Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Wind τα κυκλώματα με εξωτερικό πάντως φαίνονται ok...
Zarathustra88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν έχω ιδέα ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι οι ταχύτητες τις τελευταίες 4 μέρες είναι απαράδεκτες και ακόμα πιο απαράδεκτη είναι η εξυπηρέτηση που μου έλεγαν ότι μια χαρά ταχύτητες πιάνω.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 sto support απλα κοιτανε την ταχυτητα sync τιποτε αλλο
Zarathustra88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ναι με έπιασαν τα γέλια κάποια στιγμή.Ευτυχώς σήμερα κατάφερα να το δηλώσουμε βλάβη αισίως.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 τωρα τι βλαβη ειναι αυτο ενας θεος ξερει .για καμια πιτα dslam βρωμαει αλλα τι βλαβη να δωσεις?.οτι δεν εχει γινει αναβαθμιση πχ?
P270 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εγω περιμενω καποια απαντηση τους απο δευτερα μου εχουν στειλει και αριθμο βλαβης αλλα παλι πιστευω θα μου πουν δεν υπαρχει προβλημα και θα μετραμε παλι το χαλκο οπως παντα και φυσικα δεν θα βρισκουν κατι αφου οπως λενε ειναι πεντακαθαρη η γτραμμη ελα ομως που υπαρχει προβλημα για να δουμε τι θα γινει αλλιως παμε για αλλου
Zarathustra88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ναι βλέπουμε από αύριο αν και εμένα ο τελευταίος που μίλησα μου είπε ο άνθρωπος οτι έτσι όπως μου τα λέτε το έχουμε εμείς(wind) το πρόβλημα.Αν μου πουν πάλι παπάτζες όντως πάμε για αλλού.
P270 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 να πω οτι δοκιμασα και με αλλο downloader αλλα και με torrent και μετα τα μισα του αρχειου ας πουμε οτι εχουμε 1gb στα 500-600mb η ταχυτητα απο το 1,4-1,5 πεφτει αμεσως στα 170kb η και ποιο κατω εβαλα και αλλο modem αλλα παλι τα ιδια να πω την αληθεια δεν περιμενω κατι απο την wind μια απο τα ιδια θα εχουμε
P270 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ναι ΟΤΕ αλλα και ποιο πριν ειχα netone και παλι ΟΤΕ χωρις κανενα προβλημα 2 μηνες στην wind και εχω μιλησει μαζι τους πανω απο 8 φορες πλεον και δυστυχως για αυτους βλεπω να γυριζω παλι οτε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εμένα πάλι δεν μου έδωσαν αριθμό βλάβης κτλ, απλά περιμένω μπας και. Ότι θέλει κάνει η σύνδεση και όποτε του αρέσει. Χωρίς packet loss, latency etc σε τεστάκια τόσο site όσο και δικά μου, και τα στατιστικά τις γραμμής να μην δικαιολογούν τπτ και καινούριο router. Και μάλιστα τώρα που θεωρητικά θα έπρεπε να λειτουργεί "καλύτερα' λόγω διακοπών κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 έχει και ο ξάδερφος παρόμοιο πρόβλημα σε συνδιασμό με DCs όταν "τερματίζει" την γραμμή, βέβαια το 2ο είναι προσωπικό πρόβλημα το οποίο ελπίζει να φτιαχτεί με αλλαγή σε vdsl/fttc...
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 παντως για χαμηλο download οταν συγχρονιζεις σε πολυ καλα νουμερα στο 90 % φταιει ο παροχος με τον εναν η τον αλλον τροπο.να φταιει χαλκος πολυ δυσκολο εκτως αν εχεις κανα Margin να παιζει παρα πολυ πανω κατω ή να εχεις dc's
P270 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 σημερα πηρα εγω τηλ οι ιδιοι ουτε φωνη ουτε ακροαση μου ειπαν οτι σε πρωτο ελενχο δεν βρηκαν τιποτα και τωρα εχουν βαλει καποιο εργαλειο το οποιο παρακολουθει την κινησει τις γραμμης και οτι σημερα το απογευμα θα ειχα απαντηση μεχρι τωρα τιποτα και το προβλημα φυσικα παραμενει αυτα ειναι τα στατιστικα τις γραμμης snr margin 9.0 - 9.4 line attenuation 12.5 8.3 data rate 13565 -972
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ναι αν δεν ζοριζεις εσυ την γραμμη δεν θα δουν κατι παραπανω αυτοι αν σκοπευουν να δουν inbound και Outbound traffic.εκτος αν θελουν να δουν κατι αλλο.αν παιζει το snr Κτλ που δεν πιστευω οτι θα δουν κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα