Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΔΙΚΤΙΟ

Παιδιά καλησπέρα .θέλω να κάνω ένα δίκτυο από εμένα στον αδελφό μου ,η απόσταση μεταξύ μας είναι 1.5 χιλ.

Για να το Κάνο αυτό χρησιμοποίησα 4 κεραίες tp-link 5210g άλλα στο τέλος internet δεν είχα θέλω αν μπορείτε να μου Πίτε τις ακριβές ρύθμισης από την αρχή Ος το τέλος για να τα καταφέρω δηλ. από το κονεξ Ος τον τελος

Ευχαριστώ

Κάθε βοήθεια δεκτή

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες ενα Link στα 5ghz. οποτε  θες :

1 Mikrotik Groove

1 sat dish 80cm

1 feeder

καλωδιο LMR400

ethernet

ιστο 4m

καθαρή οπτική χωρίς κανένα εμπόδιο

παρε αυτα και μετα συνεχιζουμε

Δημοσ.

οπως ειπε ο universal δεν παιζει χωρις οπτικη επαφη.αν πηρες τεσσερα το μονο που μπορει να γινει π-ου δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις ειναι απο το σπιτι σου να δωσεις σε ενα ενδιαμεσο σπιτι και απο εκει στον αλλον αν υπαρχει οπτικη επαφη.η αν με καναν ιστο μεχρι 4 μετρα και απο τις 2 πλευρες μπορει μετα να δει ο ενας τον αλλον οπτικα.αλλιως απλα δεν θα παιξεις ποτε.

Δημοσ.

Παιδια χρησιμοποιω 4 κεραιες σε ζευγαρια η Α με τη Β εχουν επαφη σε έναν ιστο είναι 2 μαζι η Β με τη Γ η Γ εχει επαφή με τι Δ όταν εγω σινδεθω στην Δ με client to ιντερνετ που μου δίνη 0,20 εως 0,40 από 7 εως 8 mbps που εινε η αρχικη ταχυτητα

Δημοσ.

η β με την γ που ειναι στον ιδιο ιστο ελπιζω να ειναι καλωδιακα μεταξυ τους.επισης ειναι κεντραρισμενες σωστα.λογικο ειναι να χανεις αλλα οχι τοσο πολυ.μηπως πρεπει να το παρεις κομματι κομματι και να δεις που χανεις ακριβως.???

Δημοσ.

η α ειναι Access Point η β ειναι client

και δινει στη γ που και αυτοι ειναι Access Point

και η δ ειναι επισης client

περα απο τισ ip δεν εχω πιραξη τιποτα αλλο

με 3 καιραιες το δοκιμασα

η α Access Point

η β Repeater

και η γ client

αλλα δεν μπορω να σινδεθω με τη β

τι να κανω??

το σημα που πιανη η γ απο τη β ειναι 10 db

Δημοσ.

το σημα που πιανη η γ απο τη β ειναι 10 db

η β με την γ που ειναι στον ιδιο ιστο ελπιζω να ειναι καλωδιακα μεταξυ τους.επισης ειναι κεντραρισμενες σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...