Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδώ και καιρό θέλω να αλλάξω τον υπολογιστή μου γιατί έχει παλιώσει αρκετά και είναι τόσο παλιός που νομίζω πως ούτε ολική αναβάθμιση δεν του αξίζει.

Εσείς στην θέσει μου θα αγοράζατε έτοιμο υπολογιστεί η θα τον φτιάχνατε μονοί σας;

Εάν φτιάξω ένα PC μόνος μου  λένε βγαίνει πιο φθηνά αλλά το πρόβλημα είναι ότι να των συναρμολογήσω θα μπορέσω,οι ρύθμισης BIOS είναι αυτές που με προβληματίζουν για αυτό έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση να φτιάξω εγώ ένα PC,μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Alienware x51 αξίζει κατά την γνώμη σας να πάρω το Alienware x51 με 1100$ η να αγοράσω Alienware Aurora με 1400$ είναι σχετικά ίδιοι πιστεύω θα έχουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις. Ποια είναι η γνώμη σας για την Alienware.

hwdezl.png                        2lnk8k6.jpg 

Ποιο αναλυτικά για τους υπολογιστές μπορείτε να δείτε εδώ:

AlienWare X51 :http://www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx

AlienWare Aurora:http://www.dell.com/us/p/alienware-aurora-r4/pd.aspx?~ck=mn

Δημοσ.

Καθόρισε το budget σου και φτιάξε ενα υπολογιστή κομμάτι κομμάτι

Αν το κάνω κομμάτι κομμάτι δεν θα μπορέσω να κάνω της ρυθμίσεις BIOS....

Κάτι άκυρο μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω κάτι ψύκτες για PC που λειτουργούν με νερό έχω δει κάτι Video στο YouTube και φαίνεται πολύ όμορφο.

:P

Δημοσ.

αυτα τα alienware που παραθετεις.. θα πεταχτεις εσυ η καποιος γνωστος σου αμερικη να τα παρεις? 

γιατι για ελλαδα υπαρχει και το τελωνειο..που καθιστα την αγορα απο 'κει, ασυμφορη 

με 950€ φτιαχνεις υπερ-πληρη υπολογιστη κομματι κομματι, ανοιξε θεμα στο Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις

Αν το κάνω κομμάτι κομμάτι δεν θα μπορέσω να κάνω της ρυθμίσεις BIOS....

Κάτι άκυρο μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω κάτι ψύκτες για PC που λειτουργούν με νερό έχω δει κάτι Video στο YouTube και φαίνεται πολύ όμορφο.

:P

για να βαλεις αυτα τα ομορφα με τα χρωματα και υγρα να γυροφερνουν θελει πολυ δουλεια και ψαξιμο.

μπορεις να πας σε κατι ετοιμο για υδροψυξη αλλα δεν θα χει την ομορφια που ψαχνεις. για παραδειγμα: αυτα εδω: https://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?from=most-popular&keyphrase=corsair+hydro

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις εμπειρία η καποιο φίλο να σε βοηθήσει να το στήσετε τοτε η θα τα πάρεις κομμάτια και θα πεις απο εκει που θα το πάρεις να στο συναρμολογήσουν κτλπ να ειναι πλήρως λειτουργικό αλλιως θα πας σε έτοιμη λύση.

Δημοσ.

αυτα τα alienware που παραθετεις.. θα πεταχτεις εσυ η καποιος γνωστος σου αμερικη να τα παρεις? 

τον Οκτώβριο είναι να έρθει κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο από Αμερική εδώ,άμα του στύλο τα λεφτά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το φέρι εδώ.

εάν πάλη δεν θα θέλει,πουλάει και στα MediaMartk αλλά με πολύ τσιμπημένες τιμές 

Στα Alienware το ποιο όμορφο είναι ο φωτισμός και η σχεδιάσει του πύργου,το ωραίο στον φωτισμό είναι ότι βάζεις ότι χρώμα θέλεις εσύ,από την άλλη το Pc δεν το παίρνεις για τα Led του.

Δημοσ.

αυτα που παραθετεις ομως ειναι η "προτινομενες τιμες" , αμα μπεις μες την λιστα ,  η καλυτερη version του καθε pc περνει +1χιλιαρικο 

τα alienware ειναι κλεψια ρε φιλε , αμα παρεις τα ιδια εξαρτηματα θα σου βγει πιο φτηνο , και θα σου μεινουν και λεφτα για να κανεις υδροψυξη με 2 ψυγεια 

Δημοσ.

αυτα που παραθετεις ομως ειναι η "προτινομενες τιμες" , αμα μπεις μες την λιστα ,  η καλυτερη version του καθε pc περνει +1χιλιαρικο 

τα alienware ειναι κλεψια ρε φιλε , αμα παρεις τα ιδια εξαρτηματα θα σου βγει πιο φτηνο , και θα σου μεινουν και λεφτα για να κανεις υδροψυξη με 2 ψυγεια 

Μήπως επιλέγεις και κάτι παραπάνω επειδή έμενα μέχρι και το Ceck out μου δείχνει την ίδια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...