Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να καταταχτώ στα ΜΑΤ;

Baloo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,λοιπόν θα ήθελα να γίνω ματατζής,στρατιωτική θητεία έχω υπηρετήσει σε ε.δ και τον σωματότυπο των έχω.Βγαίνει με προκηρύξεις σαν τους ΕΠ.ΟΠ του στρατού και ποια είναι περίπου η εκπαίδευση.

Όποιος ξέρει ας μου πει,ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση ότι μόνο αν έχεις τελειώσει σχολή αστυφυλάκων γίνεσαι.
Τώρα για τους λόγους που θέλει να γίνει κάποιος ματατζής δεν σχολιάζω γιατί θα γίνω πολύ κακός και δεν το θέλω τέτοια ώρα.

• Like 2

Ένας γνωστός που είναι από οικογένεια αστυφυλάκων γενικά μου είχε πει παλιότερα ότι όντως, για να μπεις ΜΑΤ πρέπει να τελειώσεις αστυφυλάκων και μετά να δηλώσεις επιθυμία για ΜΑΤ. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Έχω την εντύπωση ότι μόνο αν έχεις τελειώσει σχολή αστυφυλάκων γίνεσαι.

Σωμα της αστυνομιας ειναι τα ματ παιδια...

Εννοειται πως πρεπει να περασει αστυνομια καποιος για να γινει ματατζης... Αν και δεν ειναι σιγουρο πως θα γινει αν περασει αστυνομια. Δεν παει ο καθενας σε οποιο σωμα ή υπηρεσια θελει. Οπου να ναι μπορει να τον στειλουν εκτος αν εχει βυσμα...

Σωμα της αστυνομιας ειναι τα ματ παιδια...

Εννοειται πως πρεπει να περασει αστυνομια καποιος για να γινει ματατζης... Αν και δεν ειναι σιγουρο πως θα γινει αν περασει αστυνομια. Δεν παει ο καθενας σε οποιο σωμα ή υπηρεσια θελει. Οπου να ναι μπορει να τον στειλουν εκτος αν εχει βυσμα...

Ναι δίκιο έχεις,λανθασμένα πίστευα πως δεν χρειάζεται κάποιος πανελλήνιες για να μπει (σαν τους ΕΠ.ΟΠ).

Εντύπωση μου κάνει πάντως ποιος που έχει λάβει ''κάποια μόρφωση''(δεν είναι δηλαδή κανένας απόφοιτος δημοτικού από κανά κωλοχώρι) θα δεχτεί να γίνει ματατζής...

Ας κλείσει εδώ το thread,άλλαξα γνώμη και δεν θέλω πλέον να καταταχτώ στην αστυνομία.

Σε λίγες ημέρες θα ανοίξω νέο θέμα με τους προβληματισμούς μου για εργασία-φοίτηση.

Έως τότε δυνατά και ελληνικά.

Ναι δίκιο έχεις,λανθασμένα πίστευα πως δεν χρειάζεται κάποιος πανελλήνιες για να μπει (σαν τους ΕΠ.ΟΠ).

Εντύπωση μου κάνει πάντως ποιος που έχει λάβει ''κάποια μόρφωση''(δεν είναι δηλαδή κανένας απόφοιτος δημοτικού από κανά κωλοχώρι) θα δεχτεί να γίνει ματατζής...

Εσύ απόφοιτος δημοτικού είσαι?

• Like 3

Εγώ πάντως θα γίνω Ματατζής θέλετε δεν θέλετε.

άλλαξα γνώμη και δεν θέλω πλέον να καταταχτώ στην αστυνομία.

Αποφάσισε τελικώς, διότι μας έχει φάει η αγωνία: Θέλουμε, δε θέλουμε, θέλεις, δε θέλεις...

...να ξέρουμε πόσο pop corn θα πάρουμε, αν θα παραγγείλουμε πίτσες...

• Like 9

Δηλαδή οι ειδικοί φρουροί δε μπορούν να γίνουν ματατζήδες; Με ειδικές δυνάμεις θα είχε πολλές ελπίδες ο φίλος για Ε,Φ,, τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια.

Πάντως έχω μια απορία με τους ματατζήδες. Πολλοί τους κράζουνε ότι πάνε εκεί με τη θέληση τους και επειδή έχουν καύλα κλπ. Εμένα μου φαίνεται περίεργο να θες να τρως ξύλο, καθώς από ότι ξέρω δεν έχεις και τίποτα σπουδαία προνόμια αν μπεις ΜΑΤ, Έχω και ένα φιλαράκι από το λύκειο που είναι και αρχηγός διμοιρίας. Δε του έχω μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το θέμα, αλλά σίγουρα δεν είναι άτομο που θα έμπαινε στα ΜΑΤ για την καύλα του.

οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι στα ματ καταληγουν(τοποθετουνται) κυριως ανεπιθυμητοι,αντιρρησιες κτλ...

εννοειται υπαρχουν και ε.φ.=προκηρυξη .απλα θελει χρονια για να πας εκει

υ.γ. hqdefault.jpgεχει καποιος βιντεακι του που λεγε για ματ?:P

Παραπανω φραγκα δεν παιρνουν τα ΜΑΤ. 100% σιγουρο αυτο.

Πολλοι πανε ματ γιατι απλα τους στελνουν εκει.

Αλλοι πανε οικιοθελως γιατι γουσταρουν δραση και οχι να καθονται π.χ. πισω απο ενα γραφειο ή να κοβουν κλησεις...

Παραπανω φραγκα δεν παιρνουν τα ΜΑΤ. 100% σιγουρο αυτο.

Πολλοι πανε ματ γιατι απλα τους στελνουν εκει.

Αλλοι πανε οικιοθελως γιατι γουσταρουν δραση και οχι να καθονται π.χ. πισω απο ενα γραφειο ή να κοβουν κλησεις...

Παιρνουν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...