Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα το εξης sms (ειμαι vodafone) και το αντιγραφω.Συγνωμη για τα κεφαλαια

ΦEPTE TON APIΘMO TOY KINHTOY ΣAΣ ΣHMEPA ΣTHN COSMOTE. ΓIA 1500 ΛEΠTA+SMS ΠPOΣ OΛOYΣ+1,5GB internet, AΠO 65E TΩPA MONO AΠO 19,50E. ΠPOΛABETE!! ΓEPMANOΣ ΣEPPΩN

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή, εγώ που είμαι στην Wind με περισσοτερες γραμμές, δεν μπορώ να πάρω την προφορά;

Φυσικα και μπορεις...Λες να μην θελουν παναω απο δυο γραμμες ? Μολις το εκανε με δυο γραμμες wind ο κουμαπρος μου με 21,05 τελικη για καθε μια

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις...Λες να μην θελουν παναω απο δυο γραμμες ? Μολις το εκανε με δυο γραμμες wind ο κουμαπρος μου με 21,05 τελικη για καθε μια

Αυτο ειναι μονο για αλλα δικτυα δηλαδη καποιος της cosmote δεν το περνει ...παντως πολυ καλο deal.

Eγω στα 25ευρω εχω 1500`cosmote ,100 sms σε ολους, 1500sms cosmote, 100mb internet,50 λεπτα σε ολους και σταθερα.

Επειδη εχει 2gb ιντερνετ σε στικ μονο το ιντερνετ κανει 16ευρω...ειναι τρελη προσφορα.

Δημοσ.

Πηρα το εξης sms (ειμαι vodafone) και το αντιγραφω.Συγνωμη για τα κεφαλαια

ΦEPTE TON APIΘMO TOY KINHTOY ΣAΣ ΣHMEPA ΣTHN COSMOTE. ΓIA 1500 ΛEΠTA+SMS ΠPOΣ OΛOYΣ+1,5GB internet, AΠO 65E TΩPA MONO AΠO 19,50E. ΠPOΛABETE!! ΓEPMANOΣ ΣEPPΩN

Σιγουρα ειναι προς ολους η μονο για cosmote?

Δημοσ.

Και εγώ προβληματίστηκα αλλά, με βάση το link στο post #3 και ειδικά το "Απεριόριστα προς όλους 65", που κοστίζει 45€, πήρα την Εξυπηρέτηση Πελατών (13888) και επιβεβαίωσε την προσφορά για φορητότητα και με παρέπεμψε στο 13897 για περισσότερες λεπτομέρεις στο θέμα της φορητότητας.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται.Ξέρει κανείς αν ισχύει η προσφορά και στην περίπτωση που μεταφέρει κάποιος δύο καρτοκινητά(το ένα what's up και το άλλο f2g) ή ένα συμβόλαιο cosmote κι ένα καρτοκινητό f2g;Αν ναι,σκέφτομαι να το κάνω για τον αριθμό μου και τον αριθμό ενός από τους γονείς μου...μια χαρά θα είναι να έχουμε 3000 λεπτά κ sms και 3 gb συνολικά το μήνα με 40 περίπου ευρώ!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται.Ξέρει κανείς αν ισχύει η προσφορά και στην περίπτωση που μεταφέρει κάποιος δύο καρτοκινητά(το ένα what's up και το άλλο f2g) ή ένα συμβόλαιο cosmote κι ένα καρτοκινητό f2g;Αν ναι,σκέφτομαι να το κάνω για τον αριθμό μου και τον αριθμό ενός από τους γονείς μου...μια χαρά θα είναι να έχουμε 3000 λεπτά κ sms και 3 gb συνολικά το μήνα με 40 περίπου ευρώ!

Νομιζω ο ενας τουλαχιστον αριθμος πρεπει να ειναι φορητοτητα απο αλλο δικτυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...