Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως στο Internet, όσο καιρό ψάχνω για τα μηχανικά, έχω πετύχει κυρίως 2 τύπους ανθρώπων: Από την μία τους τύπους "ω θεε μου τα μηχανικα ειναι ο,τι καλυτερο εχει υπαρξει εγω το σκεφτομουν αλλα πηρα ενα και πρεπει να σου πω οτι ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ"(με έμφαση πάντα στο τελευταίο) (εμένα προσωπικά μου θύμισαν αρκετά amd fanboys), και από την άλλη τύπους που υποστηρίζουν πως τα μηχανικά είναι μεν καλά, αλλά είναι overpriced/overhyped και δεν αξίζουν αν δεν πληκτρολογείς κατεβατά καθημερινώς. Όπως λέει και κάποιος σε ένα forum που έτυχε να δω πρόσφατα:

Δες ένα μηχανικό από κοντά για να σχηματίσεις άποψη, αν δεν μπορείς ρώτα τον εαυτό σου:

Πόσο κοστίζει για σένα η καλύτερη αίσθηση των πλήκτρων, η στιβαρότητα πληκτρολογίου, η καλαισθησία (υποκειμενικό) και αντοχή στον χρόνο; Αν η απάντηση είναι "κάτω από 70€" τότε μάλλον τα μηχανικά δεν είναι για σένα.

Δημοσ.

Αφου γνωριζεις για το ανωτερο trigger και την τιμη του για πιο λογο τοτε αναφερεις το ακριβοτερο και κατωτερο Steelseries,δεν εχει και πολυ λογικη.Οσο για τους διακοπτες Red και Black προτιμουν σε γενικες γραμμες οι gamers. Οσο για τα αλλα στα forum που λες οτι ψαχνεις αν ρωτησεις για το trigger και στην τιμη που εχει τωρα ειναι σχεδον σιγουρο τι απαντηση θα παρεις.

Το trigger είναι σε εξαιρετική προσφορά, δεν διαφωνώ σε αυτό.

Η απορία μου όμως δεν είναι το ποιό πληκτρολόγιο (μηχανικό και μή) να αγοράσω, αλλά το αν τα μηχανικά αξίζουν στην τελική τα χρήματα τους.

Ναι μεν με 70 ευρώ παίρνεις ένα ωραιότατο μηχανικό, αλλά με 70 ευρώ παίρνεις επίσης και όποιο rubber dome θέλεις (εκτός από αυτά με lcd ή άλλα μπλιμπλίκια, τότε πάσο).

Και αν εμένα πχ δεν μου αρέσει το trigger ή όποιο άλλο τύχει να είναι σε προσφορά, αξίζει να δώσω παραπάνω για να πάρω κάποιο άλλο;

Δες ένα μηχανικό από κοντά για να σχηματίσεις άποψη, αν δεν μπορείς ρώτα τον εαυτό σου:

Πόσο κοστίζει για σένα η καλύτερη αίσθηση των πλήκτρων, η στιβαρότητα πληκτρολογίου, η καλαισθησία (υποκειμενικό) και αντοχή στον χρόνο; Αν η απάντηση είναι "κάτω από 70€" τότε μάλλον τα μηχανικά δεν είναι για σένα.

Έθιξες ακριβώς αυτό που προσπαθώ να θίξω, σε ευχαριστώ γιαυτό. Κατά την γνώμη σου, λοιπόν, τα μηχανικά προσφέρουν όλα αυτά που αναφέρεις, σε αντίθεση με τα "κοινά", σωστά;

τότε μην πάρεις 

lol

Δημοσ.

Το trigger είναι σε εξαιρετική προσφορά, δεν διαφωνώ σε αυτό.

Η απορία μου όμως δεν είναι το ποιό πληκτρολόγιο (μηχανικό και μή) να αγοράσω, αλλά το αν τα μηχανικά αξίζουν στην τελική τα χρήματα τους.

Ναι μεν με 70 ευρώ παίρνεις ένα ωραιότατο μηχανικό, αλλά με 70 ευρώ παίρνεις επίσης και όποιο rubber dome θέλεις (εκτός από αυτά με lcd ή άλλα μπλιμπλίκια, τότε πάσο).

Και αν εμένα πχ δεν μου αρέσει το trigger ή όποιο άλλο τύχει να είναι σε προσφορά, αξίζει να δώσω παραπάνω για να πάρω κάποιο άλλο;

Έθιξες ακριβώς αυτό που προσπαθώ να θίξω, σε ευχαριστώ γιαυτό. Κατά την γνώμη σου, λοιπόν, τα μηχανικά προσφέρουν όλα αυτά που αναφέρεις, σε αντίθεση με τα "κοινά", σωστά;

lol

Για παιχνιδια που παιζεις το Trigger ειναι πολυ καλυτερο απο τα απλα Logitech,απλα τα πραγματα. Και ο λογος που το προσπερvας ειναι αν δεν θελεις καθολου τα μηχανικα ή αν πας στο http://www.skroutz.gr/s/261619/Microsoft-SideWinder-X4.html?keyphrase=microsoft+x4. Στα 69ευρο οπου και να ρωτησεις θα σου πουν οτι το Trigger αξιζει με κλειστα ματια.Τελος

Δημοσ.

lol

σοβαρά στο λέω, αν σου την έσπαγε το ibm θα σε τσαντίσει και ένα τωρινό μηχανικό 

ένα cherry mx black πληκτρολόγιο έχει τεχνολογία από το 1984..

Δημοσ.

παιδια σημερα πηρα και εγω το trigger και απλα το πληκτρολογιο ειναι απιστευτο.φοβερη ποιοτητα κατασκευης και γενικα πολυ ωραια αισθηση στην πληκτρολογηση.τα macro τι ακριβως ειναι?τι κανουν?

Δημοσ.

Ναι, αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι ενός σημείου.

Δημοσ.

Το οτι αξιζουν τα λεφτα τους ναι τα αξιζουν, καποια περισσοτερα απο αλλα και φυσικα υπαρχουν και τα υπερκοστολογημενα "γιατι ετσι". Βεβαια αναλογα την κατηγορια τιμης. Οτιδηποτε πανω απο 100 ευρω σιγουρα χρειαζεται να σκεφτει κανεις τι παιρνει και τι θελει. Και μονο παντως το γεγονος οτι οποιος μαθει με μηχανικο δεν υπαρχει επιστροφη πρεπει να σου μαρτυραει την ανωτεροτητα του μηχανικου σε σχεση με την πλαστικοσακουλα. Σαφεστατα και η αξια καποιων προιοντων δεν ειναι η ιδια για ολα τα ματια. Παραδειγμα υπαρχουν ανθρωποι που χαλαρα πιστευουν οτι μια Titan αξιζει τα λεφτα της αλλα ενα μαματο πληκτρολογιο/ποντικι σαφεστατα και δεν αξιζει τα λεφτα του. Ειναι σε ποια φαση της ζυγαριας βρισκεται καποιος. 

Για τους περισσοτερους προφανως και δεν μπορουν να δουν την αξια. Εγω προσωπικα θεωρω οτι αξιζουν τα λεφτα τους σιγουρα. Πολυ περισσοτερο απο αλλα "ακριβα" προιοντα τεχνολογιας. 

Δημοσ.

Τα razer προιοντα αν και ποιοτικα δεν εχουν καλη υποστηριξη απο την ιδια την εταιρια που αντι να βελτιωνει τα περιφερειακα της με καινουρια firmware που να δουλευουν και να λυνουν προηγουμενα προβληματα ,στα κανει ακομη χειροτερα με αποτελεσμα σε πολλες περιπτωσεις να μπαινεις σε διαδικασια να βαζεις/βγαζεις drivers και παλαιοτερα firmware που δουλευαν και στην χειροτερη να τα αχρηστεψεις με επισημο firmware που εχεις κατεβασει απο την ιδια την εταιρια!

Απαραδεκτο για την τιμη τους γιατι τυχαινει να εχω το razer black window  και το naga epic και ολο ψαξιμο μεχρι να καταλαβω τι εφταιγε στα διαφορα προβληματα που μου παρουσιαζαν και τα δυο.

Δεν θα πω μακρια ,απλα κακα τα ψεματα ,αν ψαξετε και σε ξενα forum θα δειτε το δικαιολογημενο κραξιμο που πεφτει για τα συγκεκριμενα και θα καταλαβετε.Αν ειστε φαν της razer (και εγω ειμαι)καλως απλα λεω και την δικη μου γνωμη εδω γιατι αν δεν εισαι γνωστης πιθανον να φας τα μουτρα σου οπως πολλοι ανα τον κοσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...