spyros95 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Έχω το παραπάνω μοντέλο της Samsung , αρκετά δυνατό στα games ( τώρα παίζω AC Reveletions) ,με μία NVidia Geforce 330M και 4gb DDR3 RAM και HDD 500GB . Σκέφτομαι να αφαιρέσω το DVD-RW ,μιας και δεν το χρησιμοποιώ και στην θέση του να βάλω μια μικρή SSD γύρω στα 60 GB ,που θα'ναι περασμένα τα Windows και κανένα άλλο πρόγραμμα. Επίσης ,θα αλλάξω RAM ,και θα παω στα 8GB . Πιστεύετε οτι με αυτές τις αλλαγές,θα δω βελτίωση στην απόδοση του υπολογιστή , και αν ναι , θα είναι σημαντική ή αμελητέα..; Ευχαριστώ πολυ !
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επειδή είχα το ίδιο λαπτοπ μπορώ να σου πω ότι θα είναι μια χαρά με αυτά και θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά στην χρήση του. Απλα να προσέξεις επειδη θα βαλεις το λειτουργικό στον SSD τις ρυθμίσεις που θα κάνεις αμέσως μετα ωστε να εκμεταλλευτείς οσο το δυνατόν την ταχύτητα του και να έχεις πολυ διαθέσιμο χώρο ..
direwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και να βαλεις τα 64-bit windows αν θες να ανεβεις σε ραμ
spyros95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απλα να προσέξεις επειδη θα βαλεις το λειτουργικό στον SSD τις ρυθμίσεις που θα κάνεις αμέσως μετα ωστε να εκμεταλλευτείς οσο το δυνατόν την ταχύτητα του και να έχεις πολυ διαθέσιμο χώρο .. Αυτό είναι ενα θέμα που απαιτεί ψάξιμο,σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Και να βαλεις τα 64-bit windows αν θες να ανεβεις σε ραμ Ωραία παρατήρηση φίλε μου.Επειδή δεν παίζουν χρήματα και για official λειτουργικό , θα είναι πρώτη φορα μετα απο 10 χρόνια που θα χρησιμοποιήσω λειτουργικό απο "θείο" . Την αλλαγή λειτουργικού , θα την κάνω πριν την εγκατάσταση της SSD και της RAM ..?
Apatewna Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το φορητό συνοδεύεται από CD/DVD επανεγκατάστασης του συστήματος? Αν όχι μήπως έχει κάποιο ενσωματωμένο λογισμικό που σου τα δημιουργεί? (τραβώντας τα κατάλληλα image από κάποιο κρυφό τμήμα του δίσκου). Κοίταξε τα εγχειρίδια αρχικής εγκατάστασης, μπορεί εκεί να αναφέρει αυτή τη διαδικασία. Μου φαίνεται πολύ απίθανο φορητό με 4GB Ram να σου προσφέρει μόνο 32-bit λειτουργικό (κορυφαίο τρολάρισμα από τον κατασκευαστή). Σε σπάνιες περιπτώσεις, που έχεις απωλέσει τα CD εγκατάστασης πιθανώς να μπορεί να σου τα στείλει ο ίδιος ο κατασκευαστής (αντί μικρού αντιτίμου φυσικά).
spyros95 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα φίλε μου και συγνώμη για την καθυστέρηση.Όντως 32bit έχω , και γι'αυτό δεν αξιοποιείται ένα μεγάλο μέρος της Ram .. Δεν υπήρχε cd εγκατάστασης , αλλα ο δίσκος είναι χωρισμένος σε 2 μέρη , οπότε λογικά σε ενα απο τα 2 γίνεται το recovery.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να κατεβασεις την εκδοση των windows που εχεις αλλα 64bit και να βαλεις κανονικα το κλειδι που εχει στο αυτοκολλητο απο κατω το φορητο σου. Το κλειδι ειναι για την εκδοση των Windows (πχ Windows 7 Ultimate) και δεν παιζει ρολο αν θα βαλεις X86 η X64 λειτουργικο. Α και κατι αλλο στο συρταρακι θα βαλεις τον μηχανικο δισκο που εχεις τωρα και τον ssd θα τον βαλεις μεσα στο laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα