Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Τον αλλο μηνα θα παω Ρουμανια μεσω Σκοπιων και Σερβιας. Εχω ταυτοτητα που γραφει το ονοματεπωνυμο μου στα λατινικα, αλλα δεν ειναι μηχανογραφημενο, ειναι γραμμενο με στυλο. Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα στα συνορα γι'αυτο το λογο ? Μπορω να παω στην Αστυνομια και να ζητησω νεα ταυτοτητα με μηχανογραφημενα τα στοιχεια μου ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι κανένα. Έχω ταξιδεψει σε Ιταλία και Ισπανία με ταυτότητα (χειρόγραφη και με λατινικά). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι κανένα. Έχω ταξιδεψει σε Ιταλία και Ισπανία με ταυτότητα (χειρόγραφη και με λατινικά). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι κάτι έχεις χάσει: http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

Σκόπια, Σερβία και Ρουμανία δεν είναι Σένγκεν. Πρέπει να δεις τι ισχύει γι αυτές τις χώρες ξεχωριστά. Μπορεί και να μπορείς, αλλά μπορεί και όχι.

Δημοσ.

Ρουμανια ειναι Ε.Ε, περνας με ταυτοτητα. Για Σερβια δωθηκε ανακοινωση απο το προξενειο οτι απο 1-1-2010 περνας με ταυτοτητα. Το ιδιο και στα σκοπια, σε πολλα forum διαβασα οτι πολλοι περνανε με ταυτοτητα χωρις προβλημα. Απλα η απορια μου ειναι για τη μηχανογραφηση, οι υπολοιποι συνταξιδιωτες εχουν νεες ταυτοτητες με μηχανογραφηση, οποτε φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν προβλημα γιατι αυτοι ετσι και εσυ αλλιως.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Τον αλλο μηνα θα παω Ρουμανια μεσω Σκοπιων και Σερβιας. Εχω ταυτοτητα που γραφει το ονοματεπωνυμο μου στα λατινικα, αλλα δεν ειναι μηχανογραφημενο, ειναι γραμμενο με στυλο. Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα στα συνορα γι'αυτο το λογο ? Μπορω να παω στην Αστυνομια και να ζητησω νεα ταυτοτητα με μηχανογραφημενα τα στοιχεια μου ?

Ευχαριστω

Πριν 3 ημέρες πέρασα Σερβία και Σκόπια με ταυτότητα γραμμένη στο χέρι με στυλό, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε καν μου ζητήσαν διαβατήριο. Μην σου πω ότι όσοι είχαν διαβατήριο κάνανε περισσότερη ώρα απο εμας με τις ταυτότητες τις οποίες κοιτούσαν κυριολεκτικά για 10 δευτερόλεπτα και μας διώχναν.

Απλά οπλίσου με υπομονή γιατί την φαγαμε καμιά ωρίτσα και κάτι στο περίμενε απο την ουρά.

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστω, με καλυψατε. Δεν περναω πρωτη φορα, εχω περασει Σκοπια κ Σερβια  2-3 φορες αλλα με διαβατηριο. Μου εχει ληξει οποτε δεν θελω να μπω ξανα στην χρονοβορα διαδικασια να βγαζω διαβατηριο.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάτι έχεις χάσει: http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

Σκόπια, Σερβία και Ρουμανία δεν είναι Σένγκεν. Πρέπει να δεις τι ισχύει γι αυτές τις χώρες ξεχωριστά. Μπορεί και να μπορείς, αλλά μπορεί και όχι.

Και η Τουρκία δε βλέπω να είναι αλλά έρχεσαι με ταυτότητα κανονικά.

edit:

Όπως και UK & Ireland

Δημοσ.

Ρε παιδιά μισό. Υπάρχουν ακόμα χειρόγραφες ταυτότητες;;;;

Γιατι πρεπει να τις αλλάξουμε;;;

Εγω το 2001 την εβγαλα και απο τοτε εχω την ιδια

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον 2

μία του Stefa_1 και άλλη μία η δική μου

Δημοσ.

Ναι...Η Ελλαδα δεν εμπιστευεται τα κομπιουτερς.

Δημοσ.

οταν λετε χειρογραφες ..εννοειτε τις παλιες χωρις τους λατινικους χαρακτηρες?

αν ναι και γω τετοια εχω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...