manos_mpoukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια!εχω μια απορια..οταν μια καρτα γραφικων εχει 1gb μνημη τι σημαινει αυτο?οτι οταν τρεξουμε ενα παιχνιδι με μεγαλες απαιτησεις μνημης υστερα απο το 1 gb τα φoρτωνει στην ram?μπορει να ρωτησα βλακεια αλλα την εχω αυτην την απορια γτ προκειται να αγορασω μια καρτα γραφικων...το λεω αυτο γτ αν ισχυει κατι τετοιο θα δωσω βαση περισσοτερο στον χρονισμο της καρτας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δεν τα φορτώνει στην μνήμη του συστήματος με αυτή την λογική δεν θα έβγαιναν κάρτες γραφικών με 2gb 3gb και 4gb Μην κοιτάς αυτή την στιγμή κάρτα με 1gb μνήμη δεν αξίζει. Από 2gb και πάνω. Η έλλειψη μνήμης στην κάρτα γραφικών δημιουργει κοψίματα στην ομαλή εικόνα και frame drops σε τακτά χρονικά διαστήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_mpoukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δεν τα φορτώνει στην μνήμη του συστήματος με αυτή την λογική δεν θα έβγαιναν κάρτες γραφικών με 2gb 3gb και 4gb Μην κοιτάς αυτή την στιγμή κάρτα με 1gb μνήμη δεν αξίζει. Από 2gb και πάνω. Η έλλειψη μνήμης στην κάρτα γραφικών δημιουργει κοψίματα στην ομαλή εικόνα και frame drops σε τακτά χρονικά διχρονισμος χρονισμος απο 800 και πανω καλα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια!εχω μια απορια..οταν μια καρτα γραφικων εχει 1gb μνημη τι σημαινει αυτο?οτι οταν τρεξουμε ενα παιχνιδι με μεγαλες απαιτησεις μνημης υστερα απο το 1 gb τα φoρτωνει στην ram?μπορει να ρωτησα βλακεια αλλα την εχω αυτην την απορια γτ προκειται να αγορασω μια καρτα γραφικων...το λεω αυτο γτ αν ισχυει κατι τετοιο θα δωσω βαση περισσοτερο στον χρονισμο της καρτας.. Αυτο μπορει να γινει μονο εαν η καρτα γραφικων και η εφαρμογη υποστηριζουν directx 11.2 σε windows 8.1, για την ωρα δεν γινεται αλλα θα γινει στο μελλον. χρονισμος απο 800 και πανω καλα ειναι? Δεν μπορεις να κρινεις απο ενα χαρακτηριστικο της καρτα γραφικων. Δωσε τα χαρακτηριστικα του pc και το μπατζετ που διαθετεις. /off topic Το quote ειναι bugy 7 φορες quote manual / save και δεν κανει quote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_mpoukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια!εχω μια απορια..οταν μια καρτα γραφικων εχει 1gb μνημη τι σημαινει αυτο?οτι οταν τρεξουμε ενα παιχνιδι με μεγαλες απαιτησεις μνημης υστερα απο το 1 gb τα φoρτωνει στην ram?μπορει να ρωτησα βλακεια αλλα την εχω αυτην την απορια γτ προκειται να αγορασω μια καρτα γραφικων...το λεω αυτο γτ αν ισχυει κατι τετοιο θα δωσω βαση περισσοτερο στον χρονισμο της καρτας.. Αυτο μπορει να γινει μονο εαν η καρτα γραφικων και η εφαρμογη υποστηριζουν directx 11.2 σε windows 8.1, για την ωρα δεν γινεται αλλα θα γινει στο μελλον. χρονισμος απο 800 και πανω καλα ειναι? Δεν μπορεις να κρινεις απο ενα χαρακτηριστικο της καρτα γραφικων. Δωσε τα χαρακτηριστικα του pc και το μπατζετ που διαθετεις. amd phenom x4 (2.3ghz), 4gb ram ddr2(800mhz)... το ανωτερο που θα διαθεσω ειναι 70 ευρω περιπου..τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι τα τελευταια nfs και κανα cod mw3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο μπορει να γινει μονο εαν η καρτα γραφικων και η εφαρμογη υποστηριζουν directx 11.2 σε windows 8.1, για την ωρα δεν γινεται αλλα θα γινει στο μελλον. Για να μην τα μπερδέψουμε τα πράγματα. Shared η μνήμη συστήματος γίνεται και στα windows xp,vista.7,8 . οταν το λειτουργικό ΄βλέπει ανεκμεταλευτη μνήμη την στέλνει στα γραφικά. Η πρώτη απάντηση που γράφω αφορά 3D εφαρμογές/παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα windows 8.1 με directX 11,2 γιατι μιλάμε για ddr 3 με ddr 5 οπου οι ταχύτητες είναι εντελώς διαφορετικές. Δεν ξέρω πως θα συνεργαστούν στα windows 8.1 !!Μου ακούγεται πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην τα μπερδέψουμε τα πράγματα. Shared η μνήμη συστήματος γίνεται και στα windows xp,vista.7,8 . οταν το λειτουργικό ΄βλέπει ανεκμεταλευτη μνήμη την στέλνει στα γραφικά. Η πρώτη απάντηση που γράφω αφορά 3D εφαρμογές/παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα windows 8.1 με directX 11,2 γιατι μιλάμε για ddr 3 με ddr 5 οπου οι ταχύτητες είναι εντελώς διαφορετικές. Δεν ξέρω πως θα συνεργαστούν στα windows 8.1 !!Μου ακούγεται πολύ δύσκολο. Οπως αναφερα παραπανω, οταν η vram δεν επαρκει (πχ σε μεγαλες αναλυσεις), φορτωνει textures στην ram του συστηματος, αφορα εφαρμογες / games amd phenom x4 (2.3ghz), 4gb ram ddr2(800mhz)... το ανωτερο που θα διαθεσω ειναι 70 ευρω περιπου..τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι τα τελευταια nfs και κανα cod mw3 Δες αν μπορεις να ανεβασεις το μπατζετ στα 100-120, διαφορετικα κοιταξε κατι σε μεταχειρισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_mpoukali Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδες γτ λενε οτι αυτη η καρτα των 70ε ειναι fail??? http://www.msi.com/product/vga/N630GT-MD4GD3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδες γτ λενε οτι αυτη η καρτα των 70ε ειναι fail??? http://www.msi.com/product/vga/N630GT-MD4GD3.html Απο 50 ευρω ξεκιναει η 630. Δεν ειναι για gaming αυτη η καρτα. Μην πεταξεις τα 70 ευρω που εχεις, περιμενε να μαζεψεις 30-50 ευρω ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_mpoukali Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μια οικονομικη καρτα για gaming υπαρχει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+650 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+650+ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα