Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει στο Electroworld προσφορά

Panasonic TXL42E6 στα €109 - Σκρουτζ €484

LG 42LA640S στα €123 - Σκρουτζ €640

LG 42LA620S στα €190 - Σκρούτζ €538

Δεν ξέρω αν αξίζουν ή αν ακυρώσουν ή αν είναι λάθος (πιο πιθανό) αλλά 100 ευρώ για 42αρα είναι αστείο ποσό!

• Like 5
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία μία panasonic και μία lg στα 123. Η lg 42LA640S είναι κατόπιν παραγγελίας ενώ η άλλη ανεμένεται σύντομα. Σε αντίθεση η panasonic είναι άμεσα διαθέσιμη.

Δημοσ.

στανταράκι... αν και στο θέμα του 3ds κάποιος έλεγε ότι σε προηγούμενο "λάθος" από 1000 -> 500 τα στείλανε!. ίσως αν δε το ξεφτυλίσουν μερικοί να πάρουν καμιά δεκαριά...

Δημοσ.

Παράγγειλα και εγω άλλες 2 , από τα 1100+ στα 240 είναι καλο deal :P σιγα μην τις φέρουν ποτε ... αλλα δε βαριεσαι , δεν ειχα κατι καλύτερο να κανω ..

Δημοσ.

Θεωρητικά μιλώντας (δηλαδή αν δεν πρόκειται για λάθος), αυτές οι "προσφορές" ισχύουν μόνο για online αγορές; Δηλαδή αν πάει κάποιος από το κατάστημα αύριο το πρωί δεν θα μπορεί να πάρει την Panasonic που την αναφέρει και ως άμεσα διαθέσιμη;

Δημοσ.

Τα θέλει ο κώλος μας!!

ΥΓ Πήρα και εγώ Panasonic TXL42E6 και LG 42LA640S. Αν έρθουν θα πάει η μία δώρο στα πεθερικά! 1000χρόνια θα ζήσω! :-D

Δημοσ.

Τα θέλει ο κώλος μας!!

ΥΓ Πήρα και εγώ Panasonic TXL42E6 και LG 42LA640S. Αν έρθουν θα πάει η μία δώρο στα πεθερικά! 1000χρόνια θα ζήσω! :-D

Μία απ'τα ίδια κι εδώ. Έστω και τη μία από τις δύο να παραλάβουμε μια χαρά θα είναι  :mrgreen:

Δημοσ.

Τα θέλει ο κώλος μας!!

Και εγώ τα ίδια παράγγειλα , σιγά μην τις στείλουν ..

Δημοσ.

Κάντε παραγγελίες για 2 να φάτε άκυρο ώστε να παραλάβουμε εμείς που πήραμε μονο μια.

Εκανα ξεχωριστες παραγγελιες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...