bagelismar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παιδια ψαχνει ενας φιλος μου ενα κινητο μεχρι 350e δεν εχει ουτε ευρo για παραπανω . Μηπως μπορειται να με βοηθισετε να δωσετε καμια προταση σε αυτα τα λεφτα? Εγω εχω το Note II κ ειμαι ευχαριστημενος αλλα αυτοσ θελει με 5 ιντσες τι μου προτινετε? Κ μεταχειρισμενα οπως π.χ το xperia Z τωρα πουλιεται σε αυτα τα λεφτα εδο μεσα. Σας ευχαριστω πολυ περιμενω προτασεις
kataramenos32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Σε αυτα τα χρηματα θα σου προτεινα η Nexus 4 η Galaxy S3.Το πρωτο εχει 2GB RAM αλλα του λειπει η επεκτασιμη μνημη.Το δευτερο εχει 1GB RAM αλλα επεκτασιμη μνημη.Διαλεγεις και περνεις
michalisv Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το Nexus 4 ειναι πολυ καλο σε αυτα τα χρηματα,γρηγορα updates απο την google και 2gb ραμ.
Millennium Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 +1 στο Nexus 4 αν θες Android.Αν θες windows phone δες το nokia lumia 920.
bagelismar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 K εμενα με το nexus αυτό με προβληματίζει το θέμα μνήμης gt είδη στην κάρτα m έχω 10gb φωτό k αλλα 4-5 τραγούδια οποτε πάει η 16gb του nexus... :/ Για το s3 συμφωνώ ότι είναι καλή επιλογή αλλα είδα το p.x το xperia Z εδώ μέσα πουλιέται στα 350 οποτε αυτο δεν είναι μια καλύτερη επιλογή?
djcat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δες το optimus g από android και lumia 920 από windows!
kataramenos32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 K εμενα με το nexus αυτό με προβληματίζει το θέμα μνήμης gt είδη στην κάρτα m έχω 10gb φωτό k αλλα 4-5 τραγούδια οποτε πάει η 16gb του nexus... :/ Για το s3 συμφωνώ ότι είναι καλή επιλογή αλλα είδα το p.x το xperia Z εδώ μέσα πουλιέται στα 350 οποτε αυτο δεν είναι μια καλύτερη επιλογή? Σε καλη κατασταση φυσικα και ειναι καλη επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα