manosfp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Φίλος θέλει να προχωρήσει στην παρακάτω παραγγελία. Συμφωνείτε; Έχω την εντύπωση ότι πάει να κάνει μέγα σφάλμα.... Sent from my iPhone using Insomnia
andreapaog328 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 τα μονα που δικαιολογώ ειναι ο ssd και ο i5. μαρεσει που πα να δωσει 260€ για πεταμα σε ram (απ τη στιγμή που του φτανουν 8) αντι να παρει καναν i7 ξερω γω. πες του φίλου σου να βρει άλλον να του φτιαξει πύργο. τώρα αμα ειναι στόκος και εχει λεφτα για πεταμα παω πασο...
umbrella co. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 1100 watt τροφοδοτικο ειναι απο υπερβολικο εως παρανοικο, εκτος αν μιλαμε για μελλοντικο sli gtx Titan. Aπο κει και περα, γιατι να μην παει σε z87? Kαι το κυριοτερο ολων: τι ακριβως θα κανει με αυτο το pc?????????
andreapaog328 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 για ναχει βαλει gaming keyboard και mouse θα παιζει κανα lol 1
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οτι λένε τα παιδιά , 32 gb ειναι εξωπραγματικά ας βάλει 6 η 8 , το τροφοδοτικό επίσης ασχολίαστο τα watt με ενα 650 700 watt ειναι κομπλέ οπως επίσης και να ειναι καποιο ποιο επώνημο thermaltake corsair κτλπ , με οτι χρήματα θα εξοικονομήσει μπορεί να βάλει για ssd τον samsung 840 pro 1
umbrella co. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 για ναχει βαλει gaming keyboard και mouse θα παιζει κανα lol Φιλε μου ειναι παρανοικος ο ανθρωπος που θελει να φτιαξει Gaming pc και σκαει 490+ για καρτα γραφικων ενω αγοραζει keyboard του 20ρικου και αυτο το ποντικι.
Hyphen Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Για μενα με τετοιο bugdet πρεπει να βαλει κανα πληκτρολογιο και ποντικι της προκοπης, μου εχει βαλει 270 ευρω ραμ που δεν θα τις κανει τιποτα στην ουσια και παει και μου βαλει πληκτολογιο 20 ευρω?!@?!?@!? Πρεπει να αλλαξει ραμ,psu σιγουρα για ειναι υπερβολικα και να βαλει κανα πληκτρολογιο ποντικι Mousepad Α και ssd ας βαλει 840 pro με τετοιοι budget. 1
manosfp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι, εκτός του επεξεργαστή που τον θεωρώ μικρό. Πληκτρολόγιο, ποντίκι ανάξια λόγου, αλλού είναι το ζουμί. Η αυτοκτονία είναι στις μνήμες και το τροφοδοτικό... Sent from my iPhone using Insomnia
Fulgore1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ενω η καρτα γραφικων στα 500ευρω οταν την αγοραζεις απο αλλου με 370,δεν ειναι αυτοκτονια ετσι????http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html.Ωραια ο σκοπος του post ποιος ειναι και με τετοιο τιτλο??Να του βγαλουμε συνθεση που δεν προκειται να μας ακουσει και θα παρει οτι θελει ή να κραξουμε καποιον ο οποιος δεν ξερει τι θελει απο ενα pc??Η παραπανω συνθεση ειναι σχεδον ολη λαθος αν μιλαμε για gaming χρηση αλλα προφανως αυτος ειναι που θελει να πληρωσει και αν δεν θελει να ακουσει ή να διαβασει κανενα απο τα 100δες post στο insomnia για gaming pc,δικο του θεμα καθαρα.
manosfp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ξεκινάμε απο τα specs. Οσον αφορά τις τιμές σαφώς και θα γίνει πιο ενδελεχής έρευνα. Sent from my iPhone using Insomnia
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 πατρίδα για τα 32GB ram δε μπορώ να πω αν είναι υπερβολή ή όχι καθώς δεν βλέπω να αναφέρεις τι δουλειά κάνει πάνω στο pc. εμένα πχ πλέον δε με φτάνουν τα 16GB σε αρκετές περιπτώσεις. Τώρα psu -> φάουλ. ποιοτικό 500άρι παλεύει άνετα το οποιοδήποτε σύστημα με μία κάρτα πλέον. Αν χρειάζεται τα 32GB ram τότε μάλλον σε i7 πρέπει να πάει Αν όχι τότε ορθά μπήκε ο i5 (αν η χρήση είναι μόνο games) Και στη ψύκτρα μου φαίνονται too much money για τη πάρτη της. Αλήθεια ποια οθόνη έχει;
g8anos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σιγα την αυτοκτονία ρε εσεις ... 32 gb ram εχω βαλει και εγω, σε συνδιασμο με εναν samsung ssd, και τα windows 8 πετανε κυριολεκτικά! Και στα games μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα ... Το τροφοδοτικο μου φαινεται υπερβολικο. Καλυτερα να παρει ενα μικροτερο και με τα λεφτα να παρει τον samsung ssd... Επισης και το κουτι ειναι αρκετα τσιμπημενο.
RellikEht Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι πως για σερφάρισμα τα 4 είναι υπεραρκετά από και πέρα πάει τι δουλειά θέλει να κάνει κανείς τα 32 για gaming είναι υπερβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα