Προς το περιεχόμενο

State of Decay

krokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα πολυ ενδιαφερον single-player zombie survival game απο τις κονσολες, σκαει αυριο στο steam..

το State of Decay

εδω ενα απο τα review, και metacritic (για xbox360 και τα δυο)

Ειχε καποια μικρο τεχνικα προβληματα, τα οποια λογικα στην εκδοση για pc θα διορθωθουν.

Αν καποιος το παρει-το δει ας πει καμια γνώμη...με ενδιαφερει πολύ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνιδι το πηρα στο 360 και ηταν φοβερο απλα το frame rate πρεπει να επεφτε και κατω απο 10 frames σε μερικες στιγμες και σιγουρα ποτε δεν ακουμπουσε τα 30.. :P Ηταν unplayable στο 360, τωρα ελπιζω να εχει φτιαξει γιατι θα το τιμησω σιγουρα..

τελικα θα ειναι Early Access και θα κανει 20 δολάρια..

αρα όποιος τολμηρος, θα φαει πολύ ταλαιπωρία τωρα στην αρχη..(θα κανει τον beta tester δηλαδη)

οπως λενε και οι ιδιοι:

"This process is not for everyone. Casual players, the easily frustrated, and the short of time should NOT get the Early Access version"

αρα μαλλον θα περιμένω...

"REQUIRES an Xbox 360 controller or compatible 3rd party".Μαιστα.

Να πω οτι το παιχνιδι ειναι port απο το xbox360 αλλα ("υποστηριζουν οτι") θα βελτιωθει πολυ....

Και επειδη ειναι ακομα υπο αναπτυξη στα pc, εχουν βγαλει για early access ~ την εκδοση για xbox360 (για αυτο θελει και xbox controler) και θα την βελτιώνουν συνέχεια (θα βαλουν και keyboard support)..

Το παιχνιδι εχει πολλες προοπτικες και θα το τιμήσω, αλλα οχι τώρα...βαριεμαι να το παιζω beta tester

Σίγουρη αγορά όταν βγει η σταθερή του έκδοση. Δεν ξέρω με αυτά τα early access αν και βλέπεις κάπως το game τρως όμως όλα τα bug στην μάπα. Το έχω πάθει με το kerbal space programme που δεν κρατήθηκα και το πήρα από early.

Το δοκίμασα πριν λίγο, μου άρεσε αρκετά για early access beta or whatever. Παίζεις και με πληκτρολόγιο απλά δεν μπορείς να αλλάξεις τον χειρισμό, αν έχεις κάποιο xbox 360 controller να κάθεται μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Δεν έπαιξα πολύ, από το λίγο όμως μου άρεσε η ατμόσφαιρα του. Μου την έσπασε αφάνταστα το σημάδεμα με τα όπλα, δεν μπορείς π.χ. να κινείσαι ενώ σημαδεύεις ενώ ξεχάστε το σημάδι ακριβείας, κουνάς ένα χιλιοστό το ποντίκι και το στόχαστρο μετακινείται στην άλλη άκρη της οθόνης :mad:  

Περισσότερα όταν βρω τον χρόνο να ασχοληθώ  :-D

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δεν αντισταθηκα και το πήρα...γράφω λοιπον καποιες πρωτες εντυπώσεις...

Ξεκιναω λεγοντας οτι βαριεμαι τα zombie games...

Το παιχνιδι το παιζω με xbox controller και ο εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες.

Πολυ ωραια ατμοσφαιρα, μεγαλες και ανοιχτες περιοχες, ωραία εναλλαγη μερας νυχτας, συμπαθητηκο συστημα μαχης (με προβληματα βεβαια), αξιοπρεπή/καλα γραφικά.

Το δυνατο του σημειο ειναι οτι βαζει κάποια νεα στοιχεία πχ λιγο rpg, λιγο σχεσεις κλπ καθως και αληθοφανειας, ωστε να κραταει το ενδιαφερον. Μερικα ενδιαφεροντα σημεια:

• Δεν μπορεις να κουβαλας οτι/οσα θες,
  • ολα τα αντικειμενα/αυτοκινητα χαλανε,
  • εισαι σχετικα ευαλωτος σε πανω απο εναν αριθμο zombie, και σε ακουνε αναλογα με το τι κανεις (ακομα και οταν ψαχνεις απροσεκτα συρταρια/ντουλαπια κλπ)
  • πρεπει να προσεχεις την σωματικη/ψυχολογικη σου κατασταση καθως και των συντροφων σου,
  • πρεπει να δουλευεις τις μεταξυ σας σχεσεις, και να οργανωνεις ομαδες για scouting
  • πρεπει να φτιαχνεις το καταφυγιο σου και να το βελτιωνεις,
  • οποιος πεθανει παει στα θυμαρακια για παντα - ακομα και εσυ - άρα πρεπει να προσεχεις 
  • και το πιο ενδιαφερον..οταν λειπεις απο το Game, τα πραγματα εξελισονται και οταν ξαναμπεις δεν ειναι οπως τα αφησες (σε λογικα πλαίσια) πχ τα φαγητα μπορει να εχουν καταναλωθει, τα πυρομαχικα να εχουν τελειωσει, καποιοι συντροφοι σου να εχουν σαλταρει ή τα zombie να εχουν φαει μερικους απο αυτους....

Εχει πολλα bugs και ελειψεις, αλλα οχι κατι τραγικο μεχρι στιγμης (πχ μια φορα πηγα καπου μονος μου και μου εμφανισε ενα συντροφο απο το πουθενα ή η μάχη δεν ειναι και η καλύτερη, κολληματα σε τοιχους/φραχτες κλπ).

Κλεινοντας να πω οτι σεβομαι την προσπαθεια τους για να προσθεσουν κατι καινουργιο στο ειδος και τελικα αυτο ηταν που με κερδισε. Αν ειχε και multi/co-op θα ηταν αχτυπητο.

Γενικα το προτείνω και αν μπορειτε παρτε το.....(έχει και αρκετα φτηνη αρχικη τιμη 19 ευρο - μπορειτε να περιμενετε και τις αναμενόμενες εκπτωσεις των χριστουγεννων)

Ακολουθει ενα ωραιο βιντεακι που περιγραφει καποια απο τα ιδιαιτερα σημεια του (πρεπει να ειναι απο την xbox version αλλα ειναι ιδιες σε χαρακτηριστικα με την pc-απλα με καλυτερα γραφικα...εχει και λιγα spoiler αλλα οχι τιποτε το ιδιαιτερο)

http://www.youtube.com/watch?v=WKl1cJMG99s

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια να ρωτησω κατι;Δεν εχω ασχοληθεί καθολου με το παιχνιδι και θελω να ρωτησω αν παιζεται καθολου stealth;Θα με ενδιεφερε αν ειχε σαν επιλογή το συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιού ειτε σε ολο το παιχνιδι ειτε σε καποια κομματια.Ευχαριστω!

Αν το πληρώσεις μια χαρά δουλεύει...

Κορυφαίο παιχνίδι. Ίσως το καλύτερο το είδους του. Πολλές ώρες game play και μεγάλο replayability.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...