Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρόλο που είμαι της θεωρίας.. καιρό τώρα έχω μείνει με το Keyboard της περιγραφής μου το οποίο είναι ασύρματο.

Ο κύριος λόγος που δεν το είχα αλλάξει προ πολλού είναι το ότι είναι μικρό, και λόγω διαστάσεων χωράει στο συρταράκι.

Δε πάει άλλο, πρέπει να αγοράσω άλλο γιατί στο Online Competitive φαίνεται, είμαι εντελώς handicaped. Keyboard/Mouse των 20€ ήταν άλλωστε.. και εξυπηρετούσε και το Mousάκι για το κρεβάτι.

Σας παρακαλώ θερμά, καλύτερες προτάσεις Keyboard μικρών διαστάσεων.. το οποίο να μην έχει ούτε Ghosting, ούτε τρελούς ήχους στα πλήκτρα, να είναι black και να είναι εγγυημένο για Gamers. Φυσικά wired.

30-50€ να δώσω.. έχω κλήση 900€.. δε με παίρνει.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι στο συρτάρι αυτο στο γραφείο δεν θα χωρέσει καν. :D

Απλά το πρότεινα να το έχει και αυτο στο νου της και ας αποφασίσει τι είναι πιο σημαντικό.

Δημοσ.

Οπότε καταλαβαίνεις κορίτσι πας για νέο γραφείο  :P

Τώρα sorry για το thread hijacking αλλά πρόσεξα την υπογραφή σου και είδα το cyborg v.1.

Λίγο feedback on this (σε πμ για να μη το σκίσουμε το νήμα).

Δημοσ.

^ Θες να σου πω αν έμεινα ικανοποιημένη από το Joystick; Δεν ξέρω αν σε έπιασα.

Καλά Σπύρο.. επαλήθευσέ μου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πως μιλάμε για αυτό εδώ.

Δημοσ.

Ψάχνω dimensions να συγκρίνω με το δικό μου. Μισό.

Υ.Γ: ΟΚ. Βοήθεια, ούτε του δικού μου βρίσκω dimensions, ούτε του CM.. τι κάνω τώρα!;

Υ.Γ2: Εδώ του CM: 

• Dimensions18.7(L) x 6.5 (W) x 0.98(H) inch
Δημοσ.

Ρε Σπύρο είσαι τρελός; Το Keyboard ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

Διάβασα τον Guru.. έχει ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλω. Έτσι μου έρχεται να αλλάξω γραφείο. Άκου εκεί μηχανικό, CM (!!), με backlights ρυθμιζόμενα, blacks και δεν συμμαζεύεται με 62€.

Άνθρωπε έγραψες. Αν μπορούσαμε να βρούμε τις διαστάσεις του δικού μου (Logitech EX100), μπορώ να προσθέσω περίπου 3 δάχτυλα. Δεν θα κλείνει έτσι, αλλά δεν με νοιάζει.. πολλές φορές μένει και έτσι - δεν είναι αισθητικά κακό.

Υ.Γ: Εν τω μεταξύ το γραφείο μου κρατάει 32", και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Έτυχε και έχει "σχετικά" μικρό συρτάρι για Mouse/Keyboard.. και το ματ Mousepad μου πιάνει αρκετό χώρο.. αλλά δεν το αλλάζω με τη καμία. Το Aim μου δεν έχει θέμα..

Δημοσ.

Ίσα που την είχα βρει εγώ τη σελίδα! Σπύρο, όχι μόνο η γνώση σου είναι εξ ουρανού.. σε βρήκα και 6.30 (αλήθεια τι σκατά κάνετε εσείς τέτοια ώρα; :P)

Συνοψίζοντας.

CM Trigger: Dimensions18.7(L) x 6.5 (W)

Logitech EX100: 17.52 (L) 6.57 (W) 

Νομίζω πως τη παλεύω; Οι άντρες που το έχετε το μέτρο τι λέτε;

Δημοσ.

Δουλεύουμε. :D  Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα?

Μικρές οι διαφορές με το δικό σου οπότε μια χαρά θα είσαι πιστεύω. Δεν έκανα τίποτα μια προσφορά που παίζει πολύ καιρό στο ινσόμνια σου υπέδειξα! έτσι και αλλιώς σε λίγο θα στο πρότεινε ο qsis :) 

• Like 1
Δημοσ.

Δε πειράζει! Εγώ 9.00 πάω να το πάρω. Ο qsis δε προλάβαινε! =D

Online Gaming (C9 συγκεκριμένα), κόκκινα μάτια, τσίτα τα νεύρα.. και δε συμμαζεύεται!

Το αγοράζω, και έρχομαι να σας πω εντυπώσεις. Πάω να μαγειρέψω το μεσημεριανό μου για χθες, με μια σοκολάτα είμαι..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...