mimis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω έναν σκληρό δίσκο, δεύτερο όπως βλέπετε στη φωτογραφία με το όνομα GARUDA, αλλά θέλω να τον βγάλω από τον υπολογιστή και την πρώτη φορά που το έκανα ο υπολογιστής δεν bootαρε. Άλλαξα τις καλωδιώσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι. Kαμία ιδέα!
MaxPayne Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πιθανως πρεπει να αλλαξεις το boot sequence απο το bios
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού περιέχει τα αρχεία του συστήματος πως θα μπουτάρει αν τον αφαιρέσεις;
mimis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού περιέχει τα αρχεία του συστήματος πως θα μπουτάρει αν τον αφαιρέσεις; τι αρχεία συστήματος; δεν έχω περάσει εκεί τπτ. στον C έκανα το φορμάτ και εγκατέστησα λειτουργικό. αυτό με το boot sequence και να το αλλάξω τι θα το βάλω;
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 τι αρχεία συστήματος; δεν έχω περάσει εκεί τπτ. στον C έκανα το φορμάτ και εγκατέστησα λειτουργικό. αυτό με το boot sequence και να το αλλάξω τι θα το βάλω; Ναι sorry, τώρα το είδα. Όπως είναι ο δίσκος περιέχει τον boot manager και δε μπορείς να τον αφαιρέσεις έτσι. Δεν έχει να κάνει με το boot sequence. Πρέπει να ορίσεις τον C ως ενεργό partition. Αφού αφαιρέσεις το δίσκο εκτελείς startup repair (x3).
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις "επί 3". Απλά βεβαιώσου πως έχεις το system repair disk πριν κάνεις ο,τιδήποτε διότι αφού αλλάξεις το active partition δε θα μπορείς να μπουτάρεις τα windows ακόμα & να ξαναβάλεις το δίσκο πίσω.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνοντας το c active δεν θα αλλάξει κάτι στον g δηλαδή αν ορίσει από το bios να ξεκινάει από τον g θα συνεχίζει να ξεκινάει κανονικά.
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνοντας το c active δεν θα αλλάξει κάτι στον g δηλαδή αν ορίσει από το bios να ξεκινάει από τον g θα συνεχίζει να ξεκινάει κανονικά. Μα θα αφαιρέσει τον G.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις "επί 3". Απλά βεβαιώσου πως έχεις το system repair disk πριν κάνεις ο,τιδήποτε διότι αφού αλλάξεις το active partition δε θα μπορείς να μπουτάρεις τα windows ακόμα & να ξαναβάλεις το δίσκο πίσω. Όταν τον ξανά βάλει όμως θα δουλεύει...
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 lol ναι δε κατάλαβα πως αναφέρεσαι σ'αυτό το σημείο. Ναι, ισχύει.
mimis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ που δε νιώθει ντιπ, τι κάνει;
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Θα βγάλεις όλους τους δίσκους εκτός από τον c(απλά για να μπει σίγουρα εκεί και όχι κάπου αλλού ο Mbr που ευθύνεται για την εκκίνηση) και θα κάνεις το startup repair που σου λέει ο άδικος.
mimis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 έχω windows 8... ισχύει το repair;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα