Godar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Γεια σας γνωστες! Θα ηθελα τη βοηθεια σας ωστε να επιλεξω ΕΝΑ καταστημα κ να γινει η αγορα ενος pc απο εκει που να κανει συνθεση,κ να το παραδωσει συναρμολογημενο κ σεταρισμενο με win Το ξερω οτι θα βγει ακριβοτερο κ δεν θα εχει την ποικιλια του σκρουντζ αλλα πρεπει να γινει απο ενα καταστημα Αφηνουμε απ' εξω digital master,visionstudio γιατι μου φαινεται λιγο ακυρο να παρω ολοκληρο pc απο επαρχια ενω ειμαι Αθ ηνα,να παιρνα καμια καρτα η κατι αλλο ναι,αλλα ολοκληρο pc χλωμο Επισης απο Αθηνα τα: Computerbeast,Mgmanager,you.gr απο οσο ξερω δεν κανουν συνθεσεις κ συναρμολογηση (διορθωστε με αν κανω λαθος για καποιο καταστημα απο αυτα) Τι μενει? τα: e-shop,msystems,e-gate Επισης εδω συμπληρωστε αν δεν εβαλα καποιο καταστημα που να παραδιδει κομπλε Απο τα e-shop,msystems,e-gate κ οποιο αλλο συμπληρωσετε λοιπον ΔΕΝ θελω γνωμες του στυλ παραγγειλα κατι κ μου ηρθε αυθημερον! Αλλα επειδη με ενδιαφερει πολυ το after sale support με ενδιαφερει αν καποιος του ετυχε DOA,RMA κ στραβη γενικοτερα,ενα αυτο κ δευτερον που θα στελνατε απο τα καταστηματα που αναφερω εναν κολλητο σας ή συγγενη σας να παρει pc ευχαριστω!
Passionate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αν θες να μάθεις μόνο για κατάστημα από πλευράς ποικιλίας αυτή τη στιγμή καλό είναι το eshop.
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Σε after sales support το msystems πιστεύω υπερτερεί μεταξύ αυτών που ανέφερες. 3
Godar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για το e-shop ακομα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα,μπορει να ορθοποδησε,μπορει σε μερικους μηνες να παει ακλαυτο,αυτο ειναι μεγαλο προβλημα Για το Msystems το μειον του ειναι η μικρη ποικιλια σε σχεση με αλλα καταστηματα του χωρου Το e-gate? Υπαρχει αλλο καταστημα που αφησα εκτος?
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Το e-shop είναι σε καλύτερη κατάσταση από οτι ήταν.
Locko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αγοράζω συχνά πυκνά από το E-Gate. Την μια και μοναδική φορά που χρειάστηκα το after sales support τους για μια ελαττωματική VGA, ήταν άψογοι σε όλα. Την πήγα στο κατάστημα τους και σε 4 μέρες μου είχει γίνει αντικατάσταση. Bonus ότι οι υπάλληλοι ξέρουν για τι μιλάνε και δεν σου λένε μπούρδες απλά για να πουλήσουν.
Godar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αρα απο ποιο καταστημα απο τα 3 θα αγοραζατε pc?
Millennium Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Προσωπικά Msystems αν έβρισκα αυτό που ήθελα.Αλλιώς e-shop αναγκαστικά.
Godar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Millennium το e-gate δεν το εχεις σχολιασει καθολου Δεν το γνωριζεις καθολου προσωπικα ή μεσω γνωστων,ή δεν εχεις καλη αποψη για αυτο? Και εχεις να συμπληρωσεις καποιο αλλο καταστημα στη λιστα?
Godar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Προς Msystems κλινω αλλα εχω την εντυπωση οτι το E-gate δεν εχει καθολου απηχηση στο φορουμ
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το mgmanager ήταν καλό επίσης αλλά δεν έχω εικόνα πως τα πάει τελευταία (και θες να συναρμολογούν).Για το e-gate δεν έχω εμπειρία ο ίδιος.Έχει αγοράσει φίλος ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος αλλά μπορεί να τύχε.
tazmanian 1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 εκτός από το eshop μιλάω από προσωπική εμπειρία γι αυτό το βγάζω στην άκρη msystem και egate τα θεωρό από τα καλά μαγαζιά έχω πάρει αρκετά πράματα και από τα δυο μαγαζιά και έχω μήνη ευχαριστημένος και κάποια στιγμή που χρειάστηκα το σέρβις σε ένα από τα δυο μαγαζιά η ανταπόκριση ήταν άμεση ως προς τον ελέγχον του προϊόντος και την αντικατάσταση του κατά την γνώμη μου είναι από τα τοπ μαγαζιά στην αθηνα για υπολογιστές
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αφού επιμένεις για e-gate γιατί δεν μιλάς ο ίδιος μαζί τους (από κοντά ακόμα καλύτερα) για να κόψεις συμπεριφορές-καταστάσεις και να κρίνεις μόνος σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα