Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 250€

Χρήση υπολογιστή : Gaming Δεν πειράζει τα γραφικά να είναι low

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει 1366 x 768

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δράμα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ότι να ναι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν γίνεται να συναρμολογηθεί στο κατάστημα, αλλιώς μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Δημοσ.

μια εκδοχη:

ZALMAN ZM-T2 BLACK

CORSAIR VS SERIES VS450 - 450W POWER SUPPLY

AMD A6 5400K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX

CRUCIAL CT51264BA160BJ 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

ASROCK FM2A55M-DGS

HGST DESKSTAR 7K1000.C HDS721050CLA362 500GB HARD DISK DRIVE

249.16 €

αλλα καλυτερα να πας στον Α8 που ειναι quad core και με καλυτερη intergrated καρτα γραφικων. 

Δημοσ.

Θα ενημερώσω το απόγευμα, ο υπολογιστής είναι ενός φίλου, οπότε πρέπει να πάω από εκεί να δω αν ο σκληρός είναι sata και να ελέγξω την υγεία του. Θα δω και για το κουτί, όμως πιστεύετε ότι δυο 16χρονα με λίγη προσοχή μπορούμε να βάλουμε πάστα στον επεξεργαστή και να κουμπώσουμε την ψύκτρα; Έχω ανοίξει σταθερούς και λάπτοπ, όμως αλλαγή πάστας δεν έχω κάνει ποτέ...

Δημοσ.

Θα ενημερώσω το απόγευμα, ο υπολογιστής είναι ενός φίλου, οπότε πρέπει να πάω από εκεί να δω αν ο σκληρός είναι sata και να ελέγξω την υγεία του. Θα δω και για το κουτί, όμως πιστεύετε ότι δυο 16χρονα με λίγη προσοχή μπορούμε να βάλουμε πάστα στον επεξεργαστή και να κουμπώσουμε την ψύκτρα; Έχω ανοίξει σταθερούς και λάπτοπ, όμως αλλαγή πάστας δεν έχω κάνει ποτέ...

δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. προσοχη και υπομονη.. τιποτα δεν θελει δυναμη. αν κατι σε ζοριζει το προσεγγιζεις λαθος..μην τραβηξεις τιποτα αποτομα! δειτε και κανα βιντεακι αλλαγης ψυκτρας για το socket που εχετε και ολα θα πανε καλα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε σκληρό ούτε κουτί μπορούμε να κρατήσουμε... Τροφοδοτικό υπάρχει ένα aqprox 500w. Πιστεύω πώς παρόλο που είναι κινέζικο, αφού κάρτα γραφικών δεν θα υπάρχει, μπορώ να το κρατήσω. Προτείνετε μου μέχρι 250€ αλλά και 275€ να πάει δεν πειράζει...

Δημοσ.

Με αυτή την σύνθεση θα μπορεί να παίξει παιχνίδια με αυτοκίνητα στα 1080p; Όπως Need for Speed;

Γιατί τόσο ακριβή μητρική; Υπάρχει και με 51€

Δημοσ.

Με αυτή την σύνθεση θα μπορεί να παίξει παιχνίδια με αυτοκίνητα στα 1080p; Όπως Need for Speed;

Γιατί τόσο ακριβή μητρική; Υπάρχει και με 51€

για το chipset 

το Α55 ενδεικνύεται για Α4 και Α6

το Α75 για Α6 και Α8

και το Α85 για Α8 και Α10

εδω ενα βιντεακι που καποιος παιζει Crysis 2 με αυτην την intergrated καρτουλα

αν και καλυτερα θα ηταν να πηγαινε σε Α10 απο αποψη αποδοσης γραφικων.. 

Δημοσ.

ωραία, με άλλα λόγια σε παιχνίδια τύπου need for speed δε μασάει σε low γραφικά... Ευχαριστώ! Μάλλον προς την τελευταία σύνθεσή σου κλείνουμε

Δημοσ.

ωραία, με άλλα λόγια σε παιχνίδια τύπου need for speed δε μασάει σε low γραφικά... Ευχαριστώ! Μάλλον προς την τελευταία σύνθεσή σου κλείνουμε

ωραια απλα θυμησου να αλλαξεις την μνημη στην καλυτερη που προσθεσα μετα. 

Δημοσ.

το γραφει πανω στην καθε μητρικη

σε a75 που εχει φιλος γραφει recommended for A6 & A8 

σε a85X που ειχα εγω εγραφε recommended for A8 & A10

δεν το εχω ψαξει πολυ παραπανω, αυτα ειχα δει τοτε οταν ειχα αγορασει: 

a85x_suggest.jpg

a75_suggest.jpg

a55_suggest.jpg

A85X:
The AMD A85X supports eight total SATA 6 Gb/s ports with FIS-based switching, and adds in CrossfireX support. The new AMD A85X is targeted at gamers and enthusiasts, including those that like to keep up with the latest and greatest in technology. AMD intends you to pair this chipset up with both AMD A10 and AMD A8 APUs, and, primarily, the "K"-level "Unlocked" APUs.
Each chipset, or Fusion Controller Hub(FCH for short), has a specific use, and, thereby, a specific target market. Those that don't need as much can pick a chipset that doesn't give them as much while, at the same time, saving money through features that chipset lacks. It looks like you might get exactly what you pay for. It will be interesting to see how AMD's board partners assess the AMD FM2 APUs, and what sort of products they design for it.

A75: 
The AMD A75 offers SATA 6Gb/s support (six native ports total), adds FIS-based switching for those SATA ports, and has native USB 3.0 support. The AMD A75 is for mainstream users like your mom or dad that are, thanks to native USB 3.0 and SATA 6 GB/s support, interested in snappy drive and external device operation. It is, naturally, geared towards both A8 and A6 APUs.

A55:
The A55 only has SATA 3 Gb/s support, and supports a single VGA slot. The AMD A55 is clearly for signage boxes and perhaps light-office clients. It is meant to be used with both A6 and A4 APU products.

Δημοσ.

Θέμα marketing είναι περισσότερο αυτό για να πηγαίνεις σε Α85X chipset.Το Α75 έχει πολύ λίγες διαφορές με το Α85X.Α10 μπορείς να βάλεις και σε Α55 αν και σε αυτό κολλάει περισσότερο το "recommended".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...