Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, λέμε με ένα φίλο μου να παραγγείλουμε κάποια πράγματα από έξω εγώ θα πάρω gpu + 2x fan 120 και ο φίλος (cpu + mobo) έχω βρει 3 καταστήματα και θα ήθελα να μου πείτε

1.αν είναι καλά ή αν έχετε κάποιο άλλο κατάστημα να μου προτείνετε
2.επίσης τι μεταφορικά και έξοδα paypal έχουν τα καταστήματα
4. τι χρόνο παράδοσης
3. και τέλος τι παίζει με το rma.

Δεν με νοιάζει αν θα είναι από γερμάνια, Αγγλία ή από αλλού αρκεί η τιμή να είναι καλή.

computeruniverse Online Shop | Technik und Elektronik g σε αυτό το αναφέρει τα μεταφορικά οπότε οκ, είναι 11.59€ DHL + 3.20€ paypal.
Preisvergleich & Produktportal - Schottenland.de
Hardware, Notebooks & Software von Mindfactory.de

H gpu θα είναι κάποια GTX760 με τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες όσο πιο κοντά στα 200€ γίνετε (αυτή τι στιγμή υπάρχουν οι Gigabyte GTX 760 WindForce 3X και evga acx στα 220€, τα ανεμηστήρια Gentle Typhoon 1850rpm και του φίλου (αν και δεν το έχει αποφασίσει σίγουρα ακόμα, κοιτάει και μεταχειρισμένα) λέμε για i5-3570 167€ + μια mobo κοντά στα 70 -80€ (οι Κ εκδόσεις δεν τον νοιάζουν δεν πρόκειται να κάνει oc και ο i5-4670 έχει 186€ γι’αυτό είπαμε να πάμε στην 3η γενία) τα χρήματα του είναι 200 με 250€ μαχ.

Δημοσ.

απ' αυτα που εβαλες μονο το mindfactory ξερω και εχω ακουσει και καλα λογια.

ενα αλλο που ξερω επισης πως στελνει ελλαδα ειναι αυτο εδω: http://www.hardwareversand.de/home.jsp

νομιζω ειναι 20€ τα εξοδα αποστολης του, χωρις ναι 'μαι 100% σιγουρος. 

• Like 1
Δημοσ.

Το idealo.de είναι το γερμανικό skroutz και γράφοντας αυτά που θέλεις σου βγάζει τα μαγαζιά που τα πουλάνε και την τιμή τους.

• Like 1
Δημοσ.

(αν και δεν το έχει αποφασίσει σίγουρα ακόμα, κοιτάει και μεταχειρισμένα) λέμε για i5-3570 167€ + μια mobo κοντά στα 70 -80€ (οι Κ εκδόσεις δεν τον νοιάζουν δεν πρόκειται να κάνει oc και ο i5-4670 έχει 186€ γι’αυτό είπαμε να πάμε στην 3η γενία) τα χρήματα του είναι 200 με 250€ μαχ.

Για 20Ε να πας σε νεκρή γενια δεν νομιζω ότι αξιζει.... Σκεψου να χρειαστεις εγγυηση μητρικης σε 1 - 2 χρονια και να μην βρισκεις τπτ περα απο κατι καμμενα Η61. Κλασσικα πράγματα με την κυρα ιντελ!

• Like 2
Δημοσ.

Για 20Ε να πας σε νεκρή γενια δεν νομιζω ότι αξιζει.... Σκεψου να χρειαστεις εγγυηση μητρικης σε 1 - 2 χρονια και να μην βρισκεις τπτ περα απο κατι καμμενα Η61. Κλασσικα πράγματα με την κυρα ιντελ!

Το θέμα είναι τα χρήματα.. προσπαθούμε όσο πιο οικονομικά γίνετε, αντί για i5-3570 η επόμενη επιλογή στην ίδια τιμή είναι ο i5-4570 παραπάνω χρήματα για cpu δεν γίνετε να δοθούν, η αλήθεια ότι δεν είδα review για αυτά τα δυο cpu καθώς ψάχνει για μεταχειρισμένο αλλά αν δεν βρεί τότε είχα σκοπό να κοιτάξω για να αποφασίσουμε ποιον από τους δύο και ποια mobo (γι’αυτο δεν αναφέρω και συγκεκριμένη πάρα μόνο τα χρήματα).

Προς το παρόν με απασχολεί το κατάστημα καθώς εγώ σίγουρα θα παραγγειλω απέξω, αν δεν βρει μεταχειρισμένο κάτι που να του αρέσει τότε θα κοιτάξω και για αυτον cpu +μοβο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Feedback

Mindfactory

Μεταφορικά 30€

Πρέπει να έχετε λογαριασμό σε τράπεζα για το έμβασμα

Κόστος εμβάσματος στο ταμείο 15€, Μπορείτε και μέσω e-banking με πολύ μικρότερη χρέωση.

Θετικά

Άμεση επικοινωνία στα αγγλικά.

Αρνητικά

Αν δεν τους αρέσει η ερώτηση δεν την απαντάνε, π.χ. πότε θα γίνει αποστολή, τπτ, πότε θα μου επιστέφετε τα χρήματα? Όταν λάβουμε την πληρωμή (ενώ την έχουν λάβει) Εδώ μάλλον ήμουν  υπερβολικός.

Οι τιμές τους είναι χρηματιστήριο κανονικό ανά 10 λεπτά άλλη τιμή.

Απαιτούν κατάθεση ΠΡΙΝ την συγκέντρωση προϊόντων, δλδ κάνεις παραγγελία, τα σκας και κάνεις το σταυρό σου όταν λάβουν τα χρήματα να έχουν απόθεμα αλλιώς περιμένεις μέχρι αν αποκτήσουν και αν δεν αποκτήσουν (όπως συνέβη σε ένα από τα προϊόντα που παρήγγειλα) περιμένεις refund.

alternate.de

Δεν αγόρασα κάτι απλά του έστειλα μαιλ ρωτώντας αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο κοστίζει,  μου απάντησαν άμεσα και το κόστος είναι και εδώ 30€ + το έμβασμα ή 17,85 € για αντικαταβολή (cash on delivery fee ), έρχεται η μια ή άλλη αλλά εννοείται ότι καλύτερα αντικαταβολή.

Playit.de

Δεν έλαβα ποτέ απάντηση στο μαιλ μου, ίδιο με του από πάνω.

Υπάρχει και το computeruniverse.net που ίσως (μάλλον ναι) δέχεται paypal Και έχει περίπου 12-13 € μεταφορικά + τα έξοδα paypal 3.5 περίπου ανά 200€ .

Ο χρόνος παράδοσης από Γερμανία, πέρα από το χρόνο που κάνει το κατάστημα να το στείλει, μιλάω καθαρά για courier είναι 6 με 10 μέρες, μια άλλη παραγγελία που είχα κάνει πριν λίγο καιρό έκανε 9 μέρες.

Ευχαριστώ όσους ασχοληθήκαν καλές αγορές.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 3
Δημοσ.

Feedback

Mindfactory

Μεταφορικά 30€

Πρέπει να έχετε λογαριασμό σε τράπεζα για το έμβασμα

Κόστος εμβάσματος στο ταμείο 15€

Θετικά

Άμεση επικοινωνία στα αγγλικά.

Αρνητικά

Αν δεν τους αρέσει η ερώτηση δεν την απαντάνε, π.χ. πότε θα γίνει αποστολή, τπτ, πότε θα μου επιστέφετε τα χρήματα? Όταν λάβουμε την πληρωμή (ενώ την έχουν λάβει).

Οι τιμές τους είναι χρηματιστήριο κανονικό ανά 10 λεπτά άλλη τιμή.

Απαιτούν κατάθεση ΠΡΙΝ την συγκέντρωση προϊόντων, δλδ κάνεις παραγγελία, τα σκας και κάνεις το σταυρό σου όταν λάβουν τα χρήματα να έχουν απόθεμα αλλιώς περιμένεις μέχρι αν αποκτήσουν και αν δεν αποκτήσουν (όπως συνέβη σε ένα από τα προϊόντα που παρήγγειλα) περιμένεις refund.

Thnx για το feedback.Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει για κάποια καταστήματα από το εξωτερικό σε σχέση μέχρι πριν κάποια χρόνια.

Δημοσ.

Ναι, ευτυχώς που το μοιράστηκες Havik, για να ξέρουμε τι παίζει όταν κοιτάμε τιμές από mindfactory. Για νορμάλ κάρτες γραφικών πχ δεν έχει νόημα, με +45€ πλησιάζει τιμή Ελλαδιστάν + την φασαρία / χρόνο παράδοσης κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε και μέσω e-banking nα πληρώσετε με πολύ μικρότερη χρέωση, ξέχασα να το πω.

Thnx για το feedback.Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει για κάποια καταστήματα από το εξωτερικό σε σχέση μέχρι πριν κάποια χρόνια.

Στο "Αν δεν τους αρέσει η ερώτηση δεν την απαντάνε" Εδώ μαλλόν ήμουν λίγο υπερβολικός,

--------

Το θέμα είναι αν δεν λάβουν τα χρήματα δεν υπάρχει προϊόν, κοινός μπορεί την ώρα που παραγγέλλεις να έχει αλλά μέχρι να λάβουν τα χρήματα να τα πουλήσουν, όπως έπαθα εγώ με gpu.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...