Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενας γνωστος μου εδω στην γειτονια ειχε τι εξης περιστατικο.Καθημερινη μερα,αργα το απογευματακι μολις εχει κλεισει το μαγαζι του και παει να ανεβει στο μηχανακι το οποιο το εχει στο γκαραζ του μαγαζιου του για να παει σπιτι του..Τοτε εκει του την πεφτουν 4 ατομα της ομαδας ΔΙΑΣ εκ των 2 απο αυτους ειχαν οπλα στα χερια τους,g3 δεν ξερω τι.. Και τον αρχιζουν στις ερωτησεις και τον ψαχνουν απο πανω μεχρι κατω και του παιρνουν ολα τα στοιχεια του.Τα επιβεβαιωσαν απο τα κεντρικα και αυτο ηταν.Θελω να κανω μια ερωτηση,ολο αυτο ειναι νομιμο? Εχουν την δικαιωδοσια να μπουν στο γκαραζ του (το οποιο ειναι σε ανοιχτο μερος σαν αυλη ενα πραγμα αφου η πορτα ειναι καγκελοπορτα η οποια ηταν ανοιχτη) και να κανουν ολο αυτο? Επισης εχουν την δικαιωδοσια να σου κανουν ελεγχο πανω στο πεζοδρομιο εξω απο το μαγαζι σου ετσι χωρις κανεναν απολυτως λογο?

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενας γνωστος μου εδω στην γειτονια ειχε τι εξης περιστατικο.Καθημερινη μερα,αργα το απογευματακι μολις εχει κλεισει το μαγαζι του και παει να ανεβει στο μηχανακι το οποιο το εχει στο γκαραζ του μαγαζιου του για να παει σπιτι του..Τοτε εκει του την πεφτουν 4 ατομα της ομαδας ΔΙΑΣ εκ των 2 απο αυτους ειχαν οπλα στα χερια τους,g3 δεν ξερω τι.. Και τον αρχιζουν στις ερωτησεις και τον ψαχνουν απο πανω μεχρι κατω και του παιρνουν ολα τα στοιχεια του.Τα επιβεβαιωσαν απο τα κεντρικα και αυτο ηταν.Θελω να κανω μια ερωτηση,ολο αυτο ειναι νομιμο? Εχουν την δικαιωδοσια να μπουν στο γκαραζ του (το οποιο ειναι σε ανοιχτο μερος σαν αυλη ενα πραγμα αφου η πορτα ειναι καγκελοπορτα η οποια ηταν ανοιχτη) και να κανουν ολο αυτο? Επισης εχουν την δικαιωδοσια να σου κανουν ελεγχο πανω στο πεζοδρομιο εξω απο το μαγαζι σου ετσι χωρις κανεναν απολυτως λογο?

Για το 1ο δε ξέρω αλλά για το 2ο γιατί όχι ?

Δημοσ.

Μια χαρά νόμιμα είναι.

Αν ο φίλος σου ήταν δραπέτης απο τις φυλακές Τρικάλων και του έκαναν λογικό δεν θα σου φαινόταν? Ε με το που διαπίστωσαν ότι δεν είναι, τον άφησαν.

και προφανώς για να έγινε το έκαναν γιατί υπήρχε κάποιο συμβάν στην περιοχή. Τι θες να κάνουν στους εγκληματίες , να τους κερνάνε καφέ και να τους ρωτάνε πως τους λένε και αν ήταν καλα παιδια?

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά μπορούν και καλά κάνουν. Γιατί θίχτηκε ο φίλος σου που τον ψάξαν;

Μπορεί να είχε γίνει κάποιο περιστατικό στην περιοχή και ο φίλος σου να εμοιαζε στον ύποπτο..Ή μπορεί η εμφάνισει του φίλου σου να μοιάζει ύποπτη...(μακρια μαλλιά, μούσι και γενικά να είναι λέσι...)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά μπορούν και καλά κάνουν. Γιατί θίχτηκε ο φίλος σου που τον ψάξαν;

Μπορεί να είχε γίνει κάποιο περιστατικό στην περιοχή και ο φίλος σου να εμοιαζε στον ύποπτο..Ή μπορεί η εμφάνισει του φίλου σου να μοιάζει ύποπτη...(μακρια μαλλιά, μούσι και γενικά να είναι λέσι...)

αυτό ξαναπέστο 

1 και 2 με έχουν ψάξει ?

και δεν έχω μακρύ μαλλί , σκουλαρίκια , μούσι και μυώδης σωματότυπος 

αυτό θεωρείτε ύποπτο υποθέτω 

αν δεν έχεις όμως κάτι να φοβηθείς ας τους να ψάχνουν , who cares?

Δημοσ.

Καλα αηΔΙΑΣ και g3 δεν πανε μαζι.Να εσκασαν ετσι μυτη μου κανει πολυ λογικο αφου παντα ετσι κανουν οι "σουπερμαν".Τωρα για το πρωτο που λες δεν νομιζω να ειχαν το δικαιωμα αλλα να μου πεις για ολα τα αλλα εχουν?Κ ναι εχουν το δικαιωμα να κανουν ελεγχο μπατσοι ειναι...

Δημοσ.

Είχε καμια πινακίδα που έλεγε πως είναι ιδιόκτητος χώρος??

Το γκαραζ του σπιτιου σου ειναι δημοσιος χωρος?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά που μπουκαραν στο γκαραζ δεν ηταν καθόλα νόμιμο αν και δεν είμαι σίγουρος ποια ειναι τα όρια του σπιτιού συμφωνα με τον νόμο στο μπουρδελο που ζούμε. Για να σε ψάξουν δεν θέλουν ενταλμα και πάλι καλά. Μου εχει τυχει παρόμοιο περιστατικό πισω απο τον αρειο πάγο. Εκει μένει ενα φιλαράκι και ειχαμε αραξει 3 το πρωι μεσα στο αμαξι με ανοιχτα τα παραθυρα και συζητουσαμε για μια γκομενα που δεν του ξηγηθηκε ομορφα. Εμενα και του φιλου μας φαινοταν απολυτα λογικο αυτο που καναμε αλλα των αστυνομικων που κανουν συνεχεια βολτες στα τετραγωνα οχι και τοσο. Σταματησε 1 περιπολικο, βγηκαν 2 ατομα και αρχισαν τις ερωτήσεις. Κατεβηκαμε χαλαρώτατα απο το αμαξι, τους λεω ψάξτε οτι θελετε, κοιταξαν το πορτ μπαγκαζ (απλα το ανοιξαν), κοιταξαν τα χαρτιά, μας ρωτησαν τι κανουμε εκει, γελασαν με την απαντηση και σηκωθηκαν και εφυγαν. Αν εγω ειμουν χαλαρουα, αυτων ετρεμε το φιλοκαρδι γιατι αν ειχα τον καλασζικοφ και τον μπερετα παρεα στο αμαξι μπορει να μην γυριζαν σπιτι τους. Ξερω πως πολλοί αστυνομικοι εχουν μαλακισμενη συμπεριφορα, αλλα αναμεσα στα 700 ευρω που περνουν, την ελλειπη εκπαιδευση τους και το ενδεχομενο ο καθε ξεμπαρκος να τους φυτεψει μια στο δοξα πατρι, τους καταλαβαίνω κάπως. Οπως και με τα υπολοιπα του τόπου δεν φταίνε αυτοι αλλα το κράτος μπαχαλο.

Επεξ/σία από Dark_Duck
  • Like 12
Δημοσ.

Είχε δικαίωμα, να ζητήσει να πάνε όλοι μαζί στο τμήμα, να καταγραφεί το γεγονός και να του δώσουν έγγραφη απάντηση, για τον λόγο που έγινε η έρευνα.

Άν είχαν G3, δεν ήταν ΔΙ.ΑΣ ακριβώς...

και το πιθανότερο είναι, να είχαν πάρει εντολή να το κάνουν.

Δημοσ.

Εντάξει μαλάκες σε όλους τους κλάδους υπάρχουν και ειδικά σε αστυνομίες, στρατούς κτλ που έχουν εξουσία είναι λογικό να υπάρχουν πιο πολλοί μαλάκες.  Αλλα πλέον το να κάνεις τέτοιο επάγγελμα σε τέτοιους καιρούς, είναι λειτούργημα!

• Like 2
Δημοσ.

Αν εγω ειμουν χαλαρουα, αυτων ετρεμε το φιλοκαρδι γιατι αν ειχα τον καλασζικοφ και τον μπερετα παρεα στο αμαξι μπορει να μην γυριζαν σπιτι τους. Ξερω πως πολυ αστυνομικοι εχουν μαλακισμενη συμπεριφορα, αλλα αναμεσα στα 700 ευρω που περνουν, την ελλειπη εκπαιδευση

δεν θελω να στο χαλασω αλλα σπανια θα σταματησουν τους υποπτους...ναι γιατι δεν θελουν μπλεξιματα για 800ε,γι αυτο θα σταματησουν τον πιο νορμαλ για να γραψουν στο χαρτι συμβαντων...

Τελος επειδη παιρνουν 800 να το σκεφτονται καλυτερα οταν κοβουν υπερβολικες κλησεις με την γνωστη συμπεριφορα...ξερουμε οτι κανενας δημοσιος υπαλληλος και περιξ δεν θα φαει κληση με την νοοτροπια που υπαρχει και θα υπαρχει για παντα.

αν τα 800ε δεν ειναι καλα πιστεψε μου περιμενουν χιλιαδες ανεργοι για τις θεσεις τους.

τεσπα να μην γραφω μονο χολη ολοι αυτοι θα τρεξουν μονο σε κληση που θα δεχτουν

Δημοσ.

"οποιος παραχωρει κοματι απο την ελευθερια  του,για την ασφαλεια του,δεν αξιζει να εχει ουτε ελευθερια ουτε ασφαλεια"

δεν θυμαμαι που το διαβασα,αλλα εινα μεγαλη αληθεια.σε λιγο θα μπαινουν στα σπιτια μας και θα το θεωρουμε φυσικο..................................

• Like 4
Δημοσ.

...

Τοτε εκει του την πεφτουν 4 ατομα της ομαδας ΔΙΑΣ εκ των 2 απο αυτους ειχαν οπλα στα χερια τους,g3 δεν ξερω τι..

...

Μήπως ήταν RPG; Γιατί τελευταία κυκλοφορούν με τέτοια. Φήμες λένε ότι η Ελ.Ασ. θα τους προμηθεύσει και με Leopard. :ph34r:

• Like 4
Δημοσ.

Το γκαραζ του σπιτιου σου ειναι δημοσιος χωρος?

Όχι αλλά αν είναι υπαίθριος, σαν αυλή που ανέφερε που θες να ξέρουν αν είναι ιδιόκτητος?

Είχε δικαίωμα, να ζητήσει να πάνε όλοι μαζί στο τμήμα, να καταγραφεί το γεγονός και να του δώσουν έγγραφη απάντηση, για τον λόγο που έγινε η έρευνα.

Άν είχαν G3, δεν ήταν ΔΙ.ΑΣ ακριβώς...

και το πιθανότερο είναι, να είχαν πάρει εντολή να το κάνουν.

Αν ήταν με μηχανές χλωμό το κόβω να είχαν ημιαυτόματο πάνω τους και πιθανότατα MP-5, το G3 παραείναι μεγάλο για ελέγχους :P

Μήπως ήταν καμιά ΟΠΚΕ με τζιπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...