Προς το περιεχόμενο

Rayman Legends

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

rayman-legends.jpg

Rayman Legends also coming to PC at launch

Rayman Legends will frolic onto PCs at launch, just in case you figured Ubisoft's platformer had no more platforms to give. Originally expected as a Wii U launch game, Legends saw a few delays including one to accommodate additional arrivals on PS3 and Xbox 360. It's since added Vita and PC to its roster, the newly-announced latter courtesy of China-based Ubisoft Chengdu in collaboration with original dev Ubi Montpellier.

Legends has various distinct incentives on its different platforms; for PC users pre-ordering the digital version from Ubisoft's online shop, the bonus is a free copy of the excellent Rayman Origins. Ubisoft recently revealed that Legends includes 40 graphically updated levels from predecessor Origins, but freebies aren't to be sniffed at.

Legends leaps onto all five platforms on September 3 in North America, and August 30 in Europe.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Χθες κατεβασα το demo απο Steam, αν και ηθελα να περιμενω μεχρι τα Χριστούγεννα για να το παιξω με Wii U, μετα απο αυτο που ειδα δεν νομιζω να περιμενω

υγ. στο 11:50 η πιστα τα σπαει απλα!!!!!!

Από τα καλύτερα platformers ever! Μπορεί να μην είναι δύσκολο αλλά όσο το παίζεις σου δίνει μια απίστευτη ευχαρίστηση  που δεν την βρίσκεις αλλού ίσως μόνο στο προηγούμενο της σειράς το origins. Και ειδικά τα μουσικά levels είναι υπέροχα!

Ίσως το καλύτερο level του παιχνιδιού..!

To καλυτερο level για μενα ειναι 

Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια με την μουσικη.... 

Το εχω λιωσει στο Wii U.

Το εχω λιωσει στο Wii U.

Σε ζηλευω περιμενω πως και πως την ωρα που θα παρω την νεα κονσολα της Ninty.

Ειναι πολυ καλη η κονσολα, απλα ακομα δεν εχει τους τιτλους που πρεπει για να αναδειχθει...

Mario Kart περιμενω πως και πως, θα γινει χαμος στις online κοντρες :)

Εχει δυνατα χαρτια να παιζει, ζελντα παραδειγματος χαρην... Εκει να δεις χαμο!

New Super Mario Bros. U

Super Mario 3D World

και αργότερα Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Η κονσολα εχει μια χαρα παιχνιδια συν ενα σκασμο παιχνιδια απο το Wii που εννοείται οτι θέλω να παρω και να παιξω

Ισχυει.... Οτι εχω παιξει ως τωρα δεν το εχω βαρεθει. Εχουν προσθεσει το competitive στοιχειο σε χρονους, κλπ σχεδον σε ολα τα games, οποτε σε ωθει να το λιωσεις...

Δηλωνω ετοιμος για Pikmin 3, το παιχνιδι ειναι φανταστικα φρεσκο και σε εχει στην τσιτα , κι ας μην του φαινεται... το προτεινω ανεπιφυλακτα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...