Hawk7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παιδια,εχει 4 μερες που εχω αυτη την καρτα, http://www.skroutz.gr/s/447246/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Mobile-Class-10.html και τωρα τελευταια συχνα,καθε φορα που ξεκλειδωνω την οθονη του κινητο και τυχαιες στιγμες,ο γαλαξιας μου πεταει επανω στην μπαρα των ρυθμισεων το μηνυμα, "απροσμενη αφαιρεση καρτας sd" και μετα "προετοιμασια καρτας". Εκανα ερευνα,και διαβασα αμετρητα σχολια οτι φταιει η καρτα και το μεγεθος της καρτας.Αλλοι με διαφορετικες καρτες ιδιου μεγεθους και μικροτερου 8γιγα π.χ, Kingston,apacer κλπ,κανουνε τα ιδια παραπονα. Αλλοι λενε οτι φταιει τελικα ο γαλαξιας,οτι ρημαζει τις καρτες.Τα ψιλο εχω παιξει,και μπερδευτει. Εχει-ειχε κανεις το ιδιο προβλημα;πολλοι λενε οτι οι καρτες παρεδιδαν πνευμα μετα απο καποιο καιρο ξαφνικα.Υπαρχει τροπος να δω αν φταιει η καρτα;και αν οχι,να πιαστω απο δευτερα με την samsung; Εχω δοκιμασει φορματ απο το κινητο,σε υπολογιστη κλπ,αλλα συνεχιζει τα ιδια. Εγω backup εκανα καλου κακου. Η Sandisk τα ριχνει μετα απο παραπονα στην samsung,και η samsung φυσικα στους αλλους.
karapiperidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ειχα το ιδιο προβλημα με την καρτα μεχρι που αλλαξα κινητο.ΔΕΝ φταιει το τηλεφωνο απλα η καρτα σου ή ειναι μεγαλη ή ειναι μικρη.
Hawk7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ειχα το ιδιο προβλημα με την καρτα μεχρι που αλλαξα κινητο.ΔΕΝ φταιει το τηλεφωνο απλα η καρτα σου ή ειναι μεγαλη ή ειναι μικρη. Και'γω ελεγα να ριξω ενα τηλεφωνο στην samsung,αλλα αφου μου λες οτι ειχες το ιδιο προβλημα,να σε ρωτησω,ποια καρτα εχεις ακριβως και τι μεγεθος; Εγω εχω αυτην που παρεθεσα.32 γιγα μικρη δεν ειναι,αλλα υποτιθεται οτι παιρνει και 64. Πες μου ποια ακριβως εχεις,ωστε οταν τα τιναξει αυτη,η' πιο γρηγορα να την αλλαξω,να μην εχω τετοιο θεμα ξανα και μου καταστρεψει τα τελευταια δεδομενα μου.Με αυτες γενικως δεν εχουμε την δυνατοτητα να πειραματιζομαστε,διοτι ειναι και ακριβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα