Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το cm storm trigger λετε να το αγορασω τωρα ή πιστευετε πως με τις εκπτωσεις θα πεσει η τιμη του?γιατι ψαχνω πληκτρολογιο με macro για gaming και βλεπω να προτεινετε αυτο..οποτς λετε τωρα ή να περιμενω?αα δεν καιγομαι ακομα,απλα αν ειναι να φτασει 100€ σε κανα μηνα,το τσιμπαω τωρα αμα ειναι

Δημοσ.

Ακολουθεί λίγο offtopic περί αρνητικών απόψεων για Roccat οπότε αν δε θέλετε μην ανοίξετε.

Ένα ποντίκι χρυσοπλήρωσα μια φορά (την πρώτη έκδοση γιατί έβγαλε και δεύτερη! ), και θεωρώ ότι ήταν τα χειρότερα 69€ που είχα δώσει πάνω στο PC. Εγώ πότε ξανά Roccat.

Ποιότητα;;; Χωρίς καν gaming (γιατί δεν ήμουν και ποτέ καμμένος gamer) έσπασε ο άξονας από το ροδάκι και με εκπληξη διαπίστωσα όταν το ξεβίδωσα πόσο μικρά μυαλά δουλεύουν εκεί ώστε να δημιουργήσουν κάτι τόσο ευπαθες.

Επίσης δεν ήξερα αρχικά αν οφειλόταν σε firmware ή σε κατασκευαστικό πρόβλημα, αλλά με firmware update ποτέ δεν διορθώθηκε και όταν έστειλα μαιλ να το αναφέρω μου είπαν ότι ναι παρουσιάζεται σε κάποια κομμάτια και το έχουν ακούσει και από άλλους (και δε μου είπαν να μου το αντικαταστίσουν ενώ θα πρεπε) και λίγο καιρό μετά λανσαρανε την δευτερη έκδοση του ίδιου ποντικιού (προφανώς χωρίς το πρόβλημα γιατί θα ήταν κατασκευαστικό το θέμα)

Το πρόβλημα λοιπόν ειναι το εξής. Τώρα πχ δουλεύει κανονικά στα windows, αν πάω να φορτώσω για παράδειγμα ένα live cd, USB ή γενικώς να φορτώσω τα windows για να κάνω φορμάτ, το ποντίκι δεν αναγνωρίζεται και πρέπει να ξεσυνδεθεί 1-2 φορές για να πάρει μπρος. Αν πάλι το κάνεις αυτό, αν μετά κάνεις restart και μπεις σε καποιο λειτουργικό σύστημα το ποντίκι πάλι είναι νεκρό και θέλει πάλι την ίδια διαδικασία αλλιώς φαίνεται σαν άγνωστη συσκευή. Το πρόβλημα δεν οφειλόταν στην μητρική μου γιατί επιβεβαιωθηκα και απο την εταιρία για αυτό αλλά το δοκίμασα και μόνος μου αλλού.

Ποιότητα κατασκευής πλακέτας;;; Στο σπίτι του να την είχε φτιάξει κάποιος θα ήταν καλύτερη. 1-2 τρύπες για να μπουν τα εξαρτήματα ήταν στην άκρη άκρη τόσο πολύ που δεν άφηνε καν περιθώριο στην πλακέτα και η τρύπα τελικά κατέληγε ανοιχτή στον αέρα.

Το αριστερό κλικ χάλασε πολύ γρήγορα κι εύκολα και όπως είπα δεν έπαιζα καν παιχνίδια. (όταν ένα microsoft ασύρματο πανάρχαιο που έχει φύγει 2-3 φορές στον τοίχο με όλη την δύναμη ακόμα δουλεύει κανονικά)

Το βελούδινο φινίρισμα που έχει το πλαστικό του εξωτερικά έχει λιώσει σχεδόν και όταν το καθαρίζεις με βρεγμένο πανί κολλάει για 2 ώρες. 

Και μη ξεχάσω να αναφέρω και αυτό που διαφημίζει κιόλας η εταιρία, ότι έχει ενσωματομένη μνήμη να κρατάει τα προφίλ και τις ρυθμίσεις του ποντικιού... Παπάρια! Κρατάει κάποια πράγματα, αλλά πολλές λειτουργίες δεν τις κάνει αν δε βάλεις το πρόγραμμα τους. Και όταν βάλεις το πρόγραμμα τους κάποιες ρυθμίσεις επαναφέρονται στο default αντί να τις διαβάζει από το ποντίκι. Οπότε άντε ρύθμιζε πάλι...

Πλέον το ποντίκι λειτουργεί κανονικά μετά από πολλαπλές εγχειρήσεις και στο ροδάκι και στο εσωτερικό του και πλέον είναι πιο ανθεκτικό από όταν βγήκε από την εταιρία, κι αυτό γιατί λυπάμε τα λεφτά και απλά μου αρέσει εμφανισιακά.

Μην ψαρώνεται λοιπόν με την εμφάνιση τους, είναι απλά μια βιτρίνα. Φθηνές κινεζιές κρύβονται από πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...