριστικα" ουτε πιστωτικο θελω τα 145 πισω και ας εχει πλεον ο δισκος 65 ευρω.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε καθε περίπτωση , κοιτα αν δεν δεχτούν να σου κόψουν πχ μεγαλύτερο πιστωτικό η να στον αντικαταστήσουν με αλλο ιδιων χαρακτηριστικών (κανονικα αυτο ειναι το ποιο σωστό) πες τους στην τελική να σου παραγείλουν το ιδιο η τελοσπάντων ενα με τα ιδια χαρακτηριστικά και ας μην το εχουν διαθέσιμο στο κατάστημα τωρα.

Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις ότι εχεις το δικαίωμα να πάρεις τα λεφτά πίσω στα 2 χρονια το πολυ. Αν αρνούνται λοιπον τοτε κι εσύ τους λες χωρίς πολλά πολλά οτι δε θες άλλα πάρε δώσε μάζι τους και υπαναχωρεις απο το σύμβαση απαιτώντας τα χρήματα σου. Ξέρω οτι εσυ θες το στικακι αλλά αν δε νιώθουν οι μαλακες τοτε καλύτερα να ξεμπερδεψεις απο αυτους.

Δημοσ.

Τα λεφτα πισω θα παρω και δεν θα με ξαναδουν.

Πλεον απο αυτο το καταστημα ειναι να αγοραζετε μονο κατι που εχει εδω επισημη αντιπροσωπεια και ετσι αν εχεις θεμα με την εγγυηση νας εκει πχ Sony και οχι να μπλεκεις με το eshop

Συν οτι εχω παρει απο κει αν μου χαλασει θα ζηταω τα λεφτα μου πισω, γιατι ως γνωστο δεν θα εχουν ακριβως το ιδιο προϊον.

Τοτε θα ξερουν εναν δισκο που τον εχω πληρωσει 120 ευρω να μου πλασαρουν εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα που θα εχει 70 ευρω.

Βρε καλα εκανε ενας φιλος που τους τρελανε στις μαϊμου παραγγελιες αυτα θελουν!

Δημοσ.

Τα λεφτα πισω θα παρω και δεν θα με ξαναδουν.

Πλεον απο αυτο το καταστημα ειναι να αγοραζετε μονο κατι που εχει εδω επισημη αντιπροσωπεια και ετσι αν εχεις θεμα με την εγγυηση νας εκει πχ Sony και οχι να μπλεκεις με το eshop

Συν οτι εχω παρει απο κει αν μου χαλασει θα ζηταω τα λεφτα μου πισω, γιατι ως γνωστο δεν θα εχουν ακριβως το ιδιο προϊον.

Τοτε θα ξερουν εναν δισκο που τον εχω πληρωσει 120 ευρω να μου πλασαρουν εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα που θα εχει 70 ευρω.

Βρε καλα εκανε ενας φιλος που τους τρελανε στις μαϊμου παραγγελιες αυτα θελουν!

Δηστηχώς το εν λογω κατάστημα απο την στιγμή που άνοιξε ενα σωρό φυσικά καταστήματα εχασε πλεον την ταμπέλα του eshop και οτι αυτο το ακολουθούσε δηλαδή καλες τιμές προσφορές κτλπ , οποτε και συμφωνώ σε ορισμένα με αυτα που λες

Δημοσ.

ξεκαθαριζω πως ειμαι εναντια σε καθε E-shop σε καθε πλαισιο κοτσοβωλους κτλ

και ειμαι παντα με την μερια του καταναλωτη !

ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχεις δικιο ! αν υπηρχε το προιον ΙΔΟ  με αυτο που αγορασες θα επαιρνες αυτο παλι οσο κ να ειχε ακομη κ αν ειχε 1 ευρο ! δε τους νοιαζει ποσο ειχε οταν το αγορες κ ποσο εχει τωρα κ οι οροι αυτο λενε ! τωρα απ την στιγμη που δεν υπαρχει πλεον ΑΚΡΙΒΩΣ  το ιδιο νοντελο (μη κοιτας την νεα σειρα με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα) πρεπει να παρεις οτι θελεις στα λεφτα που ειχες δωσει δυστυχως !  ετσι λενε οι οροι ! οσο και να το τραβηξεις δε θα βγαλεις ακρη .. τωρα προκειται για 15 ευρο και για 15.000 να ηταν , και δικαστικα να τους πας δε θα βγεις κερδισμενος ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ..  στο ξαναλεω και γω μαζι σου ειμαι ..

και θα στο θεσω απ την αντιστροφα για να το καταλαβεις !

πες οτι σου καει εξωτ . σκληρος δισκος ακριβως πανω στα 5 χρονια της εγγυησης (καποτε τοσα χρονια  ειχαν πολλοι) που ειχες πληρωσει 120 ευρο πριν 5 χρονια κ ηταν 500GB  και δεν υπαρχει πλεον το μοντελο ! τωρα δε θα σου δωσουν εναν  500αρι ξανα  με ιδια χαρακτηριστικα που θα εχει πχ 80 ευρο αλλα θα παρεις με 120 που ειχες δωσει τοτε εναν 1τερα ολοκαινουργιο με usb3 τουμπανο και πολυ καλυτερο !  καταλαβες ??

Δημοσ.

Ο νομος λεει "προϊον με τα ιδια χαρακτηριστικα"  εμενα τοτε με τις μνημες δεν μου εδωσαν καν την ιδια μαρκα και αν πας εναν δισκο 500GB  Seagate που τον εχεις πληρωσει πχ 100 ευρω αν δεν εχουν 500αρη Seagate θα σου δωσουν WD γιατι τοτε δεν τους συμφερει να δωσουν 100 ευρω πισω η πιστωτικο γιατι πλεον με 100 ευρω περνεις 2 και 3 TB

Σε αυτη την περιπτωση ισχυει ο νομος "με τα ιδια χαρακτηριστικα" οπως τους βολευει δηλαδη.

Αντε καλο λουκετο να εχουν.

Το στικακι το βρηκα σε αλλο μαγαζι με 16 ευρω εκει θα δωσω συν ενα ευρω γιατι να δωσω στο eshop αλλα εφτα ευρω για να παρω αυτο που ειχα με αλλο περιτυλιγμα;

Δικαιωμα να παρω τα λεφτα πισω εχω;

Δημοσ.

οχι  , μονο πιστωτικο

αν πας εναν δισκο 500GB  Seagate που τον εχεις πληρωσει πχ 100 ευρω αν δεν εχουν 500αρη Seagate θα σου δωσουν WD γιατι τοτε δεν τους συμφερει να δωσουν 100 ευρω πισω η πιστωτικο

οχι φιλε δε θα δεχτεις να παρεις αλλη μαρκα απο αυτην που πληρωσες ! εκει οντως θα βρεις το δικιο σου αν το τραβηξεις ..

Δημοσ.

Γιατί δεν έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων; Λεφτά έδωσε, λεφτά θα πάρει πίσω αν το ζητήσει, όχι ένα χαρτί που σε υποχρεώνει να αγοράσεις μόνο από το e-shop.

Με την ίδια λογική να τους δώσω και εγώ ένα πιστωτικό από το πλαίσιο για να κάνω αγορές στο e-shop.

Πρακτικά βέβαια το παίζουν δύσκολοι, αλλά αν τους πιέσεις και μιλήσεις με τον προϊστάμενο ίσως να καταφέρεις να πάρεις χρήματα.

Δημοσ.

με την δικια σου λογικη λοιπον παιρνω κατι μου χαλαει μετα απο 3 χρονια , παιρνω τα λεφτα μου πισω και για 3 χρονια το ειχα τσαμπα .. μακαρι να γινοταν ετσι ..

Δημοσ.

Στο Πλαισιο οταν ζηταω τα χρηματα πισω δεν λενε κουβεντα μετα απο μια μεγαλη φασαρια για ενα ποσο 580 ευρω που ειχα παρει πισω.

Ποιος ο λογος να παρω πιστωτικο απο την στιγμη που βρηκα το στικακι μου με 16 ευρω και αυτοι με αλλο περιτυλιγμα το πουλανε 22 ευρω.

με την δικια σου λογικη λοιπον παιρνω κατι μου χαλαει μετα απο 3 χρονια , παιρνω τα λεφτα μου πισω και για 3 χρονια το ειχα τσαμπα .. μακαρι να γινοταν ετσι ..

Να εχουν αποθεμα η να κανουν αυτο που λεει ο νομος αλλα σε ολες τις περιπτωσεις οχι μονο εκει που τους συμφερει.

Αν πας κατι που δεν υπαρχει πλεον τοτε θα τον ξερουν το νομο περι ιδιων χαρακτηριστικων αλλα τωρα που τους ελεγα εγω τον νομο με κοιτουσαν λες και μιλουσε Αρειανος.

Μου ηρθε email

Αγαπητέ κύριε,

Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα Περιστερίου προκειμένου να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.

Με εκτίμηση,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...