Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να στήσω ένα καινούργιο pc γιατί το δικό μου παλιώνει και επειδή σε κανα μήνα θα πάω στρατό θέλω να το χαρώ λίγο. έχω ήδη έναν σκληρό 500gb sata 2 western digital caviar blue 32mb 7200rpm 

Ποσό που διαθέτουμε :700-900ευρώ

Χρήση υπολογιστή :Gaming 1080p maxed out, ταινίες hi10 1080p, fansubbing 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:aegisub,mkvtoolnix(mkvmerge,mkvextract)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ;Έχω το Tv monitorSamsung T27B300W 1920x1080p led

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  έχω ήδη

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με πειράζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στη στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα στηθεί από εμένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .έχω windows 7 32bit ultimate sp1 αλλά δεν θα με πείραζε και windows 8 από τον θείο

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/494227-pc-gaming-pc-800-%CE%AD%CF%89%CF%82-1000-euro/page-3 Δες την συνθεση του adtakh απλα βγαζεις απεξω την οθονη που δεν σε ενδιαφερει(ο ενδιαφερομενος ηθελε και οθονη)

Απλα αντι για Palit πας σε http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html

Δημοσ.

Δηλαδή έχουμε και λέμε:

Cpu: amd fx 8320

gpu:Gigabyte gtx760

motherboard: gigabyte 990xa-ud3 r3.0

cpu cooler:scythe  mugen 3100

psu:xfx 500w

ram  G.SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

σκληρό δίσκο έχω ήδη αυτόν που είπα παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν κάνει ssd v300 η 840?

και από κουτί αν βάλω το aerocool x1?

έχω ΄ήδη το coolermaster mystic 631 απλά έχει παλαιώσει αρκετά και είναι usb 2.0

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να πας στρατο πρωτα.υπαρχουν και αλλοι τροποι να χαρεις τα λεφτα πριν τον στρατο.και στην πρωτη μεγαλη αδεια θα εχουν βγει καλυτερα πραγματα για να αγορασεις.

• Like 4
Δημοσ.

Aν δε σ'ενδιαφερει το o/c μπορείς να κατέβεις 100 ευρώ.

Αν σ'ενδιαφερει υπολόγισε και μια ψήκτρα του βεληνεκούς που θέλεις.

post-227308-0-76116900-1375457113_thumb.jpg

Σύνολο = 913.00

Δημοσ.

Εγω λεω να πας στρατο πρωτα.υπαρχουν και αλλοι τροποι να χαρεις τα λεφτα πριν τον στρατο.και στην πρωτη μεγαλη αδεια θα εχουν βγει καλυτερα πραγματα για να αγορασεις.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις οι τιμές πέφτουν μέρα με τη μέρα

Δημοσ.

Αν δεν αλλαζεις συχνα pc παντως η συνθεση του Moviemaker ειναι αρκετα δυνατη.Το οτι θα εχεις το pc μονο 1 μηνα εχει το κακο για μενα οχι οτι αλλαζουν οι τιμες που ειναι πραγμα αυτονοητο αλλα το οτι δεν θα βγει και κανα παιχνιδι της προκοπης εκτως του GTA V και αυτο θα ειναι για κονσολες..Τωρα αν δεν εχεις παιξει τα παιχνιδια αυτης της γενιας σε καποια κονσολα ή στο παλιο σου pc τοτε καπως αξιζει η αγορα,αλλιως μαλλον θα ηταν καλυτερο να το σκεφτεις σοβαρα για μετα το στρατο.

Δημοσ.

Αν δεν αλλαζεις συχνα pc παντως η συνθεση του Moviemaker ειναι αρκετα δυνατη.Το οτι θα εχεις το pc μονο 1 μηνα εχει το κακο για μενα οχι οτι αλλαζουν οι τιμες που ειναι πραγμα αυτονοητο αλλα το οτι δεν θα βγει και κανα παιχνιδι της προκοπης εκτως του GTA V και αυτο θα ειναι για κονσολες..Τωρα αν δεν εχεις παιξει τα παιχνιδια αυτης της γενιας σε καποια κονσολα ή στο παλιο σου pc τοτε καπως αξιζει η αγορα,αλλιως μαλλον θα ηταν καλυτερο να το σκεφτεις σοβαρα για μετα το στρατο.

Έχω παίξει μόνο τα παιχνίδια που είναι exclusives για τις κονσόλες γιατί έχω ps3 στο pc μόνο το dmc μου έπαιξε maxed out οπότε δεν έχω παίξει κανένα όπως καταλαβαίνεις. ευχαριστώ όλα τα παιδιά όταν θα πάρω την πρώτη μου άδεια θα ξαναζητήσω γνώμες ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...