Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πηγα να κανω φορματ στο σταδιο με τα διαμερισματα πατησα πανω στον σκληρο φορματ και μου εβγαλε το εξης μηνυμα:windows cannot be installed to this disk.the selected disk is of the gpt partition style

εκλεισα τον υπολογιστη τον εβαλα να bootαρει απο τον σκληρο και μετα μου εβγαλε το σε μια μαυρη οθονη το εξης μηνυμα με ασπρα γραμματα:
Intel Undi,PXE-2.1(build 083)
Copyright © 1997-2000 Intel corporation

This Product is covered by one or more of the following patents:
US5,307................

Realtek PCIe FE Family Controller Series v1.27 (10/31/11)
PXE-MOF:Exiting PXE ROM.

Reboot and select proper Boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key

Τι να κανω?παει ο υπολογιστης?παπαλα?

Δημοσ.

Πολλα δεν μας λες.

Ο υπολογιστης ειναι λαπτοπ;και ποιο μοντελο;

Ποσους δισκους εχεις,και τι εχει ο καθενας;

Ποια μητρικη εχεις,αν ειναι desktop;

Ποια windows θελεις να βαλεις;

Αν ειναι λαπτοπ,πρεπει να ξερουμε αν υπαρχει recovery partition,και αν εχεις δημιουργησει recovery disks.

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο οταν φτανεις στο σημειο που λες με το μηνυμα;

ΕΑΝ χρειαστει ως τελευταια λυση να διαγραψεις ολα τα partitions, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ PARTITIONS TΑ ΕΧΕΙΣ.

Πρεπει να ξερουμε τι εχεις,και τι πας να κανεις.

Σιγουρα οπως το βλεπω,δεν παει ο υπολογιστης,ουτε παπαλα πηγε.

Επι του θεματος,ΑΝ δεν εγινε φορματ,και υπαρχει η εγκατασταση,αλλα σου βγαζει προβλημα στο boot,πρεπει μαλλον να μπεις στο bios και να δηλωσεις τον δισκο στον οποιο υπαρχουν τα windows για να ξεκινησει.

Πιο μπροστα ηταν ολα καλα;

Δημοσ.

ειναι λαπτοπ dell inspiron και εχω ενα σκληρο,το λαπτοπ ειχε windows 8 κ εγω πηγα να βαλω windows 7 και εγινε το αποτελεσμα που εγραψα,παρ'ολα αυτα πηγα να δοκιμασω να βαλω ξανα τα windows 8 που τα εχω αυθεντικα απο την dell.
πριν παω να κανω το φορματ το λαπτοπ ηταν μια χαρα και επισης τα δεδομενα δεν με πειραζει αν τα χασω γιατι εχω σωσει ολα τα αρχεια μου.

post-240280-0-32131700-1375963818_thumb.jpgpost-240280-0-96989900-1375963832_thumb.jpgpost-240280-0-58039400-1375963847_thumb.jpg

Δημοσ.

Tωρα τα ειπες ΟΠΩΣ επρεπε.ΑΡΑ δεν εχεις δεδομενα να χασεις,και ΕΧΕΙΣ κανει δισκους επαναφορας των windows σωστα;

Moλις μου απαντησεις προχωραμε.Θελεις τωρα να βαλεις τα 8αρια με τα αυθεντικα δισκακια που δημιουργησες;

Δημοσ.

οχι τα 7 θελω να βαλω

ΝΑΙ,ΟΚ,αλλα εχεις κανει απο τα 8αρια αυθεντικα,ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ;Σε ρωτω,γιατι θα σβηστουνε ολα απο τον δισκο!

Εαν το μετανοιωσεις,και θελησεις να βαλεις παλι τα γνησια 8αρια,μετα θα με βριζεις,γιατι δεν σε ρωτησα.

Δημοσ.

τι εννοεις δισκους επαναφορας;sorry δεν καταλαβα

Οταν πηρες το λαπτοπ,ειχε γνησια windows 8 επανω;ειχε καθολου δισκακια με τα windows να το συνοδευουν;Αν δεν ειχε δισκακια(που δεν θα ειχε αν ειναι λιγων ετων),θα εχει λογικα ενα partition με τα windows 8 αυθεντικα,σε περιπτωση φορματ και ξανα εγκαταστασης.

Εκτος κι αν πηρες λαπτοπ με FreeDos και τα εβαλες μονος σου.

Οπως βλεπω παντως τους δισκους σου,τετοιο partition δεν βλεπω.Εσυ θα μου πεις.

Δημοσ.

Οταν πηρα το λαπτοπ ειχε αυθεντικα windows 8 και μαζι ενα δισκο με drivers, λιγο καιρο μετα η dell μου εστειλε ενα cd με τα  windows 8
Και οταν πηγα να κανω το φορματ ειχε 5 ή 4 partition και κρατησα μονο αυτα τα 2

Δημοσ.

Οταν πηρα το λαπτοπ ειχε αυθεντικα windows 8 και μαζι ενα δισκο με drivers, λιγο καιρο μετα η dell μου εστειλε ενα cd με τα  windows 8

ΟΚ.Αρα τα εχεις σε δισκο.Παει αυτο.

Κανε διαγραφη και  τα 2 partition και η εγκατασταση θα προχωρησει.Πες μου τι εγινε.

Δημοσ.

τωρα κανει installing windows με copying windows files και τετοια

Αρα προχωραει κανονικα.Περιμενε και κανε οτι σου λεει κατα την προοδο της εγκαταστασης.Οτι σου ζητησει δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...