Προς το περιεχόμενο

TOP 11 SERIES ( -2013 ) + bonus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρότεινα να περιμένεις να περάσει και ο Σεπτέβρης για να έχουν ολοκληρωθεί και δύο σημαντικές σειρές (Breaking Bad, Dexter) και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορεί το τέλος τους να επηρεάσει σημαντικά τη συνολικη εικόνα.

Επίσης, διαφωνώ για τα παλτά καθώς θα ψηφιστούν σειρές που έχουν πολώσει το κόσμο (όπως το Lost πχ) και όχι πραγματικά κακές σειρές.

• Like 5
Δημοσ.

Θα πρότεινα να περιμένεις να περάσει και ο Σεπτέβρης για να έχουν ολοκληρωθεί και δύο σημαντικές σειρές (Breaking Bad, Dexter) και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορεί το τέλος τους να επηρεάσει σημαντικά τη συνολικη εικόνα.

Επίσης, διαφωνώ για τα παλτά καθώς θα ψηφιστούν σειρές που έχουν πολώσει το κόσμο (όπως το Lost πχ) και όχι πραγματικά κακές σειρές.

Για τα παλτά διαφωνώ και εγώ. Θα δούμε κάποιες να είναι και στις καλύτερες και στις χειρότερες, πράγμα που είναι κάπως.

Δημοσ.

Στην βραση κολλαει το σιδερο.Αμα το αφησουμε μπορει να ερθουν τα Χριστουγεννα και μετα ..καλοκαιριαζει  παλι  :-D

Παμε τωρα να γελασουμε λιγο  :P .Λεω γω τωρα..

Για τα παλτά διαφωνώ και εγώ. Θα δούμε κάποιες να είναι και στις καλύτερες και στις χειρότερες, πράγμα που είναι κάπως.

Nιωθεις οτι εχετε φαει γκολ απο τα αποδυτηρια ?  :lol: .Lostακηδες...τι περιμενεις  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Στην βραση κολλαει το σιδερο.Αμα το αφησουμε μπορει να ερθουν τα Χριστουγεννα και μετα ..καλοκαιριαζει  παλι  :-D

Παμε τωρα να γελασουμε λιγο  :P .Λεω γω τωρα..

Nιωθεις οτι εχετε φαει γκολ απο τα αποδυτηρια ?  :lol: .Lostακηδες...τι περιμενεις  :-D

Δε μιλάω για το Λοστ, για το Ντεξτερ μιλάω  :-D

Δημοσ.

<p>Θα πρότεινα να περιμένεις να περάσει και ο Σεπτέβρης για να έχουν ολοκληρωθεί και δύο σημαντικές σειρές (Breaking Bad, Dexter) και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορεί το τέλος τους να επηρεάσει σημαντικά τη συνολικη εικόνα.</p>

<p>Επίσης, διαφωνώ για τα παλτά καθώς θα ψηφιστούν σειρές που έχουν πολώσει το κόσμο (όπως το Lost πχ) και όχι πραγματικά κακές σειρές.</p>

Εγω επειδη ειμαι τσιρακι του DOP στα κινηματογραφικα-τηλεοπτικα θα συμφωνησω μαζι του.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Ισως 11 να ναι πολλες...Καλυτερα θα ηταν 8 με την βαθμολογια να ναι περιπου οπως στην F1, δηλαδη:

1ος-->12

2ος-->10

3ος-->8

4ος-->5

5ος-->4

6ος-->3

7ος-->2

8ος-->1

• Like 1
Δημοσ.

Ισως 11 να ναι πολλες...Καλυτερα θα ηταν 8 με την βαθμολογια να ναι περιπου οπως στην F1, δηλαδη:

1ος-->12

2ος-->10

3ος-->8

4ος-->5

5ος-->4

6ος-->3

7ος-->2

8ος-->1

ακυρο το quote

Δημοσ.

οπως και την προηγουμενη φορα, 10 ή 11 σειρες ειναι πολυ λιγες, τουλάχιστον 20 για να βγει ενα αντιπροσωπευτικο  αποτελεσμα

Δημοσ.

Και δεν εισαι ο μονος  οπως φαινεται : ) .Nα το λουκετιασουμε προσωρινα το θεμα  ? Να το διαγραψουμε  ? Μοd εσυ τι λες που εχεις και την εμπειρια του διοργανωτη  ?  :P

Δημοσ.

Εγω ψηφίζω την πρόταση του DOP όχι τόσο γιατί είμαι σύμφωνος αλλά κυρίως επειδή δεν μου πολυμιλάει, μπας και τον ξανακερδίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω επειδη ειμαι τσιρακι του DOP στα κινηματογραφικα-τηλεοπτικα θα συμφωνησω μαζι του.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Υπάρχει θεωρείς η δυνατότητα να γίνεις τσιράκι μου και στις δουλειές μου? Κάπου πήρε το μάτι μου μια φωτογραφία σου πρόσφατα και πιστεύω ότι θα σε χρειαστώ.

Εγω ψηφίζω την πρόταση του DOP όχι τόσο γιατί είμαι σύμφωνος αλλά κυρίως επειδή δεν μου πολυμιλάει, μπας και τον ξανακερδίσω.

Χρειάζομαι κάτι παραπάνω από αυτό. Συνέχισε τη καλή προσπάθεια όμως.

Δημοσ.

Υπάρχει θεωρείς η δυνατότητα να γίνεις τσιράκι μου και στις δουλειές μου? Κάπου πήρε το μάτι μου μια φωτογραφία σου πρόσφατα και πιστεύω ότι θα σε χρειαστώ.

Χρειάζομαι κάτι παραπάνω από αυτό. Συνέχισε τη καλή προσπάθεια όμως.

Eιναι λιγο δυσκολο  να κανω 2 δουλειες παραλληλα  ομως οποτε με χρειαστεις call me θα ειμαι εκει για σενα !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...