grouspen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 έχω πρόβλημα με την gigabyte 7950 (GV-R795WF3-3GD) την οποία είχα αγοράσει 4/2012 Εμφανίζονται artifacts τα οποία προκαλούνται από την κάρτα (ιδιαίτερα σε παιχνίδια/benchmarks με dx11 και κυρίως όταν είναι το tessellation ανοιχτό) Αφού παίξω ένα βαρύ παιχνίδι για κάποιο χρονικό διάστημα έχει κάποια "μικρά μπλε σημάδια", crashαρει σβήνει η οθόνη και μετά έχω artifacts παντού σχεδόν από άποψη παιχνιδιών (στα windows συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά "συνήθως"). και ένα video να δείτε τι εννοώ .από την αρχή μέχρι το 1:01 είναι τα "μικρά" στο heaven, crashαρισμα και απο εκεί και πέρα γίνεται μακελειό στο catzilla,heaven και metro 2033 Δοκίμασα διάφορους drivers, την έβαλα σε άλλη pci-e και τελικά σε άλλο υπολογιστή και δεν άλλαξε κάτι.Δοκίμασα μια άλλη κάρτα δανεική στο σύστημα μου και λειτουργούσαν όλα κανονικά(που σημαίνει ότι δεν φταίει κάτι από το υπόλοιπο σύστημα) Ο μόνος τρόπος για να φτιάξει προσωρινά είναι απεγκατάσταση και εγκατάσταση των driver (δεν κρατάει για πολύ . εμφανίζονται τα μικρά ) Δεν έχει χαλάσει ολοκληρωτικά αλλά φαίνεται ότι είναι στα τελευταία της. Θα μπορέσει να γίνει rma? και τι είδους αντιμετώπιση να περιμένω από vision studio? Δεν μου έχει ξανασυμβεί να χρειαστώ rma και με έχει πιάσει μια ανησυχία με αυτά που έχω διαβάσει από εμπειρίες άλλων εδώ στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Απο την στιγμή που το πρόβλημα είναι σαφέστατο και (λογικά) με 7950 να υπάρχουν ακόμα δυνατά σε στοκ , δεν βλέπω κάποιο λόγο να υπάρξει θέμα στο rma. Κρατάω μια πισινή για το visionstudio γιατί δεν ξέρω αν έχει το δικό του τμήμα τμήμα ελέγχου/service. Πρέπει να τους ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παρε τηλεφωνο τωρα το visionstudio,ειναι εξυπηρετικοτατοι και μαλλον θα στην αλλαξουν κανονικα μολις περασει απο τους τεχνικους τους. Δικα τους μεταφορικα θα ειναι στα πουν ολα απο το τηλεφωνο μην ανυσηχεις,η καρτα θα αλλαχτει κανονικα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πάντως κοιτώντας προσεκτικά το βίντεο , έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό : Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το παρουσιάζει και εμένα η 7970 όταν πάω να τρέξω παιχνίδι έπειτα από κρασάρισμα του driver λόγω ασταθούς o/c (display driver stopped responding and has recovered) , και διορθώνεται μόνο με restart του pc. Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα στο παρουσιάζει με default χρονισμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πάντως κοιτώντας προσεκτικά το βίντεο , έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό : Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το παρουσιάζει και εμένα η 7970 όταν πάω να τρέξω παιχνίδι έπειτα από κρασάρισμα του driver λόγω ασταθούς o/c (display driver stopped responding and has recovered) , και διορθώνεται μόνο με restart του pc. Φαντάζομαι ότι πρόβλημα στο παρουσιάζει με default χρονισμούς. ναι . όλα στοκ. μου είχε τύχει παλιότερα από ασταθές o/c (αν έδινα λιγότερο ρεύμα ) το display driver stopped responding and has recovered αλλά δεν είχα αυτό το θέμα μετά. αλλά δεν μου το βγάζει τώρα. και αν και είχα και παλιότερα ψιλοθεματα με με artifacts ήταν τυχαία και διορθωνόντουσαν όταν έβαζα τους τελευταίους drivers πάνω. τώρα είναι πιο συστηματικό δεν στρώνει από restart αλλά μόνο από βγάλσιμο και φρέσκια εγκατάσταση των driver. Παρε τηλεφωνο τωρα το visionstudio,ειναι εξυπηρετικοτατοι και μαλλον θα στην αλλαξουν κανονικα μολις περασει απο τους τεχνικους τους. Δικα τους μεταφορικα θα ειναι στα πουν ολα απο το τηλεφωνο μην ανυσηχεις,η καρτα θα αλλαχτει κανονικα πιστευω τους έστειλα ένα email που τους τα εξηγώ όλα όπως τα έγραψα και εδώ πριν μερικές ώρες και θα τους πάρω το απόγευμα ένα τηλέφωνο να συνεννοηθούμε . Να κάτσω να φτιάξω και το rma form και να την στείλω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 1 Φορά τους χρειάστηκα σε rma για έναν Samsung 2tb και η όλη διαδικασία ήταν τάχιστη(το μόνο που δισαρέστησα ήταν η αναμονή για νέο σκληρό λόγω μη αποθέματος!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Της είχες κάνει overclocking ή πάντα δούλευε με μαμά και ξαφνικά τα έκανε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ΧΈΣΤΗΚΑ ΠΆΝΩ ΜΟΥ (σχεδόν) μου σκαει μαιλ απο vision Κύριε δυστυχώς έχετε καταστρέψει την ταινία serial number και δεν μπορώ να το στείλω σε κανέναν προς επισκευή γιατί το προϊόν χαρακτηρίζεται εκτός εγγύησης Θα αποσταλεί σήμερα προς εσάς Λέω πάει την έκατσα Τους παίρνω τηλ επιτόπου και τους λέω το serial number είναι μέσα στο κουτί είχε ξεκολλήσει λίγο και το έβγαλα τελείως , δεν ήξερα ότι θα έπαιζε ρόλο, αλλά το έχω μέσα στο κουτί το αυτοκόλλητο . Κοιτάει το βρίσκει και μου λέει με λίγα λόγια "Ω ρε φίλε , τυχερός είσαι λίγο να αργούσες θα σου την είχαμε στείλει πίσω. Δεν θα την δεχόντουσαν για service/rma πουθενά αν δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις .Θα το βάλω πάλι πάνω στην κάρτα και θα την ξεκινήσω για rma κανονικά αυτή την φορά" +1000 από εμένα η vision. έστειλα την κάρτα χτες, έφτασε σήμερα και με το που υπήρξε πρόβλημα επικοινώνησαν στα μπαμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ο Αγιος του Gaming ηταν μαζι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ο Αγιος του Gaming ηταν μαζι σου Μεγάλη η χάρη του Με έκοψε κρύος ιδρώτας λέμε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ένα μικρό update. Ήρθε η καινούρια 7950 αν και μου έστειλαν άλλη έκδοση όμως (αυτή που θέλει 8πινο+6πινο ,το boost στα 1000mhz και μια μεταλλική μλκια στο πίσω μέρος) Την δοκίμασα σε παιχνίδια όλα κομπλέ αλλά φαίνεται ότι επειδή το ρεύμα είναι κλειδωμένο πιο πάνω ( σε σχέση με την προηγούμενη κάρτα) έχει πιο επιθετικό fan profile προληπτικά και ας μην έχει ανεβεί η θερμοκρασία αρκετά . Στο αυτόματο φτάνει τους 66 βαθμούς αλλά πάνε 80-90 % οι ανεμιστήρες έφτιαξα ένα fan profile στο afterburner και σώθηκα (ακούμπησε τους 70 αλλά έπαιζε πολύ πιο χαμηλά από άποψη θορύβου ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Gigabyte σου έστειλαν ή άλλης εταιρείας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Gigabyte σου έστειλαν ή άλλης εταιρείας? gigabyte απλά είναι άλλο revision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι καλύτερο rev. τότε έχεις πάρει κάτι σαν αναβάθμιση for free. Άντε καλά παιχνίδια τώρα και επιβεβαιώνομαι στο ότι το vs είναι αξιόπιστο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι καλύτερο rev. τότε έχεις πάρει κάτι σαν αναβάθμιση for free. Άντε καλά παιχνίδια τώρα και επιβεβαιώνομαι στο ότι το vs είναι αξιόπιστο κατάστημα. Είναι και καλύτερη και χειρότερη μπορώ να πω. Τα αρνητικά υπερισχύσουν κατά την άποψη μου. +με την μπάρα στο πίσω μέρος δεν λυγίζει όπως κάθεται πλέον . +καλύτερη ψύξη στα vrm -κλειδωμένο ρεύμα στα 1,250v (πολύ ψηλά) και δεν μπορώ να τα κατεβάσω . Στην παλιά για το 1ghz έπαιζε άνετα στα 1,1v -χρειάζεται να βάλω το power limit +11 από το afterburner για να κρατηθεί σταθερά στα 1000 (και να μην παίζει ούτε η συχνότητα ούτε τα fps) -είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς πιο ζεστή από την προηγούμενη και αρκετά πιο φασαριόζικη. Η visionstudio είναι μια χαρά δεν είχα ποτέ πρόβλημα και όταν τους χρειάστηκα βοήθησαν. Η gigabyte από την άλλη με ξενερώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα