Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ τωρα θυμήθηκα κάτι φίλες μου που πριν 10 χρόνια που κυκλοφορούσαν με τα παλιά λεωφορεία, που έτρεμαν συνέχεια αν θυμάστε (γουργουριζαν!). Μου έλεγαν πως κάθε διαδρομή για τις γυναίκες που κάθονταν στα εκείνα ξύλινα καθίσματα, έρχονταν σε οργασμό. Ήταν κοινό μυστικό στις κοπέλες.

Κοινη ουρμπανιά μπορει.

Κοινο μυστικο, δυσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Κοινη ουρμπανιά μπορει.

Κοινο μυστικο, δυσκολο.

Η γκόμενα μου μου το έλεγε για την ίδια και κάποιες φίλες της.... πόσο ουρμπανιά και παράλογο το βρίσκεις τωρα?

Δημοσ.

Καλα, αν σου πει οτι ταξιδευε απο Αθηνα για Αγγλια με το αεροπλανο και επεσε σε αναταραξεις και τις ευχαριστηθηκε τοσο οσο τιποτε αλλο, μην βιαστεις να την πιστεψεις κατευθειαν.

Κατα τ'αλλα και εγω ειχα φιλες-γκομενες-φιλες φιλων που μπαιναν σε παλια λεοφωρεια και καθονταν σε ξυλινα καθισματα χωρις να εχουν παρενεργειες απο τον Αγιο Παντελεημονα ως τη Δαφνη.

ΥΓ. "Επιχειρηματολογω" ετσι, γιατι δεν ειναι ο καταλληλος τοπος να το αναλυσω με διαφορετικο τροπο.

ΥΓ2. Τωρα οτι υπαρχουν γυναικες που γενικως ειναι πιο "ευαισθητες" απο αλλες ισχυει, αλλα αυτο δεν φτιαχνει γενικο κανονα περι λεοφωρειων/αεροπλανων/καταμαραν κλπ. Η ουρμπανια, παραμενει ουρμπανια.

Δημοσ.

Την επόμενη φορά θα σου βάλω στατιστική ανάλυση τότε, με γραφήματα, στατιστικό δείγμα κλπ.

Απλα ειναι πολυ ευκολο να παιζουμε μεχρι αυριο το βραδυ με τα επιχειρηματα τυπου "εμενα η γκομενα μου μου ειπε ετσι"/"ναι αλλα η δικια μου γκομενα μου ειπε αλλιως". Επικλησεις στο τιποτα κοινως, απλα εχουμε για να λεμε.

Τελος παντων, αν εισαι απο αυτους που επιμενουν στην ουρμπανια οτι οι γυναικες ερχονται σε οργασμο μεσα στα παλια λεωφορεια αν κατσουν σε ξυλινο καθισμα, τοτε nuff said, δεν χρειαζεται καν να προσπαθησει καποιος να σε διαψευσει.

Δημοσ.

Ο καθένας φίλε μου έχει κρητική σκέψη και άποψη. Είναι γνωστό πως είναι αυτά... Η κριτική σκέψη του καθενός λοιπόν μπορεί να γιγαντώσει ένα γεγονός , να το μηδενίσει ή να το δει στην πραγματική του διάσταση. Εσύ δεν καταλαβαίνω τι θες απο τα παραπάνω και σίγουρα δεν με απασχολεί.

Ο καθένας βάσει εμπειριών και κρίσης μπορεί να ποσοτικοποιήσει τις πληροφορίες που λαμβάνει. Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι δεν ισχύει ένα γεγονός. Its OK.

Δημοσ.

Ο καθένας φίλε μου έχει κρητική σκέψη και άποψη. Είναι γνωστό πως είναι αυτά... Η κριτική σκέψη του καθενός λοιπόν μπορεί να γιγαντώσει ένα γεγονός , να το μηδενίσει ή να το δει στην πραγματική του διάσταση. Εσύ δεν καταλαβαίνω τι θες απο τα παραπάνω και σίγουρα δεν με απασχολεί.

Ο καθένας βάσει εμπειριών και κρίσης μπορεί να ποσοτικοποιήσει τις πληροφορίες που λαμβάνει. Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι δεν ισχύει ένα γεγονός. Its OK.

Εγω Θεσσαλονικιότικη πάντως

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί να σε ενοχλήσει κανείς για την ενδυμάσια σου;

Να σε "ενοχλησει" με τη συμπεριφορα του εννοω, με τη γλωσσα του σωματος, τα ματια κτλ. Οχι βια φυσικα :P

Αν και οι περισσοτεροι που ντυνονται ετσι*, το επιδιωκουν αυτο, οποτε χαλαλι τους. Εμενα με εκνευριζει...

*:ετσι= προκλητικα, υπερβολικα καλα, υπερβολικα απλα-ατιμελητα κτλ...

Δημοσ.

Η γκόμενα μου μου το έλεγε για την ίδια και κάποιες φίλες της.... πόσο ουρμπανιά και παράλογο το βρίσκεις τωρα?

To έχεις αφήσει παραπονεμένο το γυναικάκι σου Sphinx, αυτό συμπεραίνω εγώ... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...