spirosd2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 επειδή εγώ κατάλαβα ότι το reset λειτουργεί και όχι ότι το τραμπάρε με το power button για αυτό το είπα, βρες το καλώδιο που λέει power sw βγαλτο και ενωσε με το κατσαβιδι τις δυο επαφες, αμα λειτουργεί τότε έχεις χαλάσμενο κουμπι.
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλασμένο κουμπί έχει ρε Σπύρο. Έχει σπάσει το κλιπάκι-κάτι από μέσα. Δε ξέρω που θα βρεις άλλο κουμπί.
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 επειδή εγώ κατάλαβα ότι το reset λειτουργεί και όχι ότι το τραμπάρε με το power button για αυτό το είπα, βρες το καλώδιο που λέει power sw βγαλτο και ενωσε με το κατσαβιδι τις δυο επαφες, αμα λειτουργεί τότε έχεις χαλάσμενο κουμπι. το εκανα με το κατσαβιδι και περνει μπρος αρα φταιει το button ξερει κανεις που μπορω να βρω αθηνα η τι χρειαζεται για να φτιαξω ενα?
Roger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Push button θα βρει σιγουρα στον Φανο,το θεμα ειναι οτι μπορει να μην βρει ακριβως το ιδιο που θα ταιριαζει ,οποτε σε αυτην την περιπτωση θελει τρυπανι και καινουργια θεση διακοπτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα