ntasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Για σας εγώ θέλω να πάρω αυτά τα παπούτσια από το eBay :::http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-Vans-Suede-Era-VN0TN96E0-Port-Royale-Black-Classic-Casual-Shoes-Men/231018599062/item και θέλω να ρωτήσω για το χρηματικό όριο που έχει στο τελωνείο από Αμερική, και αν στο σύνολο είναι και τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 περίπου 57 ευρω πάνε με τα μεφορικά. Αλλα δεν ξέρω τι παίζει με το τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rezoma Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 περίπου 57 47 ευρω πάνε με τα μεφορικά. Αλλα δεν ξέρω τι παίζει με το τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Βρήκα αυτό τον οδηγό στο insomnia : http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89/ Αλλά δεν κατάλαβα πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτά που είχα γράψει στο συγκεκριμένο topic, για το θέμα του τελωνείου και των δασμών, τα συμπλήρωσα στον οδηγό της υπογραφής μου και ειδικά στο κεφάλαιο 8. Τι είναι, όμως, αυτό που δεν έχεις καταλάβει; Συμπερασματικά, για αγορές από τρίτες χώρες υπάρχει ατέλεια για αξία CIF (κόστος +μεταφορικά +ασφάλεια) στα 45 ευρώ, πληρωμή ΦΠΑ και μικροέξοδα μέχρι 150 ευρώ και δασμός κλπ για πάνω από το ποσό αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ^ With a pinch of salt, όμως, γιατί το Τελώνης (μαζί με τον Φαρισαίο) δικαιούνται ΑΝΕΤΑ να αμφισβητήσουν την δηλωμένη αξία και να σου ζητήσουν το συκώτι υπό μορφή δασμών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σ' αυτό έχεις δίκιο και το παρατηρούμε, ειδικά, στις περιπτώσεις που το δέμα είναι αρκετά μεγάλο και η αναγραφόμενη αξία είναι σχετικά μικρή, οπότε ζητάνε είτε την απόδειξη του PayPal είτε τη χρέωση της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Όταν η αξία είναι πολύ μικρή της τάξης 10-15ευρω απο αμερική, το σταματάνε στο τελωνείο ? γιατι είδα οτι γράφεις υπάρχεια "ατέλεια" για δέματα αξίας κατω των 22ευρώ. Τι εννοείς με αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Το όριο των 22€ της ατέλειας αυξήθηκε σε 45€ για αξία CIF, όπως έγραψα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 εμπειρικά δεν μου έχουν σταματήσει ποτέ μα ποτέ δέμα απο Αμερική αξίας κάτω απο 100 με USPS (oxi UPS Courrier) εχω πάρει δεκάδες δέματα.. Ισως και να ήμουν τυχερός. Με την εμπορική συμφωνία που υπογράφηκε πρίν απο λίγους μήνες μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής νομίζω οτι σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε τα τελωνεία και θα ψωνίζουμε ελεύθερα.. Αλλά για να δούμε πότε θα τεθεί σε ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 USPS σημαίνει αμερικάνικο ταχυδρομείο που εξυπηρετείται εδώ από τα ΕΛΤΑ. Όπως έχουμε πει, κατ' επανάληψη, η διαδικασία εκτελωνισμού δέματος από τρίτη χώρα, που διακινείται μέσω ΕΛΤΑ, είναι διαφορετική από εκείνη μέσω courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, Εαν θέλεις και πληροφόρηση από το τελωνείο το ίδιο, κάλεσε στον αερολιμένα των αθηνών, στα τηλέφωνα 210-3530342 και 210-3530344. Είναι τα τηλέφωνα του τμήματος που υφίσταται στον κεντρικό αεροσταθμό (ΜΤΒ) του αερολιμένα και είναι ανοιχτά όλο το 24-ωρο. Να είσαι Καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ναι ναι παρε τηλ.και πες μας αν θα το σηκωσουν ή εφοσον το σηκωσουν αν θα απαντησουν στην ερωτηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, Εαν θέλεις και πληροφόρηση από το τελωνείο το ίδιο, κάλεσε στον αερολιμένα των αθηνών, στα τηλέφωνα 210-3530342 και 210-3530344. Είναι τα τηλέφωνα του τμήματος που υφίσταται στον κεντρικό αεροσταθμό (ΜΤΒ) του αερολιμένα και είναι ανοιχτά όλο το 24-ωρο. Ευχαριστούμε για τη χρήσιμη πληροφορία, η οποία προστέθηκε, ως link αυτού του post, στον οδηγό "Αγορές από το εξωτερικό" της υπογραφής μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davenport Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Για σας εγώ θέλω να πάρω αυτά τα παπούτσια από το eBay :::http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-Vans-Suede-Era-VN0TN96E0-Port-Royale-Black-Classic-Casual-Shoes-Men/231018599062/item και θέλω να ρωτήσω για το χρηματικό όριο που έχει στο τελωνείο από Αμερική, και αν στο σύνολο είναι και τα μεταφορικά. No offence, αλλά τέτοια παπούτσια μόνο στην Μύκονο θα φόραγα, σε περίπτωση που έκανα περίπατο μεταξύ Σαμαρά και Σιανίδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα