Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ΠΟΛΛΑ .mkv από ηρωικά μου Gameplay footages, τα οποία θα ήθελα κάποια στιγμή να τα κάνω Compilation.Τι ζητάω..Κόψιμο/ράψιμο, καλή ποιότητα (ίσως και συμπίεση, why not), λίγα εύκολα εφέ (όσο εύκολη σου κάνει τη ζωή το Picasa από μεριάς Photo editing), και να μπαίνει μουσική.Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, κυρίως να είναι εύκολο.. γιατί σιχαίνομαι το editing γενικά.
evoracing Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Camtasia! αρκετά εύκολο και με πολλές επιλογές για editing-effects...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ποτέ να ενδιαφερθώ για "Views" στο YT. Για τη παρέα πιο πολύ, με PopCorn και μαθησιακούς λόγους. Επίσης οι αναμνήσεις καλό είναι να μένουν περιποιημένες.Δοκιμάζω Camtasia 8.2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Ίβο.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κατι που ειναι αρκετα ευκολο απο απλο επιπεδο μεχρι και πιο extreme εναι το pinnacle studio.ακομα και για μενα που μου την σπαει το editing ειχα φτιαξει ωραια και απλα καποια πραγματακια που ηθελα με σκηνες background Ηχο κτλ.
lion2486 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω δοκιμάσει το Powerdirector και είναι απλό αλλά δίνει και αρκετές επιλογές.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπαθώ το πρώτο Video με Camtasia.α) Άψογη ποιότητα.β) Άψογες επιλογές output.γ) Σχετικά εύκολο.δ) Ωραία μπάρα διαχείρισης video.Έβαλα τώρα 1 μικρό εφέ για εναλλαγή pic/video, τύπου fade in/out. Δεν μπορώ να βρω άλλα; Είναι λίγο επιπέδου WordArt.Επίσης άλλα εφέ δε παίζουν; Και κείμενο δεν βρήκα πως βάζω (όχι captions).
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 to pinnacle εχει αρκετα effe και διαφορα τετοια.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ: Βρήκα πως να γράφω πάνω στο Video. Θα το δοκιμάσω και αυτό pouline.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ: Βρήκα πως να γράφω πάνω στο Video. Θα το δοκιμάσω και αυτό pouline. ειναι λιγο μεγαλο προγραμμα αλλα πιστευω οτι θα σε βολεψει.εγω ειχα παρει σκηνες απο anime και ειχα βαλει δικο μου τραγουδι στο background>πολυ κοψε ραψε και στο τελος διαλεγεις συμπιεση κτλ.πλεον εχουν βγεικ αι πιο νεες εκδοσεις και θα εχουν παραπανω πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα