Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

από εδώ και πέρα θα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο παραπάνω και θα ήθελα να ασχοληθώ με "ιντερνετικές δουλειές". Μιλάμε για ένα χαρτζιλικάκι και ίσως κάποιες προοπτικές εξέλιξεις και όχι για τα 100Ευρώ/ημέρα που υπόσχονται τα scams.

Αν έχετε ασχοληθεί/ασχολείστε με το θέμα,σας παρακαλώ παραθέστε κάποια legit links ή έστω κάποιους τρόπους που έχετε δοκιμάσει και επιφέρουν κάποια λίγα/αρκετά χρήματα μέσω ιντερνετ.

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ.: Έχω ψάξει και στο Google προφανώς,απλά επειδή τα πράγματα είναι χαώδη πάνω στο θέμα θα ήθελα συμβουλές από κάποιον που είναι μέσα στο χορό!

Δημοσ.

Άδικος κοπος βασικά φίλε μου αυτοι οι τρόποι να βγάλει λεφτά ουτε καν χαρτζιλίκι . εχει συζητηθεί πολλές φορες εδώ τωρα αν δεν βαριέσαι τι να σου πως δοκίμασε το και θα δεις πως ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.studyresponse.net/

Σου στελνουν ερωτηματολογια που εχουν φτιαξει πανεπιστημιακοι, στα πλαισια επιστημονικων ερευνων, συνηθως ψυχολογικου η κοινωνιολογικου περιεχομενου.

Τα πιο πολλα ειναι multiple choice η αντε και να γραψεις καμια προταση που και που.

Ειχα γραφτει σε αυτο αρκετα πριν αρχισουν να πληρωνουν μονο και μονο απο ενδιαφερον. Τα τελευταια 4-5 χρονια αρχισαν να προσφερουν κουπονια amazon (5 λιρες αν ζητησεις να ειναι για το amazon.co.uk). Δεν ειναι ασχημα για 15-20 λεπτα δουλεια. Καθως απο το amazon ψωνιζω συχνα, για μενα πρακτικα ειναι το ιδιο με κανονικα λεφτα

Σου στελνουν αυτοι mail οταν υπαρχει ερευνα στην οποια εχεις επιλεχτει. Κατα μεσο ορο 1 το διμηνο μου ερχεται.

Δημοσ.

Άδικος κοπος

Εντάξει,δεν ενδιαφέρομαι για PTC δουλειές ..αν και ένας φίλος μου μέσω του Neobux βγάζει σταθερά γύρω στο 500αρι το μήνα.Βέβαια ασχολείται 4 χρόνια με το εν λόγω website.

http://www.studyresponse.net/

Κατα μεσο ορο 1 το διμηνο μου ερχεται.

Μία ανά δίμηνο. Ouch!

Από Amazon σταμάτησα να αγοράζω πριν λίγο καιρό γιατί έβγαλαν την χώρα μας από το πρόγραμμα FREE Super Saver Delivery. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

Επίσης βρήκα αυτή την ιστοσελίδα,που είναι κανονική δουλειά απλά με πρόσληψη μέσω ιντερνετ. Πιστεύω είναι ότι πρέπει αν κατέχεις κάποια από τα πεδία ειδίκευσης που έχει εκεί μέσα. Κάποια δεν απαιτούν γνώσεις(π.χ. δακτυλογράφηση κειμένου),κάποια άλλα απαιτούν(π.χ. δημιουργία ιστοσελίδων)

Δημοσ.

Εγώ έχω να προτείνω :

Κάνε βιντεάκια στο YouTube τα οποία :

-Δεν περιέχουν μουσική με πνευματικά δικαιώματα (π.χ. Avicii) 
-Είναι κάτι που ασχολείται ο κόσμος (π.χ. : 

) <== το συγκεκριμένο δικό μου είναι

Και μπορείς να τα βρεις πιο αναλυτικά...έπειτα,αν πληρούν τις προϋποθέσεις (δεν έχουν περιεχόμενο προστατευόμενο με πνευματικά δικαιώματα) κλπ τότε μπορείς να βάλεις διαφημίσεις στην έναρξη του βίντεο,δίπλα από το βίντεο και εκείνη τη μικρή που βγαίνει μες στο βίντεο κάτω κάτω και είναι μόνο με γράμματα...απ'αυτές η Google βγάζει π.χ. 0,1$ ανά προβολή και 1$ ανά κλικ κι εσύ παίρνεις 0,002$ και 0,4€ ανάλογα..βέβαια δεν παίρνεις χρήματα από κάθε προβολή,καθώς πολλοί χρησιμοποιούν το AdBlock...από το βίντεο που σου έστειλα έχω βγάλει 2,74$ (όχι από την προβολή σου,από προβολές άλλων) Π.χ. ο Jeremy,ο Ευτύχης Μπλέτσας κάνουν σάτιρα και vlogging αντίστοιχα και βγάζουν λεφτά αρκετά για κάθε μήνα..νομίζω πως πάει 4,000$ ανά 1,000,000 views..

Άλλος τρόπος είναι το AdFly (adf.ly) έχεις δει ποτέ ταινία από online site? Μέχρι να τη δεις δεν σε βάζει από ένα κάρο : Please wait 5 Seconds κι έπειτα πατάς Skip Ad? Ε,κι από εκεί βγάζεις λίγα λεφτά,μπορείς π.χ. αν κάνεις επιτυχημένα βίντεο (π.χ. How to Download NFS Hot Pursuit) και αντί να βάλεις το Link κανονικά πρώτα να το κάνεις shrink μέσω του adfly και έχεις πολλά κλικς τότε βγάζεις λίγα λεφτά! Τώρα μη ρωτάς πόσα,δεν ξέρω,ψάξε αν θες!

Καλη τύχη!
Δημοσ.

Το Youtube μου είχε περάσει σαν ιδέα πιο παλιά που δεν μπορούσες να γίνεις partner από Ελλάδα. Τώρα από ότι κατάλαβα άνοιξε και εδώ πέρα το πρόγραμμα..! Και ναι,είμαι από τους σκατόψυχους που χρησιμοποιούν adblock στο Youtube :-D  Ευχαριστώ,θα το ψάξω και αυτό!

Ένας φίλος έβγαλε ένα φεγγάρι λεφτά από Paid to Download. Ανέβασε ένα αρχείο στην εν λόγω σελίδα,έγραψε ένα άρθρο σε γνωστό FORUM και όσοι πατούσαν το λινκ,έκαναν το survey (που πραγματικά ποτέ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω ούτε ένα στην ζωή μου) και κατέβαζαν το αρχείο αυτός έπαιρνε 0.1Ευρώ.

Επίσης,το συγκεκριμένο βίντεο πως έγινε approved εφόσον είναι μια μίξη από video άλλων χρηστών; Δεν είναι ουσιαστικά δικό σου content..

Δημοσ.

Το Youtube μου είχε περάσει σαν ιδέα πιο παλιά που δεν μπορούσες να γίνεις partner από Ελλάδα. Τώρα από ότι κατάλαβα άνοιξε και εδώ πέρα το πρόγραμμα..! Και ναι,είμαι από τους σκατόψυχους που χρησιμοποιούν adblock στο Youtube :-D  Ευχαριστώ,θα το ψάξω και αυτό!

Ένας φίλος έβγαλε ένα φεγγάρι λεφτά από Paid to Download. Ανέβασε ένα αρχείο στην εν λόγω σελίδα,έγραψε ένα άρθρο σε γνωστό FORUM και όσοι πατούσαν το λινκ,έκαναν το survey (που πραγματικά ποτέ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω ούτε ένα στην ζωή μου) και κατέβαζαν το αρχείο αυτός έπαιρνε 0.1Ευρώ.

Επίσης,το συγκεκριμένο βίντεο πως έγινε approved εφόσον είναι μια μίξη από video άλλων χρηστών; Δεν είναι ουσιαστικά δικό σου content..

Να το link για το YouTube : https://www.youtube.com/yt/creators/creator-benefits.html

Παλιά ήθελε να περιμένεις μέρες κλπ...πλέον γίνεσαι partner άμεσα...

Α! Επίσης για την είσπραξη : εισπράττεις κάθε μήνα,με την προϋπόθεση ότι έχεις συγκεντρώσει 70€...αν πχ συγκέντρωσες μόλις 50€,τότε αν τον επόμενο μήνα (ή επόμενους) συγκεντρώσεις 70€ τότε στα καταθέτουν στον τραπεζικό λογαριασμό που συσχέτισες με το Google AdSense νομίζω...

όσο για τα surveys : κοίτα,όντως βγάζεις ένα φεγγάρι λεφτά...πρέπει όμως κάποιος να πατήσει το link! στην αμερική τα surveys μπορεί να'ναι και δωρεάν,όπως πχ ένα ερωτηματολόγιο ή ακόμη και πρόγραμμα spyware...στην Ελλάδα είναι κατά 99% να συμπληρώσεις τον αριθμό τηλεφώνου και να σου στέλνουν SMS 6€ το ένα ντεμεκ για δωρεάν τραγούδια..έχει ξυπνήσει ο λαός πλέον και δεν συμπληρώνει τέτοια surveys! Οπότε καλύτερα θα'ταν να κάνεις κάποιο βιντεάκι για download (π.χ. το Fast & The Furious 6) και να το βάλεις στο http://adf.ly/ έτσι θα'χεις βγάλει λεφτά απ'το βίντεο & απ'το adf.ly και δεν θα'χεις ένα σωρό dislike και ένα σωρό αρνητικά comments όπως : Survey!!!! κλπ...

Άσχετο : είμαι 13

Δημοσ.

Ευχαριστώ,θα το ψάξω!

Άσχετο : είμαι 13

Το 13 δεν με πειράζει,αυτό που με πειράζει είναι το "Location: Σέρρες" χαχαχα. Είμαι φοιτητής εκεί και δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Σερραίους. (Μιλάμε για την μεγάλη γενιά και όχι τους νέους προφανώς)

Δημοσ.

Εντάξει,δεν ενδιαφέρομαι για PTC δουλειές ..αν και ένας φίλος μου μέσω του Neobux βγάζει σταθερά γύρω στο 500αρι το μήνα.Βέβαια ασχολείται 4 χρόνια με το εν λόγω website.

500 καθαρα? η τα 480 φευγουν για να πληρωνει τη συνδρομη και το ενοικιο χιλιαδων referrals? Επισης εντυπωση μου κανει οτι το site υπαρχει 4 χρονια. Τα πιο πολλα απο αυτα εξαφανιζονται μετα απο 1-2 χρονια και ξαναεμφανιζονται με αλλο ονομα

Μία ανά δίμηνο. Ouch!

Από Amazon σταμάτησα να αγοράζω πριν λίγο καιρό γιατί έβγαλαν την χώρα μας από το πρόγραμμα FREE Super Saver Delivery. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

Ναι δυστυχως. Τουλαχιστον το delivery fee ανα item πεφτει αρκετα οταν παραγγελνεις πολλα πραγματα μαζι.

Παντως συνολικα τα τελευταια 4 χρονια πρεπει να εχω βγαλει περιπου 150-200 λιρες χωρις ουσιαστικα να κανω τιποτα. Χθες μου στειλαν ενα gift certificate για 22 λιρες απο ενα πολυπλοκο ερωτηματολογιο (επι 5 μερες μου στελνανε και ηθελε και λιγο κειμενο οποτε ειχε δουλεια κανα τεταρτο τη μερα) και αμεσως παρηγγειλα 2 βιβλια με 0 κοστος

Δημοσ.

500 καθαρα? η τα 480 φευγουν για να πληρωνει τη συνδρομη και το ενοικιο χιλιαδων referrals? Επισης εντυπωση μου κανει οτι το site υπαρχει 4 χρονια. Τα πιο πολλα απο αυτα εξαφανιζονται μετα απο 1-2 χρονια και ξαναεμφανιζονται με αλλο ονομα

Καθαρά. Δεν υπάρχει συνδρομή,είναι once paid Account Upgrade και τέλος. Με τα λεφτά που έβγαζε νοίκιαζε referrals και πλέον έχει αρκετούς για να μην χρειάζεται άλλους :P Όσο για την σταθερότητα στο χρόνο,το Neobux ήταν εξ αρχής legit οπότε και δεν άλλαξε όνομα ή εξαφανίστηκε.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ διαφήμιση σε κάποια βίντεο που έχω ανεβάσει στο youtube αλλά τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Μου βγαίνει περίπου 50 λεπτά για κάθε 1000 views! Είναι όντως τόσο χάλια? Περίπου μια εβδομάδα είναι που έβαλα διαφημίσεις.

...άτιμη κρίση!

Δημοσ.

Ναί δίνει πολύ λίγα το youtube, γιατι δεν εχει ανταγωνιστή μάλλον. 

Το neobux δινει 0.0001 δολαριο το κλικ απ΄οτι καταλαβα. πώς μπορούν να αυξηθούν τα χρήματα?

Επίσης μπορεί κανείς να βάλει διαφημίσεις στο μπλογκ του στο blogger.

Δημοσ.

Πλέον το youtube ακόμα και γι' αυτούς που ασχολούνται πραγματικά και παίρναν παλιά ΤΑ λεφτά, πλέον έχουν σταματήσει να πάιρνουν αυτά που αξίζουν και για το χρόνο που ξοδεύουν. Εν ολίγης καλύτερα να δουλέψεις πραγματικά παρά να κάθεσαι με τις ώρες στον υπολογιστή για το τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...