Dakonblackblade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Άμα γινεις μάστορας στην Arena , θα τα μαζέψεις πιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το συνεχισα απο παραλια, κριμα ητανε. Πηγα πολυ καλα αν ειχα λιγο καιρο ακομα .. Ποιος ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 602 Μπράβο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Thanks , εχει και αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εφτιαξα το facerush hunter και εφτασα στο level 8 (απο 11). Μόλις έχασα το winstreak από warlock σταμάτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αν εχεις καμια απορια για το deck ρωτα, το ξερω πολυ καλα πλεον. Απο zoolock η handlock πρεπει να χανεις παρα πολυ σπανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 To τελευταίο παιχνίδι με το warlock με προβλημάτησε κάπως στο 25:41 δεν ήξερα τί να παίξω Αν έκανα κανένα λάθος (αρχίζει στο 20:04) πες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μα δεν έκανες και τίποτα σωστά σε αυτό το game από την αρχή... O λόγος που το deck λέγεται "face hunter" είναι γιατί βαράς face. Πάρα πολύ σπάνια θα σκοτώνεις τα minion του αντιπάλου, και 99% θα το κάνεις με σκυλιά και hunter's mark. Στο zoo lock match βαρας minion μόνο αν είναι taunt και δεν έχεις τρόπο να το ρίξεις η αν έχεις σκυλιά και θες να φάς κανα 4ρι και πάνω με hunters mark γιατί είστε κοντά στο life και στο τέλος του game. το board του αντιπάλου το καθαρίζεις με explosive trap. Αυτός είναι που σου κινηγάει τα minion όχι εσύ.. ακόμα και το undertaker το αφήνεις, Θα το φας με hunters mark αργότερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κάθε αρχή της σαιζόν τα ίδια χάλια πάντως. Όλοι golden hunters με legendary back cards, με το ίδιο ακριβώς deck (face hunter) και να τους έρχονται και όλες οι κάρτες στα χέρια για rush, ενώ εσύ με mage να παίρνεις στα χέρια 2 fireball και ένα golem. Το coin ο άλλος πάντα φυσικά. Με τα χίλια ζόρια έφτασα 14 σήμερα, από 4 που τερμάτισα χ8ες. Πολύ ξύλο και περισσότερη γκαντεμιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 grats για το legend alex , βαλε και μια pic ipad+παραλια ομως να ολοκληρωθείς σαν hs παίχτης επιβάλλεται. :P Εγω το legend cardback δεν το παιζω ποτε παντως, εκτος οτι γινεσαι στοχος BM αρκετοι παιζουν πολυ πιο προσεκτικα απεναντι σου. Επισης το νεο ice crown που εδωσαν τα σπαει imo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 alex το explosive trap δεν to κραταμε στην αρχή; kai ναι από handlock χάνω πλεον σπανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το explosive trap δεν το κρατάς ποτέ στην αρχή. Κρατάς mad scientist. Εγω το legend cardback δεν το παιζω ποτε παντως, εκτος οτι γινεσαι στοχος BM αρκετοι παιζουν πολυ πιο προσεκτικα απεναντι σου. Επισης το νεο ice crown που εδωσαν τα σπαει imo.. Thanks! Eγώ το παίζω, θέλω ο άλλος να παίζει καλά στο κάτω κάτω τα BM απο τα 12χρονα δεν με ενδιαφέρουν υπάρχει το squelch και το χρησιμοποιώ συχνά. Έτσι και αλλιώς σύντομα θα είμαι και golden οπότε θα είμαι στόχος anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν Γεια σας και από εμένα που λέτε έχω ένα καλό hunter deck σχετικά νικαω αλλά νιώθω πως ο τρόπος που παίζω στα πιο πάνω επίπεδα θα είναι πολύ προβλέψιμος και συν να προστατευτω από κάτι τύπους mage και τέτοια με κάτι καρταρες νιώθω ξυπόλητος στα αγκάθια!!!ποιος ο στόχος του. Hunter και πως θα προστατευτω!!!!Τέλος όλα αυτά ρα aggro deck και τέτοια τι είναι!!!πιστεύεται πως το ότι παίζω μόνο Hunter και λίγο warrior να μην με βοηθάει και να πρέπει να ασχοληθώ και με άλλα deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε επειδή οι ερωτήσεις σου είναι πολύ γενικές είσαι για εδώ. http://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/2eisa7/valuable_competitive_hs_sites/ αν ποστάρεις κάνα deck και καμιά πιο συγκεκριμένη ερώτηση, να το συζητήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το explosive trap δεν το κρατάς ποτέ στην αρχή. Κρατάς mad scientist. Thanks! Eγώ το παίζω, θέλω ο άλλος να παίζει καλά στο κάτω κάτω τα BM απο τα 12χρονα δεν με ενδιαφέρουν υπάρχει το squelch και το χρησιμοποιώ συχνά. Έτσι και αλλιώς σύντομα θα είμαι και golden οπότε θα είμαι στόχος anyway Δυστυχως δεν ειναι μονο τα emotes BM και εγω mute τους κανω αμεσως, αλλα πολλες φορες εξαντλουν το χρονο σε καθε turn η οταν εχουν lethal και σου σπανε τα νευρα. Επισης αν κανει misplay ο αλλος λογο cardback το θελω γιατι οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις