dobro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝΕ...http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/logitech-ls1-laser-mouse-pontiki-stafyli/prod444717/ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως είναι αρκετά καλή τιμή. (έριξα παραγγελία πριν 3 λεπτά έτσι για το στατιστικό του θέματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ρε δεν αξίζει δεν είναι ασύρματο (έκανα παραγγελία για 10) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lokokokakau Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έξαντληθηκε Εμ βέβαια, αφου ο fylatos πήρε 10!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τελος - time stamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλος. Πριν κάτι δευτερόλεπτα που το κοίταξα είχε 4 κομμάτια (στα 5 έβγαζε out of stock). 10-10 τα παίρνετε ρε; Αφήστε να παραλάβουμε κι εμείς που είμαστε ολιγαρκείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τελος μονο 5 προλαβα να παρω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Logitech LS1 Laser Mouse - ποντίκι - Σταφυλί Αν σας στείλουν σταφύλια μην παραπονεθείτε Πάντως όποιος ειλικρινά πήρε ας πούμε πάνω από 3 (άντε να πούμε ότι ήθελε και δύο για δώρο) δεν τον χαρακτηρίζω. Ξέρει τι είναι. ps Δεν πήρα, είμαι full wireless πλέον. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ^ "σταφυλια" Στο σχημα ή στο χρωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πχ.. κι εγώ δεν πρόλαβα. Κι έβαλα μόλις 4 στην αρχή. Τελικά, προσωρινά μη-διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πήρα 10 είκοσι πήρα. Ρε πλάκα σας κάνω. Ένα έβαλα στο καλάθι και αυτό δεν το πήρα γιατί έχω wacom intuos 5. Τι να το κάνω. Πάντως το έχει ο αδερφός μου για λαπτοπ και φυσάει, έχει και gesture με τη ροδέλα για back front. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κάποιος που παρήγγειλε αρκετά και και δεν τα θέλει όλα, ας μου δώσει 1!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Να στο χαρίσει εννοείς. Και να τον κεράσεις καφέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι! θα το πληρώσω κανονικά! Όσο ήταν στην προσφορά. Ο καφές θα έχει σχεδόν 10πλάσια τιμή! δεν συμφέρει... hahahahaha 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κάποιος που παρήγγειλε αρκετά και και δεν τα θέλει όλα, ας μου δώσει 1!!! δε σειμ... κερναω hot dog των 0,70! δε το προλαβα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα