Προς το περιεχόμενο

DELL Inspiron 3521 (I7-3537U/4GB/1TB) 599€ @ mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, και αφού γίνουν καμιά 50ρια΄παραγγελίες με πιστωτική, θα γυρίσουν να μας πούνε "αχ τελικά έγινε λάθος στο 'συστημα' και δεν έχει τον ι7 αλλά τον C2D".

Φάγαμε καλά από ΜΜ και από την "προσφορά" του 5521.

• Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα καλύτερη τιμή από το προηγούμενο "θέμα" που υπήρχε ένα αντίστοιχο και φυμολογούνταν ότι είχε και FHD οθόνη. Σίγουρα αυτό αξίζει περίσσοτερο. Αν αναλογιστούμε ότι φοράει ένα "οικονομικό" i7 μία μέτρια καρτα γραφικών, 4gb ram και 1tb ram, με 1366χ768 ανάλυση είναι οριακά καλή τιμή για εμένα.

Δημοσ.

το διαφημιζει και στην tv για τον i7 δεν μπορει να λενε μαλακιες ... γιατι τους τραβας ασχημα . η καρτα γραφικων ειναι μετρια λιγο καλυτερη απο την NVIDIA GeForce GT 640M LE

αν ηταν με αυτη την οθονη θα ηταν προσφοραρα http://www.landmarkpc.co.za/store/dell-inspiron-3521-intel-i73537u-2ghz-wled-touch-notebook-p-10502.html

Δημοσ.

Και για την (και καλά) FHD οθόνη του 5521 επίσης είχε διαφήμιση στην TV κανονικότατα. Συνιστάται προσοχή προς ναυτιλομένους.  ΟΚ με το μπαχαλο στα μοντέλα της Dell είναι εύκολο να μπερδέψεις οθόνη παρά επεξεργαστή στις παρτίδες που έχεις, αλλά όποιος καεί στον χυλό...

Δημοσ.

Και για την (και καλά) FHD οθόνη του 5521 επίσης είχε διαφήμιση στην TV κανονικότατα. Συνιστάται προσοχή προς ναυτιλομένους.  ΟΚ με το μπαχαλο στα μοντέλα της Dell είναι εύκολο να μπερδέψεις οθόνη παρά επεξεργαστή στις παρτίδες που έχεις, αλλά όποιος καεί στον χυλό...

εγω φιλε μου αν το ειχα παραγγειλει με διαφημιση tv , φυλλαδιο κλπ και μου καναν μαλακια θα πηγαινα εκει και θα τους ελεγα με αποζημειωνετε με ενα μοντελο παρομοιο ή καλυτερο αλιως κατεγγελια σε ολες τις ενωσεις που εχουν σχεση με τον καταναλωτη και υπουργειο εμποριου ... να σαι σιγουρος οτι δεν θα το ρισκαραν γιατι θα ειχα στοιχεια

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο. Ευτυχώς που δεν το παρήγγειλα τελικά γιατί δεν έχω χρόνο για τέτοια καψόνια και μ@λ@κίες, αλλά επειδή το σκεφτόμουν, μια κρυάδα όσο να'ναι την παίρνεις απο το ΜΜ.

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο. Ευτυχώς που δεν το παρήγγειλα τελικά γιατί δεν έχω χρόνο για τέτοια καψόνια και μ@λ@κίες, αλλά επειδή το σκεφτόμουν, μια κρυάδα όσο να'ναι την παίρνεις απο το ΜΜ.

εγω μην σου πω οτι θα το κανα και επιτηδες ...χαχαχαχαχα παντως αν το συγκρινεις με αυτο http://www.cosmodata.gr/product/169319/notebook-fujitsu-lifebook-ah532-g52-me-epexergasti-intel-core-i5-2430m-skliro-500-gb-ke-karta-grafikon-geforce-gt640m-le

μαλλον το fujtsu ειναι πολυ καλυτερη προσφορα στην web offer

Δημοσ.

Όταν έγραφα προχθές στο άλλο θέμα ότι η τιμή έπρεπε να πάει τουλάχιστον ένα κατοσταρικο κάτω...

Sent from my XT890 using Insomnia

βλεπωντας και την τιμη του fujitsu δεν θα διαφωνησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...