Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Εδώ ποστάρετε φώτο με τη φάτσα σας.

Το παλιό θρεντ εδώ.

Οι κανόνες οι γνωστοί, όχι φέηκ φώτοζ, όχι καρτούν, όχι φώτοζ ένα_tshirt_και_μαύρο_πλαίσιο_στη_μούρη, γενικά όχι χιούμορ ανθρώπου που μισεί το αποσμητικό και ντρέπεται να μιλήσει στον ντελιβερά.

Επίσης, σχόλια μόνο για τις φώτο. Όχι ψιλή κουβέντα. Για να ξέρετε που είναι η λεπτή γραμμή που τα χωρίζει, αν αυτό που θέλετε να πείτε βγάζει νόημα ΜΟΝΟ ΜΕ QUOTE στην φώτο, τότε είναι οκ. Αν χρειάζεται και η ατάκα κάποιου προηγούμενου, θα. σας. κάνω. μπαν.

Ευχαριστώ, δικό σας, ξεκινάω εγώ με την πιο καγκούρικη φώτο που κατάφερε να με βγάλει ποτέ άνθρωπος.

Έμφαση στο λουλουδάτο.

1173612_10151803301316014_976481331_n.jp

• Like 16
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kι εγω συνεχίζω με την πιο επιστημονική φώτο μετά απο αυτην

images?q=tbn:ANd9GcSkJQyEVYnerLrWa-EO059

Sellers και Lucifer στο Cern δαμάζοντας ακτίνες σωματιδίων με ημιακέραιο σπιν, και στα τρελά κέφια ΚΑΙ με ακέραιο.

1185884_582173791835018_486760927_n.jpg

• Like 17
Δημοσ.

Kι εγω συνεχίζω με την πιο επιστημονική φώτο μετά απο αυτην

images?q=tbn:ANd9GcSkJQyEVYnerLrWa-EO059

Sellers και Lucifer στο Cern δαμάζοντας ακτίνες σωματιδίων με ημιακέραιο σπιν, και στα τρελά κέφια ΚΑΙ με ακέραιο.

1185884_582173791835018_486760927_n.jpg

Και για πες μου, πως ένιωσες που πέρασε μέσα από το κάφκαλό σου το σωματίδιο..;ρ

Πάντως, κρίνοντας από τα μισόκλειστα μάτια του Κων/νου πρέπει να cernόσασταν.

Δημοσ.

Λοιπόν. Εδώ ποστάρετε φώτο με τη φάτσα σας.

Το παλιό θρεντ εδώ.

Οι κανόνες οι γνωστοί, όχι φέηκ φώτοζ, όχι καρτούν, όχι φώτοζ ένα_tshirt_και_μαύρο_πλαίσιο_στη_μούρη, γενικά όχι χιούμορ ανθρώπου που μισεί το αποσμητικό και ντρέπεται να μιλήσει στον ντελιβερά.

Επίσης, σχόλια μόνο για τις φώτο. Όχι ψιλή κουβέντα. Για να ξέρετε που είναι η λεπτή γραμμή που τα χωρίζει, αν αυτό που θέλετε να πείτε βγάζει νόημα ΜΟΝΟ ΜΕ QUOTE στην φώτο, τότε είναι οκ. Αν χρειάζεται και η ατάκα κάποιου προηγούμενου, θα. σας. κάνω. μπαν.

Ευχαριστώ, δικό σας, ξεκινάω εγώ με την πιο καγκούρικη φώτο που κατάφερε να με βγάλει ποτέ άνθρωπος.

Έμφαση στο λουλουδάτο.

1173612_10151803301316014_976481331_n.jp

Γνωστη φατσα, καποιον μου θυμιζεις αλλα ποιον ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...