Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνει ενας φιλος μου ενα κινητο μεχρι 350e δεν εχει ουτε ευρo για παραπανω  :) . Μηπως μπορειται να με βοηθισετε να δωσετε καμια προταση σε αυτα τα λεφτα? Εγω εχω το Note II κ ειμαι ευχαριστημενος αλλα αυτοσ θελει με 5 ιντσες τι μου προτινετε? Κ μεταχειρισμενα οπως π.χ το xperia Z τωρα πουλιεται σε αυτα τα λεφτα εδο μεσα. Σας ευχαριστω πολυ περιμενω προτασεις  :)

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα θα σου προτεινα η Nexus 4 η Galaxy S3.Το πρωτο εχει 2GB RAM αλλα του λειπει η επεκτασιμη μνημη.Το δευτερο εχει 1GB RAM αλλα επεκτασιμη μνημη.Διαλεγεις και περνεις

Δημοσ.

K εμενα με το nexus αυτό με προβληματίζει το θέμα μνήμης gt είδη στην κάρτα m έχω 10gb φωτό k αλλα 4-5 τραγούδια οποτε πάει η 16gb του nexus... :/ Για το s3 συμφωνώ ότι είναι καλή επιλογή αλλα είδα το p.x το xperia Z εδώ μέσα πουλιέται στα 350 οποτε αυτο δεν είναι μια καλύτερη επιλογή? 

Δημοσ.

K εμενα με το nexus αυτό με προβληματίζει το θέμα μνήμης gt είδη στην κάρτα m έχω 10gb φωτό k αλλα 4-5 τραγούδια οποτε πάει η 16gb του nexus... :/ Για το s3 συμφωνώ ότι είναι καλή επιλογή αλλα είδα το p.x το xperia Z εδώ μέσα πουλιέται στα 350 οποτε αυτο δεν είναι μια καλύτερη επιλογή?

Σε καλη κατασταση φυσικα και ειναι καλη επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...