bbtraveller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, πριν κανά δίμηνο χάλασε το notebook μου και για να μην πετάξω την οθόνη αγόρασα αυτό εδώ, το οποίο δουλευει κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι το εξής..Η κάρτα που έχω δεν παίζει τρεις οθόνες ταυτόχρονα και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η μία από τρεις να παίζει από την κάρτα του i5 και οι άλλες δύο από την κάρτα γραφικών. Ευχαριστώ
bbtraveller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Γίνεται τελικά! Στις ρυθμίσεις του bios επιλέγεις τα γραφικά να είναι μόνιμα enabled, αντί για auto. Έτσι, "διαβάζει" και τις τρεις οθόνες.
WalkerSW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μαλιστα να και κατι που δεν ξεραμε.... Σε clone mode δινει εικονα ή extended?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 check κι αυτό... http://www.anandtech.com/show/4199/lucids-virtu-enables-simultaneous-integrateddiscrete-gpu-on-sandy-bridge-platforms
sapios_gkomenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Tι μητρική έχεις?άρα τελικά είναι εφικτό αυτό το hybrid crossfire/sli? Eίναι θέμα μητρικής? check κι αυτό...http://www.anandtech.com/show/4199/lucids-virtu-enables-simultaneous-integrateddiscrete-gpu-on-sandy-bridge-platforms A γίνεται μέσω software.Αν και διαβάζω οτι έχει αρκετά bugs
bbtraveller Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Gigabyte Z77M-D3H, bios F13 Δεν ξέρω αν είναι θέμα μητρικής. Πάντως σε μένα δουλεύει απροβλημάτιστα. Αν θέλετε να κοιτάξω κάτι, ευχαρίστως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 βασικά πρέπει να έχει η μητρική chip της Lucid για να γίνει η δουλειά...
venumis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Κάτσε για να καταλάβω, έχεις βάλει ένα dvi/hdmi/vga στην μητρική και άλλες δύο στην κάρτα γραφικών και δουλεύουν ταυτόχρονα και οι τρεις οθόνες? Σε όλα τα mode δουλεύουν ή μόνο σε κλωνο?
bbtraveller Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 'Οχι. Το 1ο vga είναι στη μητρική και τα άλλα δύο (2ο vga και DVI) είναι στην κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε κλώνο (υποθέτω ναι) αλλά σε extended που το θέλω δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα