karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Οταν πηγα να κανω φορματ στο σταδιο με τα διαμερισματα πατησα πανω στον σκληρο φορματ και μου εβγαλε το εξης μηνυμα:windows cannot be installed to this disk.the selected disk is of the gpt partition style εκλεισα τον υπολογιστη τον εβαλα να bootαρει απο τον σκληρο και μετα μου εβγαλε το σε μια μαυρη οθονη το εξης μηνυμα με ασπρα γραμματα:Intel Undi,PXE-2.1(build 083)Copyright © 1997-2000 Intel corporationThis Product is covered by one or more of the following patents:US5,307................Realtek PCIe FE Family Controller Series v1.27 (10/31/11)PXE-MOF:Exiting PXE ROM.Reboot and select proper Boot deviceor Insert Boot Media in selected Boot device and press any keyΤι να κανω?παει ο υπολογιστης?παπαλα?
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Πολλα δεν μας λες. Ο υπολογιστης ειναι λαπτοπ;και ποιο μοντελο; Ποσους δισκους εχεις,και τι εχει ο καθενας; Ποια μητρικη εχεις,αν ειναι desktop; Ποια windows θελεις να βαλεις; Αν ειναι λαπτοπ,πρεπει να ξερουμε αν υπαρχει recovery partition,και αν εχεις δημιουργησει recovery disks. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο οταν φτανεις στο σημειο που λες με το μηνυμα; ΕΑΝ χρειαστει ως τελευταια λυση να διαγραψεις ολα τα partitions, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ PARTITIONS TΑ ΕΧΕΙΣ. Πρεπει να ξερουμε τι εχεις,και τι πας να κανεις. Σιγουρα οπως το βλεπω,δεν παει ο υπολογιστης,ουτε παπαλα πηγε. Επι του θεματος,ΑΝ δεν εγινε φορματ,και υπαρχει η εγκατασταση,αλλα σου βγαζει προβλημα στο boot,πρεπει μαλλον να μπεις στο bios και να δηλωσεις τον δισκο στον οποιο υπαρχουν τα windows για να ξεκινησει. Πιο μπροστα ηταν ολα καλα;
karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ειναι λαπτοπ dell inspiron και εχω ενα σκληρο,το λαπτοπ ειχε windows 8 κ εγω πηγα να βαλω windows 7 και εγινε το αποτελεσμα που εγραψα,παρ'ολα αυτα πηγα να δοκιμασω να βαλω ξανα τα windows 8 που τα εχω αυθεντικα απο την dell.πριν παω να κανω το φορματ το λαπτοπ ηταν μια χαρα και επισης τα δεδομενα δεν με πειραζει αν τα χασω γιατι εχω σωσει ολα τα αρχεια μου.
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Tωρα τα ειπες ΟΠΩΣ επρεπε.ΑΡΑ δεν εχεις δεδομενα να χασεις,και ΕΧΕΙΣ κανει δισκους επαναφορας των windows σωστα; Moλις μου απαντησεις προχωραμε.Θελεις τωρα να βαλεις τα 8αρια με τα αυθεντικα δισκακια που δημιουργησες;
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 οχι τα 7 θελω να βαλω ΝΑΙ,ΟΚ,αλλα εχεις κανει απο τα 8αρια αυθεντικα,ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ;Σε ρωτω,γιατι θα σβηστουνε ολα απο τον δισκο! Εαν το μετανοιωσεις,και θελησεις να βαλεις παλι τα γνησια 8αρια,μετα θα με βριζεις,γιατι δεν σε ρωτησα.
karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 τι εννοεις δισκους επαναφορας;sorry δεν καταλαβα
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 τι εννοεις δισκους επαναφορας;sorry δεν καταλαβα Οταν πηρες το λαπτοπ,ειχε γνησια windows 8 επανω;ειχε καθολου δισκακια με τα windows να το συνοδευουν;Αν δεν ειχε δισκακια(που δεν θα ειχε αν ειναι λιγων ετων),θα εχει λογικα ενα partition με τα windows 8 αυθεντικα,σε περιπτωση φορματ και ξανα εγκαταστασης. Εκτος κι αν πηρες λαπτοπ με FreeDos και τα εβαλες μονος σου. Οπως βλεπω παντως τους δισκους σου,τετοιο partition δεν βλεπω.Εσυ θα μου πεις.
karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Οταν πηρα το λαπτοπ ειχε αυθεντικα windows 8 και μαζι ενα δισκο με drivers, λιγο καιρο μετα η dell μου εστειλε ενα cd με τα windows 8Και οταν πηγα να κανω το φορματ ειχε 5 ή 4 partition και κρατησα μονο αυτα τα 2
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Οταν πηρα το λαπτοπ ειχε αυθεντικα windows 8 και μαζι ενα δισκο με drivers, λιγο καιρο μετα η dell μου εστειλε ενα cd με τα windows 8 ΟΚ.Αρα τα εχεις σε δισκο.Παει αυτο. Κανε διαγραφη και τα 2 partition και η εγκατασταση θα προχωρησει.Πες μου τι εγινε.
karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 τωρα κανει installing windows με copying windows files και τετοια
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 τωρα κανει installing windows με copying windows files και τετοια Αρα προχωραει κανονικα.Περιμενε και κανε οτι σου λεει κατα την προοδο της εγκαταστασης.Οτι σου ζητησει δηλαδη.
karapro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 οκ ολα comple,σε ευχαριστω παρα πολυ,με εσωσες!
Hawk7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 οκ ολα comple,σε ευχαριστω παρα πολυ,με εσωσες! Χαιρομαι που βοηθησα.Να'σαι καλα.Καλοδουλευτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα