Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αυτό το σκληρό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.301632

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2

επειδή θέλω να πάρω καινούριο γιατί κάνει θόρυβο όταν ανοίγω το pc μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να πάρω sata3 ? γιατί βλέπω οτι αυτός που έχω ειναι sata2 και μήπως δεν παίζει ?

σκέφτομαι να πάρω αυτόν http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Caviar-Black-1TB-HDD-WD5003AZEX-3-5-WD5003AZEX.htm#tabReview

τι λέτε ?

Δημοσ.

O black αν και εχει 5 χρόνια εγγύηση και τον εχω αγοράσει προσωπικά και ειναι πολυ καλος δίσκος εχει ενα θεματάκι (ολοι σχεδόν οι black) με εναν μικρό θόρυβο που κανει η βελόνα οταν διαβάζει / γράφει κτλπ , αν δεν σε πηράζει αυτος ο θόρυβος πήγαινε με κλειστά ματια αλλιως θα σου έλεγα και αφου απο οτι καταλαβαίνω τον θέλεις για να εχεις το λειτουργικό σου εκει πήγαινε στον http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21736&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=3&step=undefined.

Όσο για αυτο που ρωτάς ναι μπορείς να βάλεις sata 2 δίσκο σε sata 3 μητρική και το αντίθετο

Δημοσ.

δεν με πειράζει ο θόρυβος που κανει ο black 

αυτός που εχω εγώ όταν ανοίγω το pc κάνει ένα βουυυυυυυυυ(ακούγετε σε όλο το σπιτι :P ) για κανα 2 λεπτο και μετα ηρεμεί.

τι διαφορά έχει ο σκληρός που μου έστειλες με αυτον απο το πλαισιο ?

Δημοσ.

Του πλαισίου ειναι ο black που ειναι για υψηλές επιδόσες και ο blue που ειναι μετα τον green ειναι για ποιο υσηχία και λιγότερη κατανάλωση στα λεω χονδρικά ετσι , αμα δεν σε ενδιαφέρει λοιπον αυτος το μικρό θόρυβος / τακ τακ που κανει ο black πήγαινε σε αυτον με κλειστά τα μάτια + 5 χρόνια εγγύηση

Δημοσ.

Για να μην ποσταρω ξεχωριστα θελω εγω να ρωτησω για τον wd black 1tb που εγκατεστησα μαζι με εναν ssd.Πως θα βαλω κ τον 1tb σε AHCI αντι IDE στο bios;

Δημοσ.

γιωργο τσαμπα παιδευεσαι και μπερδευεσαι  απο χθες μια χαρα εχεις εγκαταστησει κ τους δυο δισκους που αγορασες !

ακου .. η μητρικη σου σου εχει σατα 2 μονο !

και τους δυο δισκους σου τους εβαλες σε σατα 2 !

αφου γυρισες τους controlers απο  IDE σε AHCI mode λοιπον γυρισανε και οι δυο δισκοι σου σε AHCI mode κ οχι μονο ο ενας !

Δημοσ.

γιωργο τσαμπα παιδευεσαι και μπερδευεσαι  απο χθες μια χαρα εχεις εγκαταστησει κ τους δυο δισκους που αγορασες !

ακου .. η μητρικη σου σου εχει σατα 2 μονο !

και τους δυο δισκους σου τους εβαλες σε σατα 2 !

αφου γυρισες τους controlers απο  IDE σε AHCI mode λοιπον γυρισανε και οι δυο δισκοι σου σε AHCI mode κ οχι μονο ο ενας !

Ααα ενταξει βρε φιλε.....ειμαι ασχετος κ ψαχνω.Ευχαριστω παντως. B)

Δημοσ.

Ααα ενταξει βρε φιλε.....ειμαι ασχετος κ ψαχνω.Ευχαριστω παντως. B)

καλα κανεις κ ψαχνεις , ετσι μαθαινεις ! τιποτα φιλε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...