Xorxhs! Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι έχει story mode(single player) και online mode (multiplayer) ? Αξίζει το online κομμάτι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλά ναι, κι εγώ όταν είδα πρώτη φορά τον Johnny να δέρνει τόσο μπερδεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι έχει story mode(single player) και online mode (multiplayer) ? Αξίζει το online κομμάτι του? Eχει κ τα 2 ναι Το online κομματι ειναι tricky , γιατι παιζεις με το netcode Υπαρχει πιθανοτητα να κολλας απειρα , υπαρχει κ η πιθανοτητα να παιζεις smooth Στο Ps4 εχει κ region lock απ΄οσο ξερω , στο PC δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εμένα η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρώτον, το παιχνίδι σέρνεται. Επεξεργαστή έχω Intel [email protected], μνήμη 8 GBytes στα 666 MHz και κάρτα γραφικών HD7890 με 2 GΒs μνήμης. ΟΚ, παλιό συστηματάκι, αλλά η ένστασή μου είναι στον τρόπο που κολλάει το παιχνίδι. Πρώτον, δεν παρατηρώ fps drop ή γενικά χαμηλό fps, αλλά έντονο stuttering. Και το δεύτερο στοιχείο που με βάζει σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά από τη μεριά της Netherrealm είναι ότι η διαφορά από όταν βάζω τα gfx όσο πιο τέρμα γίνεται σε σχέση με όταν τα ρίχνω στα τάρταρα, είναι πολύ μικρή (από πλευράς απόδοσης, αν και οπτικά και πάλι δεν βλέπω τπτ το τρομερό). Αλλά νταξ, πες ότι στο μέλλον φτιάχνουν patches ή κάνω εγώ αναβάθμιση και το παιχνίδι τρέχει τζιτζί. Το άλλο θέμα που με ξένισε ήταν τα disciplines. Αρχικά ήλπιζα ότι απλά, ανάλογα με το στιλ που γουστάρει να παίζει ο καθένας (που σιγά, για Mortal Kombat μιλάμε, όχι για εξομοιωτή ζίου ζίτσου) απλά θα γίνονταν πιο δυνατές οι αντίστοιχες επιθέσεις. Αλλά το να μου στερείς ειδικές κινήσεις επειδή δεν διάλεξα το σχετικό discipline, το θεωρώ απαράδεκτο. Π.χ. στον Rayden αν δεν διαλέξεις το teleport discipline δεν μπορείς να κάνεις teleport (duh). Έλεος, πρόκειται για signature κίνηση, είναι δυνατόν να την αφαιρούν για να προσθέσουν ένα gimmick; Και δεν είναι ότι έχει πια τοοοοοσες κινήσεις κάθε discipline που δεν χωράνε όλες οι κινήσεις σε ένα. Π.χ. το "κάτω - πάνω" που είναι η κίνηση για το teleport του Rayden απλά δεν κάνει τίποτα αν διαλέξουμε άλλο discipline πέραν του teleport. Τραγικό λάθος αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη από τη NR, απλά και μόνο για να πουν ότι διαφοροποίησαν κάπως το παιχνίδι και δεν μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό. If it ain't broken, don't fix it. Τώρα για το online, ενδιαφέρουσα η ιδέα με τα factions. Ελπίζω γενικά να στηρίξουν το online κομμάτι του παιχνιδιού και να δώσουν στον κόσμο κίνητρο για να παίζει online, γιατί το ΜΚ9 όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι ήταν... άστα. Βέβαια ως παλιός του αθλήματος θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο πορωτικό όσο το να συντρίβεις τον φίλο σου στο σαλόνι του σπιτιού σου και να γίνεται καζούρα σε πραγματικό χρόνο. Αλλά σίγουρα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη (αν δεν γίνει frustrating λόγω lag). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Mortal Kombat X – First Performance Update Released, Extra 10,000 Krypt Koins Given To All PC Gamers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Mortal Kombat X – First Performance Update Released, Extra 10,000 Krypt Koins Given To All PC Gamers rly?? 15gb update? ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Λοιπόν, μετά το τελευταίο update, δεν κρασάρει στο button configuration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris206 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εμένα η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρώτον, το παιχνίδι σέρνεται. Επεξεργαστή έχω Intel [email protected], μνήμη 8 GBytes στα 666 MHz και κάρτα γραφικών HD7890 με 2 GΒs μνήμης. ΟΚ, παλιό συστηματάκι, αλλά η ένστασή μου είναι στον τρόπο που κολλάει το παιχνίδι. Πρώτον, δεν παρατηρώ fps drop ή γενικά χαμηλό fps, αλλά έντονο stuttering. Και το δεύτερο στοιχείο που με βάζει σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά από τη μεριά της Netherrealm είναι ότι η διαφορά από όταν βάζω τα gfx όσο πιο τέρμα γίνεται σε σχέση με όταν τα ρίχνω στα τάρταρα, είναι πολύ μικρή (από πλευράς απόδοσης, αν και οπτικά και πάλι δεν βλέπω τπτ το τρομερό). Αλλά νταξ, πες ότι στο μέλλον φτιάχνουν patches ή κάνω εγώ αναβάθμιση και το παιχνίδι τρέχει τζιτζί. Το άλλο θέμα που με ξένισε ήταν τα disciplines. Αρχικά ήλπιζα ότι απλά, ανάλογα με το στιλ που γουστάρει να παίζει ο καθένας (που σιγά, για Mortal Kombat μιλάμε, όχι για εξομοιωτή ζίου ζίτσου) απλά θα γίνονταν πιο δυνατές οι αντίστοιχες επιθέσεις. Αλλά το να μου στερείς ειδικές κινήσεις επειδή δεν διάλεξα το σχετικό discipline, το θεωρώ απαράδεκτο. Π.χ. στον Rayden αν δεν διαλέξεις το teleport discipline δεν μπορείς να κάνεις teleport (duh). Έλεος, πρόκειται για signature κίνηση, είναι δυνατόν να την αφαιρούν για να προσθέσουν ένα gimmick; Και δεν είναι ότι έχει πια τοοοοοσες κινήσεις κάθε discipline που δεν χωράνε όλες οι κινήσεις σε ένα. Π.χ. το "κάτω - πάνω" που είναι η κίνηση για το teleport του Rayden απλά δεν κάνει τίποτα αν διαλέξουμε άλλο discipline πέραν του teleport. Τραγικό λάθος αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη από τη NR, απλά και μόνο για να πουν ότι διαφοροποίησαν κάπως το παιχνίδι και δεν μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό. If it ain't broken, don't fix it. Τώρα για το online, ενδιαφέρουσα η ιδέα με τα factions. Ελπίζω γενικά να στηρίξουν το online κομμάτι του παιχνιδιού και να δώσουν στον κόσμο κίνητρο για να παίζει online, γιατί το ΜΚ9 όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι ήταν... άστα. Βέβαια ως παλιός του αθλήματος θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο πορωτικό όσο το να συντρίβεις τον φίλο σου στο σαλόνι του σπιτιού σου και να γίνεται καζούρα σε πραγματικό χρόνο. Αλλά σίγουρα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη (αν δεν γίνει frustrating λόγω lag). Stuttering παρατηρώ και γω και είναι άκρος εκνευριστικό με 4790k gtx 760 k' 8gb ram..... είτε όταν τα έχω όλα φούλ είτε όχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Aφού έχω το παιχνίδι σε δίσκο γιατί χρειάζεται να μου κάνει το install στους χαρακτήρες μέσω steam?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μαγκες θα τρελαθω κοιταξτε μολις εκανα το update των 15G χαλασε η εικονα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μαγκες θα τρελαθω κοιταξτε μολις εκανα το update των 15G χαλασε η εικονα! χωρις ναμαι σιγουρος αλλα εμενα μου φιανεται πως κατι παιζει με τους οδηγους της καρτας γραφικων..βασικα την ιδια καρτα εχουμε χΔ εχω τους 14.12 omega..αλλα το παιχνιδι ειναι απο τν θειο με αλλο update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εμενα μετα την εγκατασταση του update δουλευει καλα , αλλα το τρεμουλιασμα παραμενει ( σε λιγοτερο βαθμο) απο low εως high settings sta 1080 p μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το πρωι εβαλα τους beta κατεβασα και το update του παιχνιδιου και ερχομενος ειδα αυτο αλλα nba 2k15 grand thef ayto ηταν μια χαρα..!Εκανα απεγκατασταση τους drivers και ξαναεβαλα τους 14.12!Τωρα εφτιαξε! Τελικα τα σπασιματα της εικoνας ειναι μονο στην πιστα dead woods?εσεις ειστε ok? Διαβαστε εδω!http://community.wbgames.com/t5/General-Discussion/Dead-Woods-displays-sketchy-glitchy-graphics/m-p/463160 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Διαβάζω το μήνυμα του Psycho_Warhead το πρωί, τρέχω να βάλω το patch, ανοίγω το παιχνίδι και... έπαιζε τέλεια! Έκανε μόνο ένα μικρό stutter αμέσως αφού φόρτωνε η πίστα και μετά έπαιζε περίφημα (δείτε το προηγούμενο post μου για τα χαρακτηριστικά του συστήματός μου). ΑΛΛΑ... Πάνω στη χαρά μου που δεν θα χρειαζόμουν αναβάθμισή για το... Mortal Kombat, ξαφνικά το PC σβήνει μόνο του και έκτοτε δεν άνοιξε ξανά. Για να μην τα πολυλογώ, έκανα διάφορες δοκιμές και τελικά κατέληξα στο ότι η μητρική πρέπει να παρέδωσε πνεύμα. Ή αυτό ή είναι τόσο ρεαλιστικό το παιχνίδι που όταν έκανα electrocute τον Kotal Kahn με τον Raiden κάηκε και η μητρική μαζί με τον αντίπαλο. Anyways, ούτως ή άλλως τη ζαχάρωνα την αναβάθμιση εδώ και κάμποσο καιρό. Μάλλον ήταν σημάδι από τον θεό (του κεραυνού). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Διαβάζω το μήνυμα του Psycho_Warhead το πρωί, τρέχω να βάλω το patch, ανοίγω το παιχνίδι και... έπαιζε τέλεια! Έκανε μόνο ένα μικρό stutter αμέσως αφού φόρτωνε η πίστα και μετά έπαιζε περίφημα (δείτε το προηγούμενο post μου για τα χαρακτηριστικά του συστήματός μου). ΑΛΛΑ... Πάνω στη χαρά μου που δεν θα χρειαζόμουν αναβάθμισή για το... Mortal Kombat, ξαφνικά το PC σβήνει μόνο του και έκτοτε δεν άνοιξε ξανά. Για να μην τα πολυλογώ, έκανα διάφορες δοκιμές και τελικά κατέληξα στο ότι η μητρική πρέπει να παρέδωσε πνεύμα. Ή αυτό ή είναι τόσο ρεαλιστικό το παιχνίδι που όταν έκανα electrocute τον Kotal Kahn με τον Raiden κάηκε και η μητρική μαζί με τον αντίπαλο. Anyways, ούτως ή άλλως τη ζαχάρωνα την αναβάθμιση εδώ και κάμποσο καιρό. Μάλλον ήταν σημάδι από τον θεό (του κεραυνού). εκλαψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα